OLEFFE EMILE IMPRIMERIE

Contactgegevens OLEFFE EMILE IMPRIMERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OLEFFE EMILE IMPRIMERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OLEFFE EMILE IMPRIMERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAMBR?E 30; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10612356 (+32-10612356) 10612356 (+32-10612356)

Fax (fax): +32 (53) 339-85-93 +32 (53) 339-85-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OLEFFE EMILE IMPRIMERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OLEFFE EMILE IMPRIMERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OLEFFE EMILE IMPRIMERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OLEFFE EMILE IMPRIMERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OLEFFE EMILE IMPRIMERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OLEFFE EMILE IMPRIMERIE
Products information OLEFFE EMILE IMPRIMERIE

BTW identificatienummer (tax): BE02153289794
Ondernemingsnummer: 4104187011
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Activités: Photogravure.. Activités: Reliures.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Cartes de V?ux.

Product categorie (product category): Grossistes divers. Articles de papeterie Fab. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and périodiques. Imprimeries and copyshops. Reliure and finition. Composition and photogravure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OLEFFE EMILE IMPRIMERIE
(Get full report from official database of BE for OLEFFE EMILE IMPRIMERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OLEFFE EMILE IMPRIMERIE
Addition kinds of activities for OLEFFE EMILE IMPRIMERIE

2393. Textielzakken | Textile bags
202303. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
362502. Industriële elektrische relais en schakelaars | Industrial electrical relays and switches
22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
23930000. Textielzakken | Textile bags
39650200. Spelden en naalden | Pins and needles
50780300. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
51590201. Chicks | Chicks
82990200. Educatieve diensten | Educational services

Werken bij OLEFFE EMILE IMPRIMERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OLEFFE EMILE IMPRIMERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OLEFFE EMILE IMPRIMERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OLEFFE EMILE IMPRIMERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier bouwhandel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handel in bouwmaterialen zijn we op zoek naar een extra magazijnier. Je zal instaan voor het bedienen van klanten en het laden en lossen van vrachtwagens. Verwacht: - Je bent vlot, communicatief en hulpvaardig - Je hebt een klantgerichte houding, zelfs in drukke periodes - Je bent vertrouwd met bouwmaterialen - Leergierigheid is je niet vreemd waardoor je snel je kennis over ons uitgebreid gamma vergroot en blijft onderhouden - In de kandidaat zoeken wij een dynamisch en gedreven persoon met teamspirit en die zelfstandig zijn taken kan organiseren

  • Inside sales medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside sales medewerker sta je in voor de volgende taken: Sales: je contacteert zowel bestaande als nieuwe klanten en biedt hen bepaalde diensten van klanten aan Agendabeheer: je maakt afspraken voor de vertegenwoordigers en plant hun agenda in Databasebeheer: je bewerkt de gegevens waar nodig

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Jobstudenten winkelmedewerker te Roeselare - woensdag of tijdens weekends/vakanties (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een warenhuis in Roeselare zijn we op zoek naar studenten die graag een centje bijverdienen op woensdagen, of tijdens het weekend/schoolvakanties. Afhankelijk van de afdeling waar je terecht komt, krijg je andere taken. Deze taken kunnen als volgt zijn: - De kassa bij het begin van de werkdag controleren - De kassa-inhoud bij sluiting tellen - De klant verwelkomen - De verkoop van artikels registreren (lezen van barcodes, prijzen invoeren, ...) - Betalingen ontvangen - Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen - Klanten helpen en bedienen

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Student frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Bree zoeken we studenten tijdens de avonduren in het weekend (17u-max 21u). Eventueel ook op woensdagavond of vrijdagavond.  Hulp bij het aannemen van bestellingen, voorbereidend werk, tafels afruimen, maaltijden inpakken,... Klant heeft voorkeur voor kandidaten die in Bree wonen, omdat deze snel oproepbaar zijn bij drukte.

  • Logistics Assistant met kennis SAP (38,5 uur) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als logistics assistant ondersteun je je team op expeditie op vlak van inboundverwerking, outbound en eventueel transportplanning. De verwerking van deze processen gebeurd in SAP en je zal ook verantwoordelijk zijn voor het aanvragen van douanedocumenten. Je komt terecht in een dynamisch en leergierig team van 9 personen.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van OLEFFE EMILE IMPRIMERIE in sociale netwerken
Look for responds of OLEFFE EMILE IMPRIMERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OLEFFE EMILE IMPRIMERIE. Laat een reactie achter voor OLEFFE EMILE IMPRIMERIE. OLEFFE EMILE IMPRIMERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OLEFFE EMILE IMPRIMERIE. Leave a respond for OLEFFE EMILE IMPRIMERIE. OLEFFE EMILE IMPRIMERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OLEFFE EMILE IMPRIMERIE op de google maps. Adres en contacten OLEFFE EMILE IMPRIMERIE
Location of OLEFFE EMILE IMPRIMERIE on the google maps. Address and contacts of OLEFFE EMILE IMPRIMERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come OLEFFE EMILE IMPRIMERIE OLEFFE EMILE IMPRIMERIE: FLC.G.E.S. SA | Osaer Frederik | CONTAINERPARK KAMPENHOUT | JEAN DHERVILLE | Serge De Pauw

Other related companies as OLEFFE EMILE IMPRIMERIE: FLC.G.E.S. SA | Osaer Frederik | CONTAINERPARK KAMPENHOUT | JEAN DHERVILLE | Serge De Pauw

OLEFFE EMILE IMPRIMERIE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02153289794. Het bedrijf OLEFFE EMILE IMPRIMERIE bevindt zich op het adres: RUE SAMBR?E 30; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 575,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Grossistes divers. Articles de papeterie Fab. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and périodiques. Imprimeries and copyshops. Reliure and finition. Composition and photogravure. Lijst met producten zijn Activités: Photogravure.. Activités: Reliures.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Cartes de V?ux..
De hoofdactiviteit van OLEFFE EMILE IMPRIMERIE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OLEFFE EMILE IMPRIMERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, openstaande posities, locatie van OLEFFE EMILE IMPRIMERIE op de kaart.

OLEFFE EMILE IMPRIMERIE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, company assigned to the tax number BE02153289794. The company OLEFFE EMILE IMPRIMERIE is located at the address: RUE SAMBR?E 30; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 575,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Grossistes divers. Articles de papeterie Fab. Editeurs de journaux. Editeurs de revues and périodiques. Imprimeries and copyshops. Reliure and finition. Composition and photogravure. List of products are Activités: Photogravure.. Activités: Reliures.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Cartes de V?ux..
The main activity of OLEFFE EMILE IMPRIMERIE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OLEFFE EMILE IMPRIMERIE is not available. You also can look at reviews of OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, open positions, location of OLEFFE EMILE IMPRIMERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OLEFFE EMILE IMPRIMERIE, employees, financial statistics.