CHRIS VAN DER STRAETEN

Contactgegevens CHRIS VAN DER STRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRIS VAN DER STRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRIS VAN DER STRAETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VINKTSTRAAT 141; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51636796 (+32-51636796) 51636796 (+32-51636796)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRIS VAN DER STRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRIS VAN DER STRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRIS VAN DER STRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRIS VAN DER STRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRIS VAN DER STRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRIS VAN DER STRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRIS VAN DER STRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRIS VAN DER STRAETEN
Products information CHRIS VAN DER STRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in CHRIS VAN DER STRAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRIS VAN DER STRAETEN
(Get full report from official database of BE for CHRIS VAN DER STRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRIS VAN DER STRAETEN
Addition kinds of activities for CHRIS VAN DER STRAETEN

513102. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
20910301. Kabeljauw, genezen, NSK | Codfish, cured, nsk
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'
51999922. Bladmuziek | Sheet music
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance
93110102. Belastingbeoordelaars 'kantoor | Property tax assessors' office

Werken bij CHRIS VAN DER STRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRIS VAN DER STRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRIS VAN DER STRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRIS VAN DER STRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Jobstudent winkelbediende Biowinkel Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Blauw Kasteel

    Type: Studentenjob

    Bioboerderij Blauw Kasteel is op zoek naar een gemotiveerde jobstudent (jobstudent) voor haar biowinkel in Knokke die het team bijstaat tijdens weekends en schoolvakanties. De winkel biedt een ruim assortiment biologische producten aan waarbij waarden als duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Daarenboven proberen we voorrang te geven aan producten van lokale producenten.We werken met een jong en gemotiveerd team dat over een grondige kennis van biologische producten beschikt. Op bioboerderij Blauw Kasteel in Scheldewindeke worden vooral groenten geteeld. Daarnaast grazen er Ardense Voskopschapen op de eeuwenoude weilanden en wordt het bos op ecologische wijze beheerd. In de historische moestuin vind je vergeten groenten, kleinfruit, kruiden en een hoogstamboomgaard. De biologische groenten worden verdeeld via groentepakketten in de regio Gent en Vlaamse Ardennen en via eigen biowinkels. Voor meer informatie kan je terecht op www.blauwkasteel.be. FUNCTIEOMSCHRIJVING • kassa, producten labelen, winkel proper houden, rekken aanvullen • je verzorgt met de rest van het team de aankleding en uitstraling van de winkel • je geeft de klanten correcte informatie over voeding en gezondheid

  • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

    Regio: SCHELDEWINDEKE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van CHRIS VAN DER STRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of CHRIS VAN DER STRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRIS VAN DER STRAETEN. Laat een reactie achter voor CHRIS VAN DER STRAETEN. CHRIS VAN DER STRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRIS VAN DER STRAETEN. Leave a respond for CHRIS VAN DER STRAETEN. CHRIS VAN DER STRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRIS VAN DER STRAETEN op de google maps. Adres en contacten CHRIS VAN DER STRAETEN
Location of CHRIS VAN DER STRAETEN on the google maps. Address and contacts of CHRIS VAN DER STRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRIS VAN DER STRAETEN CHRIS VAN DER STRAETEN: Algemeen Bouwbedrijf MCM | Dreamstar Multimedia | GIBAU | RAPHAEL MAERTENS | ADOLF SCHOLZEN

Other related companies as CHRIS VAN DER STRAETEN: Algemeen Bouwbedrijf MCM | Dreamstar Multimedia | GIBAU | RAPHAEL MAERTENS | ADOLF SCHOLZEN

CHRIS VAN DER STRAETEN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRIS VAN DER STRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf CHRIS VAN DER STRAETEN bevindt zich op het adres: VINKTSTRAAT 141; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in CHRIS VAN DER STRAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRIS VAN DER STRAETEN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRIS VAN DER STRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRIS VAN DER STRAETEN, openstaande posities, locatie van CHRIS VAN DER STRAETEN op de kaart.

CHRIS VAN DER STRAETEN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHRIS VAN DER STRAETEN, company assigned to the tax number BE03251647949. The company CHRIS VAN DER STRAETEN is located at the address: VINKTSTRAAT 141; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groententeelt. Products created in CHRIS VAN DER STRAETEN were not found.
The main activity of CHRIS VAN DER STRAETEN is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRIS VAN DER STRAETEN is not available. You also can look at reviews of CHRIS VAN DER STRAETEN, open positions, location of CHRIS VAN DER STRAETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRIS VAN DER STRAETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRIS VAN DER STRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRIS VAN DER STRAETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRIS VAN DER STRAETEN, employees, financial statistics.