RAF EYKENS

Contactgegevens RAF EYKENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAF EYKENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAF EYKENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSHEIDE 2; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14851242 (+32-14851242) 14851242 (+32-14851242)

Fax (fax): +32 (10) 700-50-68 +32 (10) 700-50-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAF EYKENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAF EYKENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAF EYKENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAF EYKENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAF EYKENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAF EYKENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAF EYKENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAF EYKENS
Products information RAF EYKENS

BTW identificatienummer (tax): BE01956909179
Ondernemingsnummer: 5011932373
Hoofdstad (capital): 473,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 747,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in RAF EYKENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAF EYKENS
(Get full report from official database of BE for RAF EYKENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAF EYKENS
Addition kinds of activities for RAF EYKENS

32720402. Open haarden, beton | Fireplaces, concrete
34979910. Aluminium folie | Tin foil
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
36740109. Variabele capacitiedioden | Variable capacitance diodes
38610304. Blootstelling meters, fotografisch | Exposure meters, photographic
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
48220205. Telegraaf kabeldiensten, land of duikboot | Telegraph cable services, land or submarine
49240100. Gasmakelaar | Gas power broker
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec

Werken bij RAF EYKENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAF EYKENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAF EYKENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAF EYKENS. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Huishoudhulp in Maldegem - Aalter (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen! PROFIEL Je hebt geen diploma of ervaring nodig Je houdt van poetsen en levert graag mooi werk af Indien jouw klanten dat wensen, wil je ook strijken, boodschappen doen of koken Je spreekt of Nederlands of Frans of Engels Je houdt je klanten graag tevreden en komt altijd op tijd Eigen vervoer (wagen of bromfiets) is geen vereiste Op werkdagen kan je om 8.00 uur bij de klant starten AANBOD Dertien uitstekende redenen om te werken als OZ huishoudhulp : Vast contract vanaf dag 1 Bepaal zelf je vaste werkdagen De dienstencheques mag je opsturen per post Persoonlijke begeleiding door jouw consulent Werken bij OZ geeft je meer werkzekerheid Je werkt altijd dicht bij huis Individuele opleiding Geen diploma nodig Tal van andere extralegale voordelen: gratis werkkledij, een wasvergoeding, kortingen in de OZ Shop en de OZ Reisbureaus, griepvaccin, geschenkcheques van € 35 Een ruime kilometervergoeding (auto/fiets/openbaar vervoer) en een eindejaarspremie Uitstekend uurloon dat stipt wordt uitbetaald Je uurloon stijgt des te langer je bij OZ werkt Maaltijdcheques vanaf de maand na je 6e anciënniteitsverjaardag Spreekt deze vacature van huishoudhulp jou aan? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] Heb je vragen of wens je meer info? Bel dan naar het gratis nummer 0800 15 105.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Chauffeur rijbewijs B Bpost Brugge (jobstudent) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Brugge zoekt jobstudenten die op de volgende dagen kan werken: - 1 jobstudent vanaf maandag 29/10 van 4u30 tot 12u36 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf dinsdag 30/10 van 4u55 tot 13u01 (voor de krantenronde) - 1 jobstudent vanaf zaterdag 3/11 van 7u tot 15u06 (voor de pakjes) Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren of pakjes te leveren in en rond Brugge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht. We zoeken 1 jobstudent per dag. Vrij te kiezen of je elke dag wilt werken, of 2 dagen of maar 1 dag. We zoeken wel studenten die dit wekelijks (of zoveel mogelijk) kunnen doen.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

  • SharePoint infrastructuur beheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UNIVERSITEIT GENT

    Type: Vaste Job

    Over de UGent De Universiteit Gent is een wereld op zich. Meer dan 8.000 personeelsleden zijn er dagelijks aan de slag in onderwijs en onderzoek, beheer en administratie, technische en sociale voorzieningen, enz. Voor hen is de Universiteit Gent een logische keuze: het is een van de grootste, meest boeiende en toekomstgerichte werkgevers van de regio. De Universiteit Gent telt 11 faculteiten en meer dan 100 vakgroepen, die in elk van de wetenschappelijke disciplines hoogstaande en door onderzoek ondersteunde opleidingen aanbieden. De Universiteit Gent voert een actief gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt iedereen aan te solliciteren. Voor de directie ICT zijn wij op zoek naar een voltijds SharePoint infrastructuur beheerder binnen de afdeling Gebruikersondersteuning. Deze functie behoort tot de functieklasse A, die de graden 7 t.e.m. 9 en de salarisschalen 7.1 t.e.m. 9.2 behelst. Jouw opdracht Ontwerpen en onderhouden van het SharePoint-platform van de UGent in overleg met onze SharePoint ontwikkelaars en de Windows systeembeheerders. Dit platform omvat vandaag: 22 Windows servers in 4 SharePoint farms Een onderliggende MS SQL Server 2014 cluster bestaande uit 3 Virtuele nodes op VMware vSphere Dell PowerVault storage (via multipath aangesloten) Authenticatie via Identity Providers (ADFS en SimpleSAML) Beveiligde toegang via een NetScaler in High Availability opstelling Beheer van de MS SQL-omgeving voor andere SQL-gebaseerde projecten Voorbereiden en uitvoeren van updates en migraties van de SharePoint infrastructuur Voorbereiden en opzetten van federaties met andere organisaties Voorbereiden en opzetten van koppeling met Office365 en andere platformen Meedenken en werken aan de toekomst van ons platform Samenwerken met de andere teams van de directie die instaan voor de basisdiensten (netwerk, storage, datacenter, virtualisatie, etc.) Permanentie verzorgen in een beurtrolsysteem

  • Verpleegkundige WZC te Leuven centrum (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

Zoek naar antwoorden van RAF EYKENS in sociale netwerken
Look for responds of RAF EYKENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAF EYKENS. Laat een reactie achter voor RAF EYKENS. RAF EYKENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAF EYKENS. Leave a respond for RAF EYKENS. RAF EYKENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAF EYKENS op de google maps. Adres en contacten RAF EYKENS
Location of RAF EYKENS on the google maps. Address and contacts of RAF EYKENS

Andere gerelateerde bedrijven als come RAF EYKENS RAF EYKENS: DELIRIOUS | Leysen R & J BVBA | FA. VAN TRIMPONT | GARAGE WILLEMS | JEAN-CLAUDE BRAQUET

Other related companies as RAF EYKENS: DELIRIOUS | Leysen R & J BVBA | FA. VAN TRIMPONT | GARAGE WILLEMS | JEAN-CLAUDE BRAQUET

RAF EYKENS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAF EYKENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01956909179. Het bedrijf RAF EYKENS bevindt zich op het adres: BOSHEIDE 2; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 473,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 747,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groententeelt; Varkenskwekers. Producten gemaakt in RAF EYKENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAF EYKENS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAF EYKENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAF EYKENS, openstaande posities, locatie van RAF EYKENS op de kaart.

RAF EYKENS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAF EYKENS, company assigned to the tax number BE01956909179. The company RAF EYKENS is located at the address: BOSHEIDE 2; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 473,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 747,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groententeelt; Varkenskwekers. Products created in RAF EYKENS were not found.
The main activity of RAF EYKENS is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RAF EYKENS is not available. You also can look at reviews of RAF EYKENS, open positions, location of RAF EYKENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAF EYKENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAF EYKENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAF EYKENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAF EYKENS, employees, financial statistics.