GEBRS SMEDTS JEAN & LUC

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • GEBRS SMEDTS JEAN & LUC
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • GEBRS SMEDTS JEAN & LUC

Contactgegevens GEBRS SMEDTS JEAN & LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBRS SMEDTS JEAN & LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBRS SMEDTS JEAN & LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUKESTRAAT 13; 2811; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15616068 (+32-15616068) 15616068 (+32-15616068)

Fax (fax): +32 (50) 711-14-13 +32 (50) 711-14-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBRS SMEDTS JEAN & LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBRS SMEDTS JEAN & LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBRS SMEDTS JEAN & LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBRS SMEDTS JEAN & LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBRS SMEDTS JEAN & LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBRS SMEDTS JEAN & LUC
Products information GEBRS SMEDTS JEAN & LUC

BTW identificatienummer (tax): BE06448394775
Ondernemingsnummer: 9425415039
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in GEBRS SMEDTS JEAN & LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBRS SMEDTS JEAN & LUC
(Get full report from official database of BE for GEBRS SMEDTS JEAN & LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBRS SMEDTS JEAN & LUC
Addition kinds of activities for GEBRS SMEDTS JEAN & LUC

275907. Zak, wrapper, en afdichting afdrukken en gravure | Bag, wrapper, and seal printing and engraving
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
22950303. Afdichting of isolatieband voor pijp: gecoate glasvezel | Sealing or insulating tape for pipe: coated fiberglass
37130102. Vrachtwagens (motorvoertuigen) | Truck bodies (motor vehicles)
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments

Werken bij GEBRS SMEDTS JEAN & LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBRS SMEDTS JEAN & LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBRS SMEDTS JEAN & LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBRS SMEDTS JEAN & LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • HULPMONTEUR PIPING (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hulp pijpfitter werk je onder leiding van een hoofd lasser/pijpfitter. Je assisteert de hoofd pijpfitter in de vlotte organisatie en montage van buisleidingen bij onze klanten in de meest diverse sectoren. Je monteert buisleidingen en staat in voor het lassen van constructies op werven. Je houdt tevens toezicht op het onderhoud en het correct gebruik van materieel en uitrusting.

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Technical conductor packaging (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Instaan voor de werking van de inpaklijnen en organisatie van de inpakactiviteiten. Eindcontrole van afgewerkte producten om enerzijds zeker te stellen dat kwaliteit en verpakking beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten en de specificaties van de technische fiches en anderzijds dat deze activiteiten zo rendabel en efficiënt mogelijk georganiseerd worden. ACTIVITEITEN ? ? Organisatie van de inpakactiviteiten op de verpakkingslijn en in functie van een optimale machinebezetting (= garantie productiviteit); ? Instaan voor de ombouw van de machines bij productwissels in de verpakkingszone volgens de productieplanning en in overleg met de Chief Packaging; ? Uitvoeren en registeren (papier en/ of digitaal) van de kwaliteitscontroles op de producten (metaaldetectie gewichtscontrole visuele controles?) en de verpakkingen (lot THT benaming RSPO?) volgens de geldende procedures. ? Meldingsplicht ten aanzien van de hiërarchische lijn in geval van overmatige afvalproductie n.a.v. niet conforme producten (afmetingen zwarte vlekken te hard gebakken veel breuk...); ? Toezien op visuele controle van de kwaliteit van de ingepakt producten volgens de vooropgestelde normen; ? Vrijgave van de inpaklijnen voor opstart en na technische interventies (op technisch vlak en op vlak van hygiëne); ? Coördinatie met de Maintenance afdeling ingeval van problemen/pannes; ? Begeleiding en opleiding van onervaren personeelsleden; ? Toezien op de toepassing van de huisregels in de inpakzone en zorgen voor een veilige en nette werkomgeving; ? Naleving van de werkpostinstructies die ter beschikking zijn op de werkpost.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • DRINGEND!! Poetsvrouw of poetsman - REGIO BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Cognitieve gedragstherapeut (voltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Flexijob

    Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van GEBRS SMEDTS JEAN & LUC in sociale netwerken
Look for responds of GEBRS SMEDTS JEAN & LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBRS SMEDTS JEAN & LUC. Laat een reactie achter voor GEBRS SMEDTS JEAN & LUC. GEBRS SMEDTS JEAN & LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBRS SMEDTS JEAN & LUC. Leave a respond for GEBRS SMEDTS JEAN & LUC. GEBRS SMEDTS JEAN & LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBRS SMEDTS JEAN & LUC op de google maps. Adres en contacten GEBRS SMEDTS JEAN & LUC
Location of GEBRS SMEDTS JEAN & LUC on the google maps. Address and contacts of GEBRS SMEDTS JEAN & LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBRS SMEDTS JEAN & LUC GEBRS SMEDTS JEAN & LUC: HUIS CHRISTINE | Donceel R | Van Alphen L | HISHI PLASTICS EUROPE SA | Batteries Business Centre nv

Other related companies as GEBRS SMEDTS JEAN & LUC: HUIS CHRISTINE | Donceel R | Van Alphen L | HISHI PLASTICS EUROPE SA | Batteries Business Centre nv

GEBRS SMEDTS JEAN & LUC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06448394775. Het bedrijf GEBRS SMEDTS JEAN & LUC bevindt zich op het adres: DUKESTRAAT 13; 2811; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in GEBRS SMEDTS JEAN & LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEBRS SMEDTS JEAN & LUC is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBRS SMEDTS JEAN & LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, openstaande posities, locatie van GEBRS SMEDTS JEAN & LUC op de kaart.

GEBRS SMEDTS JEAN & LUC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, company assigned to the tax number BE06448394775. The company GEBRS SMEDTS JEAN & LUC is located at the address: DUKESTRAAT 13; 2811; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groententeelt. Products created in GEBRS SMEDTS JEAN & LUC were not found.
The main activity of GEBRS SMEDTS JEAN & LUC is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBRS SMEDTS JEAN & LUC is not available. You also can look at reviews of GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, open positions, location of GEBRS SMEDTS JEAN & LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBRS SMEDTS JEAN & LUC, employees, financial statistics.