VANGRUNDERBEECK & PEETERS

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • VANGRUNDERBEECK & PEETERS
Private companiesMembership Organizations • VANGRUNDERBEECK & PEETERS

Contactgegevens VANGRUNDERBEECK & PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANGRUNDERBEECK & PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANGRUNDERBEECK & PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE RUBEMPR?STRAAT 19; 3078; KORTENBERG, België

Telefoon (phone): 27593525 (+32-27593525) 27593525 (+32-27593525)

Fax (fax): +32 (71) 384-90-74 +32 (71) 384-90-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANGRUNDERBEECK & PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANGRUNDERBEECK & PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANGRUNDERBEECK & PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANGRUNDERBEECK & PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANGRUNDERBEECK & PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANGRUNDERBEECK & PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANGRUNDERBEECK & PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANGRUNDERBEECK & PEETERS
Products information VANGRUNDERBEECK & PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE03329376220
Ondernemingsnummer: 1248291015
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in VANGRUNDERBEECK & PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANGRUNDERBEECK & PEETERS
(Get full report from official database of BE for VANGRUNDERBEECK & PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANGRUNDERBEECK & PEETERS
Addition kinds of activities for VANGRUNDERBEECK & PEETERS

229803. Netten, zegenen, slangen en isolatieblokken | Nets, seines, slings and insulator pads
22549902. Nachtkleding (nachtkleding, nachtkleding, pyjama), brei | Nightwear (nightgowns, negligees, pajamas), knit
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
25310304. Zitplaatsen, spoorweg | Seats, railroad
32290500. Glasbuizen en buizen | Glass tubes and tubing
36340103. Kookschotels, elektrisch | Chafing dishes, electric
36749904. Magnetohydrodynamische (mhd) apparaten | Magnetohydrodynamic (mhd) devices
57220203. Elektrische huishoudelijke apparaten, klein | Electric household appliances, small
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij VANGRUNDERBEECK & PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANGRUNDERBEECK & PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANGRUNDERBEECK & PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANGRUNDERBEECK & PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanical Operator Janssen Pharmaceutica (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Mechanical Operator ben je verantwoordelijk voor het mechanisch omstellen, instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen. Je bent ook inzetbaar voor het kwalitatief, tijdig en efficiënt uitvoeren van instructies aangaande primaire en secundaire verpakkingsactiviteiten van klinische studiemedicatie. Het mechanisch omstellen van primaire en secundaire verpakkingslijnen gebeurt volgens SOP en GMP richtlijnen. -Instellen en afregelen van primaire en secundaire verpakkingslijnen -Reinigen van de machines en onderdelen -Documenteren van activiteiten en controles -Primair verpakken van klinische studiemedicatie

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • VERANTWOORDELIJKE KIDZ AFDELING RUMBEKE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF ROESELARE

    Type: Vaste Job

    Voor KIDZ Rumbeke zijn we op zoek naar een verantwoordelijke. Als verantwoordelijke ben je de spilfiguur voor zowel de buitenschoolse kinderopvang (3-12 jaar) als het kinderdagverblijf (0-3 jaar). Concreet betekent dit, dat je samen met een team van een 20-tal kinderbegeleid(st)ers verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang van een 150-tal kinderen. We zoeken iemand die al wat werkervaring heeft opgebouwd (minimum 2 jaar en bij voorkeur leidinggevend) en die een uitgesproken belangstelling heeft voor de sector kinderopvang. Naast het coachen en aansturen van je medewerkers, ben je ook het aanspreekpunt voor ouders. We zoeken iemand die veel belang hecht aan een laagdrempelige werking en aan een warme en respectvolle houding tegenover zowel de kinderen, ouders als medewerkers. Uitermate belangrijk is dat je vlot problemen oplost, beslissingen kan nemen en jouw medewerkers kan motiveren. Je staat in voor de coördinatie van de dagelijkse werking van de kinderopvang. Dit vereist ook een vlot gebruik van informaticatoepassingen voor het administratieve luik van deze job. Je rapporteert aan de directeur Kinderopvang. Om dit alles in goede banen te leiden, werk je ook nauw samen met administratief medewerkers, de pedagogische coach en de gezinsconsulente kinderopvang. Je onderhoudt tevens goeie contacten met de scholen waar we nauw mee samenwerken.

  • Account Manager (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Payroll Specialist (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je geeft graag advies en neemt graag initiatief? Als Specialist in Payroll en Compensation & Benefits, ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering en de coördinatie van de payroll van de bedienden en voor compensation &benefits projecten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met jouw interne klanten, onze medewerkers, en adviseert hen op een professionele en proactieve manier over hun personeelsdossiers. Tegelijkertijd bied je aan onze medewerkers je expertise aan en voer je projecten uit met als doel bv. onze“compensation & benefits”-processen te bestuderen, de beloningspakketten aantrekkelijker te maken ... Als Payroll en Compensation & Benefits Specialist bouw je mee aan een innovatief en dynamisch HR-beleid ter ondersteuning van ons BM-groeiplan. Continu verbeteren en evolueren staat hierbij centraal. Jouw gevarieerd takenpakket omvat deze topics: Je staat in voor een correcte en tijdige payroll van de bedienden in het bedrijf, dit voor zowel België als Luxemburg. Een dagelijkse opvolging van de tijdregistratie via Protime speelt hierin een belangrijke rol. Je staat eveneens in voor de dagelijkse administratieve verwerking van de personeelsinformatie en houdt de personeelsdossiers en HR-softwaretools up-to-date, zodat de nodige rapportages/output hieruit gehaald kunnen worden. De werknemers kunnen bij jou terecht voor allerhande informatie en vragen omtrent loonadministratie, zoals vragen rond de aansluiting tot de verzekeringen. Indien nodig zoek je zaken voor hen op en koppel je later terug met feedback. Je behandelt de inkomende vragen betreffende loopbaanonderbreking en pensioen en doet de opvolging hiervan. Je hebt een vlot contact met de dossierbeheerder van het sociaal secretariaat SD Worx en hebt een basiskennis van eblox. Je beschikt over een degelijke basiskennis van de Belgische sociale wetgeving. Je bent back-up van jouw payroll-collega die instaat voor de loonadministratie van de arbeiders. Je staat in voor de maandelijkse rapportering (voor de ondernemingsraad, BM-directie, BM Frankrijk ...). Je voert interne en externe benchmarks uit. Je werkt mee aan diverse C&B-projecten, zoals: de implementatie van nieuwe HR-tools, de opmaak en implementatie van CAO’s, de sociale verkiezingen, het beheer en analyse van HR ken- en stuurgetallen … Je behandelt ad hoc C&B gerelateerde topics zoals opvolging absenteïsme, opmaak enquêtes en statistieken Je rapporteert aan de Compensation & Benefits Coordinator.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van VANGRUNDERBEECK & PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of VANGRUNDERBEECK & PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANGRUNDERBEECK & PEETERS. Laat een reactie achter voor VANGRUNDERBEECK & PEETERS. VANGRUNDERBEECK & PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANGRUNDERBEECK & PEETERS. Leave a respond for VANGRUNDERBEECK & PEETERS. VANGRUNDERBEECK & PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANGRUNDERBEECK & PEETERS op de google maps. Adres en contacten VANGRUNDERBEECK & PEETERS
Location of VANGRUNDERBEECK & PEETERS on the google maps. Address and contacts of VANGRUNDERBEECK & PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come VANGRUNDERBEECK & PEETERS VANGRUNDERBEECK & PEETERS: Arsan | DE BRABANDERE D | ALAIN WAGRET | BUREAU VAN PUYMBROECK | Festraerts P

Other related companies as VANGRUNDERBEECK & PEETERS: Arsan | DE BRABANDERE D | ALAIN WAGRET | BUREAU VAN PUYMBROECK | Festraerts P

VANGRUNDERBEECK & PEETERS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANGRUNDERBEECK & PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03329376220. Het bedrijf VANGRUNDERBEECK & PEETERS bevindt zich op het adres: DE RUBEMPR?STRAAT 19; 3078; KORTENBERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in VANGRUNDERBEECK & PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANGRUNDERBEECK & PEETERS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANGRUNDERBEECK & PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANGRUNDERBEECK & PEETERS, openstaande posities, locatie van VANGRUNDERBEECK & PEETERS op de kaart.

VANGRUNDERBEECK & PEETERS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANGRUNDERBEECK & PEETERS, company assigned to the tax number BE03329376220. The company VANGRUNDERBEECK & PEETERS is located at the address: DE RUBEMPR?STRAAT 19; 3078; KORTENBERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Groententeelt. Products created in VANGRUNDERBEECK & PEETERS were not found.
The main activity of VANGRUNDERBEECK & PEETERS is Membership Organizations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANGRUNDERBEECK & PEETERS is not available. You also can look at reviews of VANGRUNDERBEECK & PEETERS, open positions, location of VANGRUNDERBEECK & PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANGRUNDERBEECK & PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANGRUNDERBEECK & PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANGRUNDERBEECK & PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANGRUNDERBEECK & PEETERS, employees, financial statistics.