Boring Systems

Contactgegevens Boring Systems: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boring Systems: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boring Systems

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtstraat 7; 3950; Bocholt, België

Telefoon (phone): 089 48 14 59 (+32-089 48 14 59) 089 48 14 59 (+32-089 48 14 59)

Fax (fax): 089 46 56 80 (+32-089 46 56 80) 089 46 56 80 (+32-089 46 56 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boring Systems: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boring Systems"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boring Systems"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boring Systems, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boring Systems. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boring Systems, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boring Systems. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boring Systems
Products information Boring Systems

BTW identificatienummer (tax): BE01096954345
Ondernemingsnummer: 5273681640
Hoofdstad (capital): 459,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Pipe pushing; Irrigation systems; Wells boring

Product categorie (product category): Groundwater sinking

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boring Systems
(Get full report from official database of BE for Boring Systems)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boring Systems
Addition kinds of activities for Boring Systems

3262. Vitreous China tafel en keukengerei | Vitreous china table and kitchenware
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
34230101. Haken: Struik, gras, balen, hakken, enz. | Hooks: bush, grass, baling, husking, etc.
51399904. Schoenen | Shoes
59991205. Zwembaden, boven de grond | Swimming pools, above ground
79220100. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
87219901. Facturatie en boekhouding service | Billing and bookkeeping service

Werken bij Boring Systems: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boring Systems: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boring Systems. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boring Systems. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Werfleider te Antwerpen (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Activiteit : Wegenbouw Voor een grote bouwgroep zoeken we een startende werfleider. Regio: Antwerpen Functieomschrijving: Je assisteert bij de organistie van een of meerdere wegenbouw projecten/werven.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • HUISHOUDHULPEN EKE/NAZARETH (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Jobstudent cafetariamedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Een gekende firma is op zoek naar een keukenhulp/ zaalhulp. Je helpt mee in hun cafetaria/restaurant met het opdienen en afruimen in de zaal. Daarnaast kan je af en toe bijspringen bij het bereiden van salades, broodjes, pannenkoeken en lekkere wafels. Je kan goed hoofdrekenen en gaat betrouwbaar om met geld. Ben je gemotiveerd? Heb je relevante ervaring in de horeca? Heb je een goed voorkomen en spreek je vlot Nederlands? Dan is deze toffe weekendjob voor jou!

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

Zoek naar antwoorden van Boring Systems in sociale netwerken
Look for responds of Boring Systems in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boring Systems. Laat een reactie achter voor Boring Systems. Boring Systems bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boring Systems. Leave a respond for Boring Systems. Boring Systems on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boring Systems op de google maps. Adres en contacten Boring Systems
Location of Boring Systems on the google maps. Address and contacts of Boring Systems

Andere gerelateerde bedrijven als come Boring Systems Boring Systems: Aluglaver | ALAIN FORIERS | Cerades NV | WEBER | MICHEL COELMONT

Other related companies as Boring Systems: Aluglaver | ALAIN FORIERS | Cerades NV | WEBER | MICHEL COELMONT

Boring Systems is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boring Systems, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01096954345. Het bedrijf Boring Systems bevindt zich op het adres: Ambachtstraat 7; 3950; Bocholt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 459,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groundwater sinking. Lijst met producten zijn Pipe pushing; Irrigation systems; Wells boring.
De hoofdactiviteit van Boring Systems is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boring Systems is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boring Systems, openstaande posities, locatie van Boring Systems op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boring Systems is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boring Systems, company assigned to the tax number BE01096954345. The company Boring Systems is located at the address: Ambachtstraat 7; 3950; Bocholt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 459,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groundwater sinking. List of products are Pipe pushing; Irrigation systems; Wells boring.
The main activity of Boring Systems is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Boring Systems is not available. You also can look at reviews of Boring Systems, open positions, location of Boring Systems on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boring Systems, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boring Systems, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boring Systems, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boring Systems, employees, financial statistics.