LEENKNEGT FRANS & POL

Contactgegevens LEENKNEGT FRANS & POL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEENKNEGT FRANS & POL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEENKNEGT FRANS & POL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DADIZEELSESTRAAT 245; 8890; MOORSLEDE, België

Telefoon (phone): 56502443 (+32-56502443) 56502443 (+32-56502443)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEENKNEGT FRANS & POL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEENKNEGT FRANS & POL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEENKNEGT FRANS & POL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEENKNEGT FRANS & POL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEENKNEGT FRANS & POL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEENKNEGT FRANS & POL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEENKNEGT FRANS & POL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEENKNEGT FRANS & POL
Products information LEENKNEGT FRANS & POL

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LEENKNEGT FRANS & POL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEENKNEGT FRANS & POL
(Get full report from official database of BE for LEENKNEGT FRANS & POL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEENKNEGT FRANS & POL
Addition kinds of activities for LEENKNEGT FRANS & POL

254101. Winkel en kantoor display gevallen en armaturen | Store and office display cases and fixtures
594800. Bagage- en lederwarenhuizen | Luggage and leather goods stores
16290102. Kanaalconstructie | Canal construction
28190601. Kobalt 60 (radioactief) | Cobalt 60 (radioactive)
39140100. Zilverwerk | Silverware
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
95319904. Behuisingsprogramma's, planning en ontwikkeling: overheid | Housing programs, planning and development: government

Werken bij LEENKNEGT FRANS & POL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEENKNEGT FRANS & POL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEENKNEGT FRANS & POL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEENKNEGT FRANS & POL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Projectleider (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: NOVA Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Je maakt offertes op en je doetwerfbezoeken/opmetingen bij klanten ter voorbereiding van de montages Je bent verantwoordelijk voorde planning van de transporten, keuringen, onderhoud en andere praktischeafspraken met de klant Je geeft richtlijnen aan deonderhoudstechniekers en monteurs Je bent het eerstelijnsaanspreekpunt voor de klant op een project Je plaatst bestellingen bijleveranciers Je helpt bij het uitwerken vankwaliteitscontrole processen Occasioneel spring je bij om teladen, te monteren of onderhoud te doen aan de machines bij klanten De helft van de tijd zit je inons hoofdkantoor in Beernem, de andere helft ben je op baan om klanten enwerven te bezoeken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant zijn wij op zoek naar een projectleider stellingbouw. Met een 10-tal werknemers zijn zijmarktleider in België in de verhuur, verkoop, montage en onderhoud vanbouwliften en hefsteigers. Hun klanten zijn grote bouwbedrijven en industriëlesites die kiezen voor service en expertise. Bij onze klant krijgt iedereenverantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen in een gemoedelijkesfeer.

  • Financieel Analist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MARTENS & BRIJS

    Type: Vaste Job

    Je houdt de vinger aan de pols bij onze dochterondernemingen. Hierbij kijk je met een kritisch oog naar hun financiële resultaten. Je beoordeelt deze op volledigheid en nauwkeurigheid. Je bent voortdurend waakzaam en je anticipeert op mogelijke problemen. Je stelt hierbij kritische vragen. Verder zorg jij er voor dat de dochterondernemingen tijdig rapporteren. Hierbij voorzie jij de nodige opleidingen en schrijf jij procedures uit voor de dochterondernemingen, zodat zij op een uniforme en gestroomlijnde manier de nodige rapportages en consolidaties kunnen voorzien. Je staat de Manager, de Algemene Boekhouding en de Dienst Rapportage bij als het gaat over consolidatie van de groepsresultaten. Je helpt mee aan de voorbereidingen van de maandelijkse LVD managementrapportering en de driemaandelijkse Raad van Bestuur. Je kent de dossiers tot in de puntjes en kan snel schakelen bij vragen. De selectie en de implementatie van een nieuwe rapportagesoftware rond consolidatie en financiën is volop aan de gang. Je hebt geen schrik om je schouders hieronder te steken en mee na te denken om dit project te optimaliseren. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de budgettering van de investeringsaanvragen. Per project voorzie je een overzicht van de kredieten, de uitgaven en de budgetteringen. Waar nodig spring je bij in financiële en boekhoudkundige projecten van de collega’s. Je ondersteunt hen ook bij dagelijkse taken. Je zal in deze rol ook de nodige opleiding en ondersteuning krijgen zodat jij op termijn back-up bent bij managementrapportage en kostenberekeningen van LVD. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financieel Directeur.

Zoek naar antwoorden van LEENKNEGT FRANS & POL in sociale netwerken
Look for responds of LEENKNEGT FRANS & POL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEENKNEGT FRANS & POL. Laat een reactie achter voor LEENKNEGT FRANS & POL. LEENKNEGT FRANS & POL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEENKNEGT FRANS & POL. Leave a respond for LEENKNEGT FRANS & POL. LEENKNEGT FRANS & POL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEENKNEGT FRANS & POL op de google maps. Adres en contacten LEENKNEGT FRANS & POL
Location of LEENKNEGT FRANS & POL on the google maps. Address and contacts of LEENKNEGT FRANS & POL

Andere gerelateerde bedrijven als come LEENKNEGT FRANS & POL LEENKNEGT FRANS & POL: ETABLISSEMENTS. A. LIESSE | DOUIN PHILIPPE JOAILLIER | PAUL FRAN?OIS GARAGE | VAN COUILLIE | OSSEGHEM ASBL

Other related companies as LEENKNEGT FRANS & POL: ETABLISSEMENTS. A. LIESSE | DOUIN PHILIPPE JOAILLIER | PAUL FRAN?OIS GARAGE | VAN COUILLIE | OSSEGHEM ASBL

LEENKNEGT FRANS & POL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEENKNEGT FRANS & POL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf LEENKNEGT FRANS & POL bevindt zich op het adres: DADIZEELSESTRAAT 245; 8890; MOORSLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in LEENKNEGT FRANS & POL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEENKNEGT FRANS & POL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEENKNEGT FRANS & POL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEENKNEGT FRANS & POL, openstaande posities, locatie van LEENKNEGT FRANS & POL op de kaart.

LEENKNEGT FRANS & POL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEENKNEGT FRANS & POL, company assigned to the tax number BE02556488037. The company LEENKNEGT FRANS & POL is located at the address: DADIZEELSESTRAAT 245; 8890; MOORSLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Groententeelt. Products created in LEENKNEGT FRANS & POL were not found.
The main activity of LEENKNEGT FRANS & POL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEENKNEGT FRANS & POL is not available. You also can look at reviews of LEENKNEGT FRANS & POL, open positions, location of LEENKNEGT FRANS & POL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEENKNEGT FRANS & POL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEENKNEGT FRANS & POL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEENKNEGT FRANS & POL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEENKNEGT FRANS & POL, employees, financial statistics.