GUILLAUME VANHOMWEGEN

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • GUILLAUME VANHOMWEGEN
Private companiesCoal Mining • GUILLAUME VANHOMWEGEN

Contactgegevens GUILLAUME VANHOMWEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUILLAUME VANHOMWEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUILLAUME VANHOMWEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAANSTRAAT 61; 1703; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25691936 (+32-25691936) 25691936 (+32-25691936)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUILLAUME VANHOMWEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUILLAUME VANHOMWEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUILLAUME VANHOMWEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUILLAUME VANHOMWEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUILLAUME VANHOMWEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUILLAUME VANHOMWEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUILLAUME VANHOMWEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUILLAUME VANHOMWEGEN
Products information GUILLAUME VANHOMWEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in GUILLAUME VANHOMWEGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUILLAUME VANHOMWEGEN
(Get full report from official database of BE for GUILLAUME VANHOMWEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUILLAUME VANHOMWEGEN
Addition kinds of activities for GUILLAUME VANHOMWEGEN

07230504. Boommoeren (algemeen) hulling en schelpdiensten | Tree nuts (general) hulling and shelling services
14799902. Amblygoniet mijnbouw | Amblygonite mining
34989906. Pijpsystemen voor pulp-, papier- en chemische industrie | Piping systems for pulp, paper, and chemical industries
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
50999903. Containers: glas, metaal of plastic | Containers: glass, metal or plastic
51690101. Alkaline | Alkalines

Werken bij GUILLAUME VANHOMWEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUILLAUME VANHOMWEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUILLAUME VANHOMWEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUILLAUME VANHOMWEGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijnegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van GUILLAUME VANHOMWEGEN in sociale netwerken
Look for responds of GUILLAUME VANHOMWEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUILLAUME VANHOMWEGEN. Laat een reactie achter voor GUILLAUME VANHOMWEGEN. GUILLAUME VANHOMWEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUILLAUME VANHOMWEGEN. Leave a respond for GUILLAUME VANHOMWEGEN. GUILLAUME VANHOMWEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUILLAUME VANHOMWEGEN op de google maps. Adres en contacten GUILLAUME VANHOMWEGEN
Location of GUILLAUME VANHOMWEGEN on the google maps. Address and contacts of GUILLAUME VANHOMWEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come GUILLAUME VANHOMWEGEN GUILLAUME VANHOMWEGEN: BUSINESSPRINT NV | FA. PROJECT INTERIEUR | LA GRANGE | KID COOL | Honai M

Other related companies as GUILLAUME VANHOMWEGEN: BUSINESSPRINT NV | FA. PROJECT INTERIEUR | LA GRANGE | KID COOL | Honai M

GUILLAUME VANHOMWEGEN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUILLAUME VANHOMWEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf GUILLAUME VANHOMWEGEN bevindt zich op het adres: KRAANSTRAAT 61; 1703; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in GUILLAUME VANHOMWEGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUILLAUME VANHOMWEGEN is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUILLAUME VANHOMWEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUILLAUME VANHOMWEGEN, openstaande posities, locatie van GUILLAUME VANHOMWEGEN op de kaart.

GUILLAUME VANHOMWEGEN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUILLAUME VANHOMWEGEN, company assigned to the tax number BE04870208740. The company GUILLAUME VANHOMWEGEN is located at the address: KRAANSTRAAT 61; 1703; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Groententeelt. Products created in GUILLAUME VANHOMWEGEN were not found.
The main activity of GUILLAUME VANHOMWEGEN is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GUILLAUME VANHOMWEGEN is not available. You also can look at reviews of GUILLAUME VANHOMWEGEN, open positions, location of GUILLAUME VANHOMWEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUILLAUME VANHOMWEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUILLAUME VANHOMWEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUILLAUME VANHOMWEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUILLAUME VANHOMWEGEN, employees, financial statistics.