FA. VANZURPELE

Contactgegevens FA. VANZURPELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VANZURPELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VANZURPELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEKENBOSSTRAAT 2; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16633270 (+32-16633270) 16633270 (+32-16633270)

Fax (fax): +32 (64) 626-23-95 +32 (64) 626-23-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VANZURPELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VANZURPELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VANZURPELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VANZURPELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VANZURPELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VANZURPELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VANZURPELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VANZURPELE
Products information FA. VANZURPELE

BTW identificatienummer (tax): BE06644500732
Ondernemingsnummer: 9966491699
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FA. VANZURPELE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VANZURPELE
(Get full report from official database of BE for FA. VANZURPELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VANZURPELE
Addition kinds of activities for FA. VANZURPELE

382205. Elektrische warmtecontroles | Electric heat controls
503301. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
36249905. Elektroden, thermische en elektrolytische toepassingen: koolstof, grafiet | Electrodes, thermal and electrolytic uses: carbon, graphite
38230300. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
51699908. Kunstmatige vezels | Manmade fibers
59991803. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
70410102. Broederschap residentieel huis | Fraternity residential house
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory
92290101. Strafrechtstatistiek centrum, overheid | Criminal justice statistics center, government

Werken bij FA. VANZURPELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VANZURPELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VANZURPELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VANZURPELE. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Teamleader 2 ploegen (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lendelede, regio Roeselare zijn wij op zoek naar Een teamleader 2 ploegen Als teamleider heb je de hoofdrol in het teamproces. Je stuurt, schept voorwaarden, ruimt hindernissen uit de weg, creëert uitdagingen en stuurt bij als het nodig is. Daarnaast staat de teamleader ook in voor de opmaak van de planningen, bespreekt de evaluaties en keurt de verloven goed Teamleden moeten weten wat de doelstelling is van de organisatie, welke rol het team daarin speelt en wat daarin de bijdrage is van ieder teamlid. De teamleider geeft die helderheid. Liggen koers en doelstellingen vast, dan is het zaak knopen door te hakken over de omvang, samenstelling en werkwijze van het team. Essentieel voor teambuilding is dat teamleden onbevreesd hun bijdrage kunnen leveren en dat ze problemen of hindernissen onbelemmerd kunnen uiten. Als teamleider heb je voortdurend oog en oor voor teamleden. Dat komt bijvoorbeeld tot uiting in het geven en ontvangen van feedback, het omgaan met kritiek en open communicatie. Een effectieve teamleider schept voorwaarden voor samenwerking en teamprestaties. Dat begint met een duidelijk mandaat: het team moet het vertrouwen krijgen van het management en moet –binnen kaders- zelfstandig beslissingen kunnen nemen en vrij kunnen functioneren. Ondersteuning gaat ook over materiële zaken: het team moet over de middelen beschikken die nodig zijn om de doelstelling te halen.  

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • STUDENT WEEKENDS BROODJESZAAK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een broodjeszaak in centrum Brugge zoeken wij studenten. Taken: broodjes smeren bestellingen opnemen afrekenen aan de kassa

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van FA. VANZURPELE in sociale netwerken
Look for responds of FA. VANZURPELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VANZURPELE. Laat een reactie achter voor FA. VANZURPELE. FA. VANZURPELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VANZURPELE. Leave a respond for FA. VANZURPELE. FA. VANZURPELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VANZURPELE op de google maps. Adres en contacten FA. VANZURPELE
Location of FA. VANZURPELE on the google maps. Address and contacts of FA. VANZURPELE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VANZURPELE FA. VANZURPELE: AURORE | NOSSENT | Blancke Chocolaterie | S.L.Divis.Garnissage-Ancien Colero | Bij Sjieke

Other related companies as FA. VANZURPELE: AURORE | NOSSENT | Blancke Chocolaterie | S.L.Divis.Garnissage-Ancien Colero | Bij Sjieke

FA. VANZURPELE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VANZURPELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06644500732. Het bedrijf FA. VANZURPELE bevindt zich op het adres: KIEKENBOSSTRAAT 2; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in FA. VANZURPELE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VANZURPELE is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VANZURPELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VANZURPELE, openstaande posities, locatie van FA. VANZURPELE op de kaart.

FA. VANZURPELE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VANZURPELE, company assigned to the tax number BE06644500732. The company FA. VANZURPELE is located at the address: KIEKENBOSSTRAAT 2; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groententeelt. Products created in FA. VANZURPELE were not found.
The main activity of FA. VANZURPELE is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VANZURPELE is not available. You also can look at reviews of FA. VANZURPELE, open positions, location of FA. VANZURPELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VANZURPELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VANZURPELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VANZURPELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VANZURPELE, employees, financial statistics.