WILLY JACOBS

Particuliere bedrijvencommunicatie • WILLY JACOBS
Private companiesCommunications • WILLY JACOBS

Contactgegevens WILLY JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILDERSEDREEF 14; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16656212 (+32-16656212) 16656212 (+32-16656212)

Fax (fax): +32 (58) 497-59-59 +32 (58) 497-59-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY JACOBS
Products information WILLY JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE08084808349
Ondernemingsnummer: 8343811035
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in WILLY JACOBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY JACOBS
(Get full report from official database of BE for WILLY JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY JACOBS
Addition kinds of activities for WILLY JACOBS

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
02110000. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
23960303. Hat bevindingen, mannen | Hat findings, men's
24910103. Pilings, behandeld hout | Pilings, treated wood
82110304. Openbare middelbare school | Public junior high school

Werken bij WILLY JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Orderbeheerder (m/v) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Orderbeheerder op de dienst Klantenrelaties zijn dit je taken: Beheer van de inkomende bestellingen; Berekening van de levertijden; Opvolging van de materiaaldoorstroming van de bestellingen zodat de levertermijn behaald wordt; Prioriteiten van de klanten achterhalen en afstemmen met de dienst Programmatie; Opdracht geven om afgewerkt materiaal te laten verzenden volgens de klantenspecificaties; Opvolging van de bestelling en feedback geven aan de klant.

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van WILLY JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of WILLY JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY JACOBS. Laat een reactie achter voor WILLY JACOBS. WILLY JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY JACOBS. Leave a respond for WILLY JACOBS. WILLY JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY JACOBS op de google maps. Adres en contacten WILLY JACOBS
Location of WILLY JACOBS on the google maps. Address and contacts of WILLY JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY JACOBS WILLY JACOBS: ZOLDERSE DAKASVALTWERKEN | PROJET T.B. COMPUTER | AUBERGE DU CHEVAL BLANC | KLINGTRANS | CREMERIE LEJOUR

Other related companies as WILLY JACOBS: ZOLDERSE DAKASVALTWERKEN | PROJET T.B. COMPUTER | AUBERGE DU CHEVAL BLANC | KLINGTRANS | CREMERIE LEJOUR

WILLY JACOBS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08084808349. Het bedrijf WILLY JACOBS bevindt zich op het adres: WILDERSEDREEF 14; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in WILLY JACOBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILLY JACOBS is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY JACOBS, openstaande posities, locatie van WILLY JACOBS op de kaart.

WILLY JACOBS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY JACOBS, company assigned to the tax number BE08084808349. The company WILLY JACOBS is located at the address: WILDERSEDREEF 14; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groententeelt. Products created in WILLY JACOBS were not found.
The main activity of WILLY JACOBS is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY JACOBS is not available. You also can look at reviews of WILLY JACOBS, open positions, location of WILLY JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY JACOBS, employees, financial statistics.