UPIGNAC LE FOIE GRAS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • UPIGNAC LE FOIE GRAS

Contactgegevens UPIGNAC LE FOIE GRAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UPIGNAC LE FOIE GRAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

UPIGNAC LE FOIE GRAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 825B; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23741663 (+32-23741663) 23741663 (+32-23741663)

Fax (fax): +32 (82) 475-27-81 +32 (82) 475-27-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UPIGNAC LE FOIE GRAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UPIGNAC LE FOIE GRAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UPIGNAC LE FOIE GRAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UPIGNAC LE FOIE GRAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UPIGNAC LE FOIE GRAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UPIGNAC LE FOIE GRAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UPIGNAC LE FOIE GRAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UPIGNAC LE FOIE GRAS
Products information UPIGNAC LE FOIE GRAS

BTW identificatienummer (tax): BE08959320068
Ondernemingsnummer: 3294494628
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Produits d'Epicerie Fine. Services: Livraison de Corbeilles Cadeaux.. Produits: Spiritueux,Vins.

Product categorie (product category): Grossistes divers. Boissons. Alimentation spécialisée

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UPIGNAC LE FOIE GRAS
(Get full report from official database of BE for UPIGNAC LE FOIE GRAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor UPIGNAC LE FOIE GRAS
Addition kinds of activities for UPIGNAC LE FOIE GRAS

514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
07619900. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
23299902. Overhemd en broekpakken: mannen, jongeren en jongens | Shirt and slack suits: men's, youths', and boys'
28420204. Vloerwassen | Floor waxes
48419900. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
59620202. Warme dranken en soep automaten | Hot drinks and soup vending machines
79220303. Opera bedrijf | Opera company

Werken bij UPIGNAC LE FOIE GRAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UPIGNAC LE FOIE GRAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UPIGNAC LE FOIE GRAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UPIGNAC LE FOIE GRAS. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Stikster/stikker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten regio Noord-Limburg zijn we op zoek naar een ervaren stikster/stikker in dagdienst.  Je zal instaan voor het stikken en snijden van boxsprings en toebehoren van matrashoezen 

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Bewakingsagenten Evenementen (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: CLOSE PROTECTION SECURITY

    Type: Werfreserve

    Gezocht: Bewakingsagenten voor evenementen in de regio Vlaanderen.

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van UPIGNAC LE FOIE GRAS in sociale netwerken
Look for responds of UPIGNAC LE FOIE GRAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor UPIGNAC LE FOIE GRAS. Laat een reactie achter voor UPIGNAC LE FOIE GRAS. UPIGNAC LE FOIE GRAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UPIGNAC LE FOIE GRAS. Leave a respond for UPIGNAC LE FOIE GRAS. UPIGNAC LE FOIE GRAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UPIGNAC LE FOIE GRAS op de google maps. Adres en contacten UPIGNAC LE FOIE GRAS
Location of UPIGNAC LE FOIE GRAS on the google maps. Address and contacts of UPIGNAC LE FOIE GRAS

Andere gerelateerde bedrijven als come UPIGNAC LE FOIE GRAS UPIGNAC LE FOIE GRAS: GERARD GISQUET | DISCODAN | Immo Grisons | ELEKTRON | THEO PELEMAN

Other related companies as UPIGNAC LE FOIE GRAS: GERARD GISQUET | DISCODAN | Immo Grisons | ELEKTRON | THEO PELEMAN

UPIGNAC LE FOIE GRAS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UPIGNAC LE FOIE GRAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08959320068. Het bedrijf UPIGNAC LE FOIE GRAS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 825B; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Grossistes divers. Boissons. Alimentation spécialisée. Lijst met producten zijn Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Produits d'Epicerie Fine. Services: Livraison de Corbeilles Cadeaux.. Produits: Spiritueux,Vins..
De hoofdactiviteit van UPIGNAC LE FOIE GRAS is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UPIGNAC LE FOIE GRAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UPIGNAC LE FOIE GRAS, openstaande posities, locatie van UPIGNAC LE FOIE GRAS op de kaart.

UPIGNAC LE FOIE GRAS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is UPIGNAC LE FOIE GRAS, company assigned to the tax number BE08959320068. The company UPIGNAC LE FOIE GRAS is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 825B; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Grossistes divers. Boissons. Alimentation spécialisée. List of products are Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Produits d'Epicerie Fine. Services: Livraison de Corbeilles Cadeaux.. Produits: Spiritueux,Vins..
The main activity of UPIGNAC LE FOIE GRAS is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UPIGNAC LE FOIE GRAS is not available. You also can look at reviews of UPIGNAC LE FOIE GRAS, open positions, location of UPIGNAC LE FOIE GRAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UPIGNAC LE FOIE GRAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UPIGNAC LE FOIE GRAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UPIGNAC LE FOIE GRAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UPIGNAC LE FOIE GRAS, employees, financial statistics.