HENRI OP DE BEECK

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • HENRI OP DE BEECK
Private companiesTobacco Products • HENRI OP DE BEECK

Contactgegevens HENRI OP DE BEECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI OP DE BEECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI OP DE BEECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEMSTRAAT 151; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15756785 (+32-15756785) 15756785 (+32-15756785)

Fax (fax): +32 (12) 107-29-45 +32 (12) 107-29-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI OP DE BEECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI OP DE BEECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI OP DE BEECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI OP DE BEECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI OP DE BEECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI OP DE BEECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI OP DE BEECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI OP DE BEECK
Products information HENRI OP DE BEECK

BTW identificatienummer (tax): BE06707672119
Ondernemingsnummer: 9737426757
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in HENRI OP DE BEECK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI OP DE BEECK
(Get full report from official database of BE for HENRI OP DE BEECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI OP DE BEECK
Addition kinds of activities for HENRI OP DE BEECK

027999. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
31430000. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials
73749903. Gegevensverificatie service | Data verification service
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair

Werken bij HENRI OP DE BEECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI OP DE BEECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI OP DE BEECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI OP DE BEECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker sta je in voor : renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking plaatsing van hang- en sluitwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf de werking van bewegende onderdelen de waterdichtheid of de isolatie van het werkstuk controleren schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Malle/Schilde/Zoersel/Brecht/Zandhoven/Lille/Wechelderzande (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Diest/Scherpenheuvel (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Bekkevoort indien vervoer geen probleem is.

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

  • AFWASSER/KEUKENHULP (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de afwas van ons restaurant en je helpt mee in de keuken.

Zoek naar antwoorden van HENRI OP DE BEECK in sociale netwerken
Look for responds of HENRI OP DE BEECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI OP DE BEECK. Laat een reactie achter voor HENRI OP DE BEECK. HENRI OP DE BEECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI OP DE BEECK. Leave a respond for HENRI OP DE BEECK. HENRI OP DE BEECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI OP DE BEECK op de google maps. Adres en contacten HENRI OP DE BEECK
Location of HENRI OP DE BEECK on the google maps. Address and contacts of HENRI OP DE BEECK

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI OP DE BEECK HENRI OP DE BEECK: ETS. WASTIAU | De Beuckeleer P | King Dog | WILLY DEMAY | GEERT VANDEN WIJNGAERT

Other related companies as HENRI OP DE BEECK: ETS. WASTIAU | De Beuckeleer P | King Dog | WILLY DEMAY | GEERT VANDEN WIJNGAERT

HENRI OP DE BEECK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI OP DE BEECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707672119. Het bedrijf HENRI OP DE BEECK bevindt zich op het adres: LEEMSTRAAT 151; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in HENRI OP DE BEECK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HENRI OP DE BEECK is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI OP DE BEECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI OP DE BEECK, openstaande posities, locatie van HENRI OP DE BEECK op de kaart.

HENRI OP DE BEECK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI OP DE BEECK, company assigned to the tax number BE06707672119. The company HENRI OP DE BEECK is located at the address: LEEMSTRAAT 151; 2861; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groententeelt. Products created in HENRI OP DE BEECK were not found.
The main activity of HENRI OP DE BEECK is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI OP DE BEECK is not available. You also can look at reviews of HENRI OP DE BEECK, open positions, location of HENRI OP DE BEECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI OP DE BEECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI OP DE BEECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI OP DE BEECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI OP DE BEECK, employees, financial statistics.