DIRK SERGEANT

Particuliere bedrijvenBosbouw • DIRK SERGEANT
Private companiesForestry • DIRK SERGEANT

Contactgegevens DIRK SERGEANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK SERGEANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK SERGEANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAARKENSTRAAT 11; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93715059 (+32-93715059) 93715059 (+32-93715059)

Fax (fax): +32 (10) 300-62-57 +32 (10) 300-62-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK SERGEANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK SERGEANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK SERGEANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK SERGEANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK SERGEANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK SERGEANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK SERGEANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK SERGEANT
Products information DIRK SERGEANT

BTW identificatienummer (tax): BE03349151611
Ondernemingsnummer: 4933105468
Hoofdstad (capital): 247,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in DIRK SERGEANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK SERGEANT
(Get full report from official database of BE for DIRK SERGEANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK SERGEANT
Addition kinds of activities for DIRK SERGEANT

511205. Office filing levert | Office filing supplies
35789901. Betting machines, pari-mutuel | Betting machines, pari-mutuel
38430108. Tandmotoren | Dental engines
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij DIRK SERGEANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK SERGEANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK SERGEANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK SERGEANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • Kapper M/V (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Wassen, knippen, kleuringen en andere bewerkingen van zowel dames, heren als kinderkapsels. - U kan zelfstandig werken. - Flexibele ingesteldheid en verzorgd voorkomen. - Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen - Behandelingen, haarproducten en -accessoires aan een klant voorstellen en de klant adviseren - De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen - Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ...), opkammen, fixeren of glans geven (lak, gel, ...) - Behandelingen, verzorgingen en producten bij klanten promoten en verkopen - Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen (lokken, ...) - Een permanent aanbrengen - Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen - Behandelingen uitvoeren: Vlechten en gelegenheidskapsels uitvoeren - De klant verwelkomen en installeren - Het haar knippen (opknippen, uitdunnen, pikeren, …) - De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...) De klant adviseren (kenmerken, inplanting van de haren, ...)

  • CNC Operator (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Student vrijdag of zaterdag (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Klaar om in een nieuwe, gerenoveerde winkel aan de slag te gaan? We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die elke vrijdag en of zaterdag beschikbaar zijn. Je taken pakket is zeer gevarieerd: kassa, aanvullen in de verschillende afdelingen, bakkerij, aanvul van rekken,... Je zal allround worden ingezet en mag je de eerste weken aan opleiding verwachten.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote producent van fijne vleeswaren is Ago op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers regio gent. Heb je interesse of wens je meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op: 09 2770129 of mail je CV naar [email protected]

  • Octrooigemachtigde (patent attorney) (m/v) (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: DENK IP

    Type: Vaste Job

    Als octrooigemachtigde volg je een IP portefeuille op, in de breedste zin van het woord, voor verschillende klanten. Je bent verantwoordelijk voor het bekomen van geschikte bescherming voor IP van je klanten. Je voert vooronderzoeken uit. Je doorloopt, al dan niet via een externe gemachtigde, octrooiprocedures in binnen- en buitenland, incl. het schrijven van octrooiaanvragen en het uitwerken van antwoorden op beschikkingen. Je supporteert IP beslissingen. Je voert marktvrijheidsonderzoeken uit, en ondersteunt advocaten in geschillen. Je werkt nauw samen met het team octrooigemachtigden en paralegals.

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Vertegenwoordiger B2C Energie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: All Round

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor onze Energie campagne. Je taken zullen de volgende omvatten Zelfstandig werken Product aanbrengen aan prospecten Expert worden in de energie markt

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van DIRK SERGEANT in sociale netwerken
Look for responds of DIRK SERGEANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK SERGEANT. Laat een reactie achter voor DIRK SERGEANT. DIRK SERGEANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK SERGEANT. Leave a respond for DIRK SERGEANT. DIRK SERGEANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK SERGEANT op de google maps. Adres en contacten DIRK SERGEANT
Location of DIRK SERGEANT on the google maps. Address and contacts of DIRK SERGEANT

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK SERGEANT DIRK SERGEANT: FRITUUR RUDY | Delsemme S | KATEBIAN L?ON | Carin Lingerie | Clair Obscur (Le)

Other related companies as DIRK SERGEANT: FRITUUR RUDY | Delsemme S | KATEBIAN L?ON | Carin Lingerie | Clair Obscur (Le)

DIRK SERGEANT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK SERGEANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03349151611. Het bedrijf DIRK SERGEANT bevindt zich op het adres: HAARKENSTRAAT 11; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 247,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in DIRK SERGEANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIRK SERGEANT is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK SERGEANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK SERGEANT, openstaande posities, locatie van DIRK SERGEANT op de kaart.

DIRK SERGEANT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK SERGEANT, company assigned to the tax number BE03349151611. The company DIRK SERGEANT is located at the address: HAARKENSTRAAT 11; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 247,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Groententeelt. Products created in DIRK SERGEANT were not found.
The main activity of DIRK SERGEANT is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK SERGEANT is not available. You also can look at reviews of DIRK SERGEANT, open positions, location of DIRK SERGEANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK SERGEANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK SERGEANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK SERGEANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK SERGEANT, employees, financial statistics.