ERIK DE LOMBAERT

Contactgegevens ERIK DE LOMBAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK DE LOMBAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK DE LOMBAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZELZATESTRAAT 67; 9960; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93445818 (+32-93445818) 93445818 (+32-93445818)

Fax (fax): +32 (65) 162-54-98 +32 (65) 162-54-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK DE LOMBAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK DE LOMBAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK DE LOMBAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK DE LOMBAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK DE LOMBAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK DE LOMBAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK DE LOMBAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK DE LOMBAERT
Products information ERIK DE LOMBAERT

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in ERIK DE LOMBAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK DE LOMBAERT
(Get full report from official database of BE for ERIK DE LOMBAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK DE LOMBAERT
Addition kinds of activities for ERIK DE LOMBAERT

175199. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
202401. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
31619906. Voorbeeld gevallen | Sample cases
73890208. Petroleumraffinaderij inspectiedienst | Petroleum refinery inspection service
86410403. Sociale club, lidmaatschap | Social club, membership

Werken bij ERIK DE LOMBAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK DE LOMBAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK DE LOMBAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK DE LOMBAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • DOUANEDECLARANT (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    U voert douaneboekingen uit, volgens interne procedures en lokale douane instructies; u classificeert attesten volgens opgelegde instructies; u factureert klanten voor geleverde diensten; in nauw contact met de klanten behandelt u klantgerichte problemen en lost ze op; u gaat voor een goede verstandhouding met de douane autoriteiten en andere taakgebonden partners. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke speler te Zaventem zijn wij dringend op zoek naar een Douanedeclarant.

  • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

    Type: Vaste Job

    Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van ERIK DE LOMBAERT in sociale netwerken
Look for responds of ERIK DE LOMBAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK DE LOMBAERT. Laat een reactie achter voor ERIK DE LOMBAERT. ERIK DE LOMBAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK DE LOMBAERT. Leave a respond for ERIK DE LOMBAERT. ERIK DE LOMBAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK DE LOMBAERT op de google maps. Adres en contacten ERIK DE LOMBAERT
Location of ERIK DE LOMBAERT on the google maps. Address and contacts of ERIK DE LOMBAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK DE LOMBAERT ERIK DE LOMBAERT: SHOE DISCOUNT | C.P.A.S. | RESTAURANT CHAN-FAI | TAMBOUR HUGUES & FILS | Phelco

Other related companies as ERIK DE LOMBAERT: SHOE DISCOUNT | C.P.A.S. | RESTAURANT CHAN-FAI | TAMBOUR HUGUES & FILS | Phelco

ERIK DE LOMBAERT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK DE LOMBAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf ERIK DE LOMBAERT bevindt zich op het adres: ZELZATESTRAAT 67; 9960; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in ERIK DE LOMBAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK DE LOMBAERT is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK DE LOMBAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK DE LOMBAERT, openstaande posities, locatie van ERIK DE LOMBAERT op de kaart.

ERIK DE LOMBAERT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK DE LOMBAERT, company assigned to the tax number BE06072113037. The company ERIK DE LOMBAERT is located at the address: ZELZATESTRAAT 67; 9960; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groententeelt. Products created in ERIK DE LOMBAERT were not found.
The main activity of ERIK DE LOMBAERT is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK DE LOMBAERT is not available. You also can look at reviews of ERIK DE LOMBAERT, open positions, location of ERIK DE LOMBAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK DE LOMBAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK DE LOMBAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK DE LOMBAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK DE LOMBAERT, employees, financial statistics.