CAUDRON JAN & GEORGES

Contactgegevens CAUDRON JAN & GEORGES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAUDRON JAN & GEORGES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAUDRON JAN & GEORGES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROOTVELD 73; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52370689 (+32-52370689) 52370689 (+32-52370689)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAUDRON JAN & GEORGES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAUDRON JAN & GEORGES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAUDRON JAN & GEORGES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAUDRON JAN & GEORGES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAUDRON JAN & GEORGES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAUDRON JAN & GEORGES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAUDRON JAN & GEORGES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAUDRON JAN & GEORGES
Products information CAUDRON JAN & GEORGES

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in CAUDRON JAN & GEORGES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAUDRON JAN & GEORGES
(Get full report from official database of BE for CAUDRON JAN & GEORGES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAUDRON JAN & GEORGES
Addition kinds of activities for CAUDRON JAN & GEORGES

6231. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
38120301. Antennes, radar of communicatie | Antennas, radar or communications
82229900. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
87110303. Petroleumtechniek | Petroleum engineering
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij CAUDRON JAN & GEORGES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAUDRON JAN & GEORGES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAUDRON JAN & GEORGES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAUDRON JAN & GEORGES. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Toonbankbediende met technische achtergrond (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het aanspreekpunt voor de klanten (bouw en industrie). Je takenpakket ziet er als volgt uit : * Opstellen van huurcontracten + verstrekken van advies over zeer diverse huurmachines * Aanmaak van offertes * Beantwoorden van e-mail verkeer * Opnemen van telefoon voor productinformatie * Afrekenen van huurcontracten (geldmanipulatie) Je werkt in een 38u-week, met wisselende uurroosters, 1 zaterdag op 2

  • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • poederlakker (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelbediende bakkerij part-time (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Vaste Job

    Je werkt als winkelbediende in de bakkerij. Je bestelt de klanten, je versnijdt de broden en rekent af. Je werkt volgens volgend uurrooster: week 1 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h, week 2 woensdag vrijdag en zaterdag van 7 tot 12.30h en op zondag van 6.30 tot 12h

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

Zoek naar antwoorden van CAUDRON JAN & GEORGES in sociale netwerken
Look for responds of CAUDRON JAN & GEORGES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAUDRON JAN & GEORGES. Laat een reactie achter voor CAUDRON JAN & GEORGES. CAUDRON JAN & GEORGES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAUDRON JAN & GEORGES. Leave a respond for CAUDRON JAN & GEORGES. CAUDRON JAN & GEORGES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAUDRON JAN & GEORGES op de google maps. Adres en contacten CAUDRON JAN & GEORGES
Location of CAUDRON JAN & GEORGES on the google maps. Address and contacts of CAUDRON JAN & GEORGES

Andere gerelateerde bedrijven als come CAUDRON JAN & GEORGES CAUDRON JAN & GEORGES: FLFIRMA FAMST NV | Mens's Fashion | Impact Music | WOTEN | ELECTRALARM - D?PARTEMENT DD DESIGN

Other related companies as CAUDRON JAN & GEORGES: FLFIRMA FAMST NV | Mens's Fashion | Impact Music | WOTEN | ELECTRALARM - D?PARTEMENT DD DESIGN

CAUDRON JAN & GEORGES is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAUDRON JAN & GEORGES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf CAUDRON JAN & GEORGES bevindt zich op het adres: GROOTVELD 73; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in CAUDRON JAN & GEORGES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CAUDRON JAN & GEORGES is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAUDRON JAN & GEORGES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAUDRON JAN & GEORGES, openstaande posities, locatie van CAUDRON JAN & GEORGES op de kaart.

CAUDRON JAN & GEORGES is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAUDRON JAN & GEORGES, company assigned to the tax number BE03367553710. The company CAUDRON JAN & GEORGES is located at the address: GROOTVELD 73; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groententeelt. Products created in CAUDRON JAN & GEORGES were not found.
The main activity of CAUDRON JAN & GEORGES is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CAUDRON JAN & GEORGES is not available. You also can look at reviews of CAUDRON JAN & GEORGES, open positions, location of CAUDRON JAN & GEORGES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAUDRON JAN & GEORGES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAUDRON JAN & GEORGES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAUDRON JAN & GEORGES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAUDRON JAN & GEORGES, employees, financial statistics.