LIEVEN VERSCHAEVE

Contactgegevens LIEVEN VERSCHAEVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN VERSCHAEVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN VERSCHAEVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE IEPERWEG 23; 8650; HOUTHULST, België

Telefoon (phone): 51545675 (+32-51545675) 51545675 (+32-51545675)

Fax (fax): +32 (87) 328-38-60 +32 (87) 328-38-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN VERSCHAEVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN VERSCHAEVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN VERSCHAEVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN VERSCHAEVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN VERSCHAEVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN VERSCHAEVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN VERSCHAEVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN VERSCHAEVE
Products information LIEVEN VERSCHAEVE

BTW identificatienummer (tax): BE04670257568
Ondernemingsnummer: 2099182128
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LIEVEN VERSCHAEVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN VERSCHAEVE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN VERSCHAEVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN VERSCHAEVE
Addition kinds of activities for LIEVEN VERSCHAEVE

801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
22810107. Weven garen, gesponnen | Weaving yarn, spun
30530103. Smeerhouders, leer | Grease retainers, leather
59610403. Postzegels, postorder | Stamps, mail order
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij LIEVEN VERSCHAEVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN VERSCHAEVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN VERSCHAEVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN VERSCHAEVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Waregem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst! Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis; schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Student Winkelbediende bakkerij m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij uit de omgeving van Zottegem zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en/ of zondag willen werken gedurende het ganse jaar. Jouw taken zijn oa : het aanvullen van de winkel, versnijden van brood, inpakken van brood en gebak, afrekenen van de klanten bestellingen noteren en klaarzetten

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

Zoek naar antwoorden van LIEVEN VERSCHAEVE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN VERSCHAEVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN VERSCHAEVE. Laat een reactie achter voor LIEVEN VERSCHAEVE. LIEVEN VERSCHAEVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN VERSCHAEVE. Leave a respond for LIEVEN VERSCHAEVE. LIEVEN VERSCHAEVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN VERSCHAEVE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN VERSCHAEVE
Location of LIEVEN VERSCHAEVE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN VERSCHAEVE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN VERSCHAEVE LIEVEN VERSCHAEVE: DEXIA | CAFERATIA SPORTHAL MELLE | RUITERSCLUB WOUTERSHOF | Leuckx G | Devisch S

Other related companies as LIEVEN VERSCHAEVE: DEXIA | CAFERATIA SPORTHAL MELLE | RUITERSCLUB WOUTERSHOF | Leuckx G | Devisch S

LIEVEN VERSCHAEVE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN VERSCHAEVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04670257568. Het bedrijf LIEVEN VERSCHAEVE bevindt zich op het adres: HOGE IEPERWEG 23; 8650; HOUTHULST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in LIEVEN VERSCHAEVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN VERSCHAEVE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN VERSCHAEVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN VERSCHAEVE, openstaande posities, locatie van LIEVEN VERSCHAEVE op de kaart.

LIEVEN VERSCHAEVE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN VERSCHAEVE, company assigned to the tax number BE04670257568. The company LIEVEN VERSCHAEVE is located at the address: HOGE IEPERWEG 23; 8650; HOUTHULST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groententeelt. Products created in LIEVEN VERSCHAEVE were not found.
The main activity of LIEVEN VERSCHAEVE is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN VERSCHAEVE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN VERSCHAEVE, open positions, location of LIEVEN VERSCHAEVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN VERSCHAEVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN VERSCHAEVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN VERSCHAEVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN VERSCHAEVE, employees, financial statistics.