FELIX ASSELBERGHS

Contactgegevens FELIX ASSELBERGHS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FELIX ASSELBERGHS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FELIX ASSELBERGHS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POMPELOERESTRAAT 12; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15312667 (+32-15312667) 15312667 (+32-15312667)

Fax (fax): +32 (86) 344-97-71 +32 (86) 344-97-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FELIX ASSELBERGHS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FELIX ASSELBERGHS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FELIX ASSELBERGHS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FELIX ASSELBERGHS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FELIX ASSELBERGHS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FELIX ASSELBERGHS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FELIX ASSELBERGHS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FELIX ASSELBERGHS
Products information FELIX ASSELBERGHS

BTW identificatienummer (tax): BE03062683105
Ondernemingsnummer: 4054473876
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FELIX ASSELBERGHS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FELIX ASSELBERGHS
(Get full report from official database of BE for FELIX ASSELBERGHS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FELIX ASSELBERGHS
Addition kinds of activities for FELIX ASSELBERGHS

20610201. Blackstrap melasse, gemaakt van suikerriet | Blackstrap molasses, made from sugar cane
32950207. Fuller's aarde, gemalen of anderszins behandeld | Fuller's earth, ground or otherwise treated
34480103. Boerderij- en utiliteitsgebouwen | Farm and utility buildings
87310100. Biologisch onderzoek | Biological research
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij FELIX ASSELBERGHS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FELIX ASSELBERGHS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FELIX ASSELBERGHS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FELIX ASSELBERGHS. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

Zoek naar antwoorden van FELIX ASSELBERGHS in sociale netwerken
Look for responds of FELIX ASSELBERGHS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FELIX ASSELBERGHS. Laat een reactie achter voor FELIX ASSELBERGHS. FELIX ASSELBERGHS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FELIX ASSELBERGHS. Leave a respond for FELIX ASSELBERGHS. FELIX ASSELBERGHS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FELIX ASSELBERGHS op de google maps. Adres en contacten FELIX ASSELBERGHS
Location of FELIX ASSELBERGHS on the google maps. Address and contacts of FELIX ASSELBERGHS

Andere gerelateerde bedrijven als come FELIX ASSELBERGHS FELIX ASSELBERGHS: BACOB | IMAGINA'TIFS | FERRONNERIE PEETERS | Passage | Vandevenne

Other related companies as FELIX ASSELBERGHS: BACOB | IMAGINA'TIFS | FERRONNERIE PEETERS | Passage | Vandevenne

FELIX ASSELBERGHS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FELIX ASSELBERGHS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03062683105. Het bedrijf FELIX ASSELBERGHS bevindt zich op het adres: POMPELOERESTRAAT 12; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in FELIX ASSELBERGHS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FELIX ASSELBERGHS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FELIX ASSELBERGHS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FELIX ASSELBERGHS, openstaande posities, locatie van FELIX ASSELBERGHS op de kaart.

FELIX ASSELBERGHS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is FELIX ASSELBERGHS, company assigned to the tax number BE03062683105. The company FELIX ASSELBERGHS is located at the address: POMPELOERESTRAAT 12; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 455,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Groententeelt. Products created in FELIX ASSELBERGHS were not found.
The main activity of FELIX ASSELBERGHS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FELIX ASSELBERGHS is not available. You also can look at reviews of FELIX ASSELBERGHS, open positions, location of FELIX ASSELBERGHS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FELIX ASSELBERGHS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FELIX ASSELBERGHS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FELIX ASSELBERGHS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FELIX ASSELBERGHS, employees, financial statistics.