RAYMOND POELMAN

Contactgegevens RAYMOND POELMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RAYMOND POELMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RAYMOND POELMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEKE TUINWIJK 33; 9950; WAARSCHOOT, België

Telefoon (phone): 93772588 (+32-93772588) 93772588 (+32-93772588)

Fax (fax): +32 (51) 480-82-72 +32 (51) 480-82-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RAYMOND POELMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RAYMOND POELMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RAYMOND POELMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RAYMOND POELMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RAYMOND POELMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RAYMOND POELMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RAYMOND POELMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RAYMOND POELMAN
Products information RAYMOND POELMAN

BTW identificatienummer (tax): BE08053497314
Ondernemingsnummer: 2509521484
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 829,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in RAYMOND POELMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RAYMOND POELMAN
(Get full report from official database of BE for RAYMOND POELMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RAYMOND POELMAN
Addition kinds of activities for RAYMOND POELMAN

09120000. vinvis | Finfish
20410300. Bloemmixen | Flour mixes
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
35310810. Ploegen: bouw, uitgraving en gradering | Plows: construction, excavating, and grading
50320000. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
50780101. Display gevallen, gekoeld | Display cases, refrigerated
55510300. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment

Werken bij RAYMOND POELMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RAYMOND POELMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RAYMOND POELMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RAYMOND POELMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kostprijsberekenaar/Estimating Engineer (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een de grootste onafhankelijke bordenbouwer in Limburg zijn we op zoek naar een kostprijsberekenaar/estimating engineer. Tot je takenpakket behoren de volgende taken: Als lid van de verkoopafdeling sta je in voor de kostprijsberekening en het opstellen van de offertes. Je interpreteert de lastenboeken en schemas Je bepaalt de materiaalkeuze en werkt de kostprijsberekening (m.b.t. materialen,montagetijden, engineering) uit. Je krijgt een intern opleidingstraject aangeboden door de salesploeg

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • kwaliteitsmedewerker (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit de kwaliteitsdienst zal U klantenrelaties opvolgen en beheren: o.a. de follow-up van lastenboeken en productspecificaties het beantwoorden van kwaliteitsvragen de begeleiding van klantenaudits het onderzoek van klachten de uitwerking van actieplannen enz. Daarnaast zal U instaan voor interne audits inspecties op de werkvloer en interne opleidingen. Als kwaliteitsmedewerker zal U instaan voor het opvolgen van het voorkomen van vreemde voorwerpen glascontroles Transportbandcontroles enz. Je rapporteert rechtstreeks aan de Quality Assurance Manager.

  • Nanny (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: t-interim Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

  • Siroopbereider - snelle opstart - mooie verloning - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een siroopbereider voor twee ploegensysteem. Als siroopbereider sta je in voor het aanmaken van siropen voor frisdranken, het nemen van stalen ter controle en het verzorgen van een vlotte aanbreng aan de productie van de frisdranken. Je werkt in een twee ploegensysteem - de ene week van 6u tot 14u, de andere week van 14u tot 22u - en krijgt hiervoor een mooi loonpakket aangeboden. Na je opleiding, mag je zelfstandig siropen bereiden. Mits positieve evaluatie, krijg je na je interimperiode een vast contract aangeboden. We zijn op zoek naar iemand met minstens een eerste ervaring als operator/bereider in de voedingsindustrie. Heb jij die passie voor voeding die we zoeken? Wil je graag in Ninove werken? Stuur dan snel je CV door naar: [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is Europa’s grootste producent van frisdranken en vruchtensappen. In de vestiging te Ninove vindt de productie plaats voor vooraanstaande retailers in Nederland en België en nationale en internationale A-merken. Daarnaast produceren zij diverse dranken onder eigen merknaam voor de exportmarkten Afrika, Azië en het Midden-Oosten. 

  • Student eindejaarsperiode voor administratieve ondersteuning (nov - dec) (m-v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de voedingssector, met piekperiode rond de eindejaarsperiode, zijn we op zoek naar een student die administratief kan bijspringen. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verwerken van inkomende bestellingen in het systeem. Hoe je dit moet doen, zal je uiteraard ter plaatse aangeleerd worden. De opdracht zal lopen van begin november tot eind december. En dit iedere werkdag. Bij opstart zal het gaan over ongeveer 3u per dag met een opstart rond 10u , nadien 5 uur per dag (indien mogelijk) met een opstart rond 9u.

  • STUDENT (m/v) Recruiter Hello Fresh - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM VAST PERSONEEL

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de tweede grootste HR-dienstverlener ter wereld. Randstad Holding heeft meer dan 34.000 medewerkers, ruim 5.000 vestigingen en inhouse vestigingen in meer dan 50 landen. Werken bij Tempo-Team Werk je graag met mensen en ben je organisatorisch aangelegd? Dan is er misschien een job voor jou bij Tempo-Team zelf. In België is Tempo-Team vandaag ook een toonaangevende uitzendorganisatie. Dit hebben we in de eerste plaats te danken aan een enthousiast team vaste medewerkers. Ze houden van hun job omdat er dagelijks ruimte is voor zelfontplooiing en initiatief. Om dat zo te houden creëert Tempo-Team een ideaal klimaat: een werksfeer waarin de persoon centraal staat en waarbij alles draait rond groepsgevoel en menselijke warmte. Functiebeschrijving Als student recruiter (m/v) sta je in voor het invullen van de planning van Hello Fresh, een bedrijf actief binnen de voedingssector. Jij ontvangt als student recruiter mee alle aanvragen (zowel tijdelijke als vaste opdrachten) van de klant en giet deze in een heldere planning. Het is jouw verantwoordelijkheid dat de aanvragen ingevuld worden. Je matcht deze dus met kandidaten uit de pool die je zelf (proactief) op peil houdt en onderneemt hiervoor geschikte rekruteringsacties. Het zoeken naar geschikte kandidaten en het invullen van alle planningen is jouw prioriteit! Wij zoeken: een matchmaker met drive, discipline en doorzettingsvermogen Je zal werken regio Evergem Je werkt in een dynamische en soms hectische omgeving. Minstens twee dagen kunnen werken (en regelmatig weekendwerk) is een must!

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • KAPPERS (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je onthaalt de klanten en staat in voor de behandeling en verzorging van hun haar. Jew taken bestaan uit wassen, kleuren, knippen, opsteken, brushing... Reageer nu om onmiddellijk te kunnen starten.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

Zoek naar antwoorden van RAYMOND POELMAN in sociale netwerken
Look for responds of RAYMOND POELMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RAYMOND POELMAN. Laat een reactie achter voor RAYMOND POELMAN. RAYMOND POELMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RAYMOND POELMAN. Leave a respond for RAYMOND POELMAN. RAYMOND POELMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RAYMOND POELMAN op de google maps. Adres en contacten RAYMOND POELMAN
Location of RAYMOND POELMAN on the google maps. Address and contacts of RAYMOND POELMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come RAYMOND POELMAN RAYMOND POELMAN: PATRICK GOOSENS | B.S. CARS | HUIS DE CASEATUS | ROLAND DEZITTER | PRINT POINT

Other related companies as RAYMOND POELMAN: PATRICK GOOSENS | B.S. CARS | HUIS DE CASEATUS | ROLAND DEZITTER | PRINT POINT

RAYMOND POELMAN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RAYMOND POELMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08053497314. Het bedrijf RAYMOND POELMAN bevindt zich op het adres: BEKE TUINWIJK 33; 9950; WAARSCHOOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 829,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in RAYMOND POELMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RAYMOND POELMAN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RAYMOND POELMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RAYMOND POELMAN, openstaande posities, locatie van RAYMOND POELMAN op de kaart.

RAYMOND POELMAN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is RAYMOND POELMAN, company assigned to the tax number BE08053497314. The company RAYMOND POELMAN is located at the address: BEKE TUINWIJK 33; 9950; WAARSCHOOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 829,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groententeelt. Products created in RAYMOND POELMAN were not found.
The main activity of RAYMOND POELMAN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RAYMOND POELMAN is not available. You also can look at reviews of RAYMOND POELMAN, open positions, location of RAYMOND POELMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RAYMOND POELMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RAYMOND POELMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RAYMOND POELMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RAYMOND POELMAN, employees, financial statistics.