IMPULS INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • IMPULS INTERNATIONAL
Private companiesInsurance Carriers • IMPULS INTERNATIONAL

Contactgegevens IMPULS INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPULS INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPULS INTERNATIONAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHURCHILLSTEENWEG 17; 9320; AALST, België

Telefoon (phone): 53835204 (+32-53835204) 53835204 (+32-53835204)

Fax (fax): +32 (86) 525-26-32 +32 (86) 525-26-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPULS INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPULS INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPULS INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPULS INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPULS INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPULS INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPULS INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPULS INTERNATIONAL
Products information IMPULS INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE08019439697
Ondernemingsnummer: 2163452148
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.

Product categorie (product category): Grossistes divers. Editeurs d'enregistrements sonores

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPULS INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for IMPULS INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPULS INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for IMPULS INTERNATIONAL

836100. Woonzorg | Residential care
28990301. Gelatine capsules | Gelatin capsules
34239924. Stonecutters 'handgereedschap | Stonecutters' hand tools
36790103. Vertragingslijnen | Delay lines
50750105. Compressoren, airconditioning | Compressors, air conditioning
50830309. Landbereiding machines, landbouw | Land preparation machinery, agricultural
83310105. Werkervaring centrum | Work experience center

Werken bij IMPULS INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPULS INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPULS INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPULS INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch onderhoud uitvoeren aan allerlei (kook) apparaten. Om je job ten volle uit te voeren krijg je een servicebus met alle benodigdheden ( laptop, telefoon, en IPad)

  • Web developer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontwerpt software om complexe technische oplossingen te voorzien aan een industriële omgeving. Je bouw aplicaties om data en afbeeldingen te implementeren in een industrieel proces. Je maakt van de wens van de klant een product. Je programmeert in Typescript en C#.

  • Productiemedewerker M/V bij OVI in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OVI zoek productiemedewerkers! Indien je op zoek bent naar een job met variatie, is deze uitdaging iets voor jou! Je wordt ingezet op verschillende plaatsen in de productie: inpakken, afwerking vleesgerechten, sauzen bereiden, maken van eindejaarshapjes tot kruiden afwegen en toevoegen aan sauzen.

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Sales Manager (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: CREADOMUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Sales manager ben je verantwoordelijk voor de commercialisering van investeringsvastgoed. Dit doe je door: · Samen met de recruitment manager pro-actief te zoeken naar talent · Zorgen voor de juiste training voor jouw mensen · Voordoen van commerciële gesprekken · Organiseren van fieldcoaching, teammeetings en one-to-one’s die zinvol zijn van jouw mensen. · Opmaken en uitvoeren van jouw commercieel plan, bijhouden, analyseren en reageren op de vastgestelde ratio’s en KPI’s. · Samenwerken met de marketingafdeling om zo bij de juiste prospects te geraken · Doorgeven van alle fieldervaringen aan marketing, ontwikkeling, klantendienst, directie, ...

  • Kinesiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Fabrieksagent van Engelands grootste "kitchenwarecompany" zoekt vertegenwoordiger op commissiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fabtrieksagent Gronico te Herk de stad zoekt voor de verdeling van haar exclusieve collectie s uit U.K. - - meerdere vertegenwoordigers in gans Belgie om deze exclusieve artikelen te verdelen aan de vakhandel. Doelgroep voor deze exclusieve artikelen zijn : Kookwinkels Meubelzaken Gadgetwinkels Cadeauwinkels Bloemisten Bakwinkels Koffie- en theewinkels Natuurwinkels en oliewinkels wijnhandelaars... Enkel op zelfstandige basis ( u dient dus in bezit te zijn van een btwnr) Hoge commisielonen Alles is bespreekbaar voltijds of deeltijds Interesse neem contact bvba Gronico Trading Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36 - 013 55 26 39

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van IMPULS INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of IMPULS INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPULS INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor IMPULS INTERNATIONAL. IMPULS INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPULS INTERNATIONAL. Leave a respond for IMPULS INTERNATIONAL. IMPULS INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPULS INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten IMPULS INTERNATIONAL
Location of IMPULS INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of IMPULS INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPULS INTERNATIONAL IMPULS INTERNATIONAL: VINS & COMPAGNIE | BERNARD COIFFURE | RESTAURANT LES DOUVES | Mas de Marie | Baudri Annick

Other related companies as IMPULS INTERNATIONAL: VINS & COMPAGNIE | BERNARD COIFFURE | RESTAURANT LES DOUVES | Mas de Marie | Baudri Annick

IMPULS INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPULS INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08019439697. Het bedrijf IMPULS INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: CHURCHILLSTEENWEG 17; 9320; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 752,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grossistes divers. Editeurs d'enregistrements sonores. Lijst met producten zijn Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires..
De hoofdactiviteit van IMPULS INTERNATIONAL is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPULS INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPULS INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van IMPULS INTERNATIONAL op de kaart.

IMPULS INTERNATIONAL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPULS INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE08019439697. The company IMPULS INTERNATIONAL is located at the address: CHURCHILLSTEENWEG 17; 9320; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 752,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grossistes divers. Editeurs d'enregistrements sonores. List of products are Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires..
The main activity of IMPULS INTERNATIONAL is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPULS INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of IMPULS INTERNATIONAL, open positions, location of IMPULS INTERNATIONAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPULS INTERNATIONAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPULS INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPULS INTERNATIONAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPULS INTERNATIONAL, employees, financial statistics.