FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL

Contactgegevens FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sur Les Thiers 14 4890 Thimister-Clermont - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-44-62-05 32-87-44-62-05

Fax (fax): 32-87-44-62-11 32-87-44-62-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL
Products information FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07587951660
Ondernemingsnummer: 1262847900
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL
(Get full report from official database of BE for FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL
Addition kinds of activities for FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL

227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
20510201. Broodjes, zoet: behalve bevroren | Buns, sweet: except frozen
28699930. Tetraethyl lood | Tetraethyl lead
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
50649905. boeien | Irons
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production

Werken bij FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een detacheringskantoor zoeken we een Elektricien, je zal ingezet worden op verscheidene projecten voor volgende zaken: - Installatie, renovatie, onderhoud en herstel van verschillende elektriciteitsinstallaties - Kappen en boren - Monteren van kabelgoten - Kableren, plaatsen en installeren van besturingskasten

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

  • Horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zedelgem - Torhout (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Vandaag wensen wij het team in Plopsaqua te versterken met jobstudenten die instaan voor het onthaal van de bezoekers. Takenpakket - Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. - Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. - Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

Zoek naar antwoorden van FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL. Laat een reactie achter voor FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL. FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL. Leave a respond for FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL. FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL op de google maps. Adres en contacten FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL
Location of FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL on the google maps. Address and contacts of FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL: FLNIEUWE MOLENS NV | AUTO-ECOLE G. HERODE | MARC MOMBAERTS | Ideal Concept | DUSON-JOLY NV

Other related companies as FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL: FLNIEUWE MOLENS NV | AUTO-ECOLE G. HERODE | MARC MOMBAERTS | Ideal Concept | DUSON-JOLY NV

FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07587951660. Het bedrijf FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL bevindt zich op het adres: Sur Les Thiers 14 4890 Thimister-Clermont - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Steels and metals - machining. Producten gemaakt in FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, openstaande posities, locatie van FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL op de kaart.

FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, company assigned to the tax number BE07587951660. The company FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL is located at the address: Sur Les Thiers 14 4890 Thimister-Clermont - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Steels and metals - machining. Products created in FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL were not found.
The main activity of FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL is not available. You also can look at reviews of FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, open positions, location of FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLATELIERS ROLAND PESCH SPRL, employees, financial statistics.