FIRST IMPRESSION

Contactgegevens FIRST IMPRESSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIRST IMPRESSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIRST IMPRESSION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FAMILIE DE BAYOSTRAAT 10; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16309081 (+32-16309081) 16309081 (+32-16309081)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIRST IMPRESSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIRST IMPRESSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIRST IMPRESSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIRST IMPRESSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIRST IMPRESSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIRST IMPRESSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIRST IMPRESSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIRST IMPRESSION
Products information FIRST IMPRESSION

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activités: Impressions sur Tissus.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Vêtements & Accessoires: Vêtements Publicitaires.

Product categorie (product category): Grossistes divers. Vêtements,chaussures and accessoires Imprimeries and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIRST IMPRESSION
(Get full report from official database of BE for FIRST IMPRESSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIRST IMPRESSION
Addition kinds of activities for FIRST IMPRESSION

329101. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
769900. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
28130101. Droogijs, kooldioxide (vast) | Dry ice, carbon dioxide (solid)
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises
82990103. Bloemenarrangement instructie | Floral arrangement instruction

Werken bij FIRST IMPRESSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIRST IMPRESSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIRST IMPRESSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIRST IMPRESSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

  • Vloerder m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Voor renovatie- en nieuwbouwprojecten plaats je wandtegels en vloeren. - Aan de hand van een plan kan je zelfstandig keramische tegels, natuursteen, marmer en mozaïek plaatsen.

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van FIRST IMPRESSION in sociale netwerken
Look for responds of FIRST IMPRESSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIRST IMPRESSION. Laat een reactie achter voor FIRST IMPRESSION. FIRST IMPRESSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIRST IMPRESSION. Leave a respond for FIRST IMPRESSION. FIRST IMPRESSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIRST IMPRESSION op de google maps. Adres en contacten FIRST IMPRESSION
Location of FIRST IMPRESSION on the google maps. Address and contacts of FIRST IMPRESSION

Andere gerelateerde bedrijven als come FIRST IMPRESSION FIRST IMPRESSION: GROEP ARGENTA | CHRISTIAN DEBY | ASAP INTERIM | Samaey | FOUARGE & VANHORENBEEK

Other related companies as FIRST IMPRESSION: GROEP ARGENTA | CHRISTIAN DEBY | ASAP INTERIM | Samaey | FOUARGE & VANHORENBEEK

FIRST IMPRESSION is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIRST IMPRESSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf FIRST IMPRESSION bevindt zich op het adres: FAMILIE DE BAYOSTRAAT 10; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Grossistes divers. Vêtements,chaussures and accessoires Imprimeries and copyshops. Lijst met producten zijn Activités: Impressions sur Tissus.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Vêtements & Accessoires: Vêtements Publicitaires..
De hoofdactiviteit van FIRST IMPRESSION is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIRST IMPRESSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIRST IMPRESSION, openstaande posities, locatie van FIRST IMPRESSION op de kaart.

FIRST IMPRESSION is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIRST IMPRESSION, company assigned to the tax number BE03251647949. The company FIRST IMPRESSION is located at the address: FAMILIE DE BAYOSTRAAT 10; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Grossistes divers. Vêtements,chaussures and accessoires Imprimeries and copyshops. List of products are Activités: Impressions sur Tissus.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Vêtements & Accessoires: Vêtements Publicitaires..
The main activity of FIRST IMPRESSION is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FIRST IMPRESSION is not available. You also can look at reviews of FIRST IMPRESSION, open positions, location of FIRST IMPRESSION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIRST IMPRESSION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIRST IMPRESSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIRST IMPRESSION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIRST IMPRESSION, employees, financial statistics.