ALPHONSE VERHOEVEN

Contactgegevens ALPHONSE VERHOEVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHONSE VERHOEVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHONSE VERHOEVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WALENWEG 67; 1930; ZAVENTEM, België

Telefoon (phone): 27593838 (+32-27593838) 27593838 (+32-27593838)

Fax (fax): +32 (12) 646-16-18 +32 (12) 646-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHONSE VERHOEVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHONSE VERHOEVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHONSE VERHOEVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHONSE VERHOEVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHONSE VERHOEVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHONSE VERHOEVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHONSE VERHOEVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHONSE VERHOEVEN
Products information ALPHONSE VERHOEVEN

BTW identificatienummer (tax): BE01458404541
Ondernemingsnummer: 6623901367
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ALPHONSE VERHOEVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHONSE VERHOEVEN
(Get full report from official database of BE for ALPHONSE VERHOEVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHONSE VERHOEVEN
Addition kinds of activities for ALPHONSE VERHOEVEN

346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
769912. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services
38290204. Ceilometers | Ceilometers
59630302. Encyclopedieën, huis-naar-huis | Encyclopedias, house-to-house
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association

Werken bij ALPHONSE VERHOEVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHONSE VERHOEVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHONSE VERHOEVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHONSE VERHOEVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Branch manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen ( Oudenaarde-Ronse-Brakel) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van ALPHONSE VERHOEVEN in sociale netwerken
Look for responds of ALPHONSE VERHOEVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHONSE VERHOEVEN. Laat een reactie achter voor ALPHONSE VERHOEVEN. ALPHONSE VERHOEVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHONSE VERHOEVEN. Leave a respond for ALPHONSE VERHOEVEN. ALPHONSE VERHOEVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHONSE VERHOEVEN op de google maps. Adres en contacten ALPHONSE VERHOEVEN
Location of ALPHONSE VERHOEVEN on the google maps. Address and contacts of ALPHONSE VERHOEVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHONSE VERHOEVEN ALPHONSE VERHOEVEN: FRANCIS HAIR MODE | Graphic Design Citizen Com SPRL | J.A. ' T SERPENT | CLAES-OPTIC | VRIJE KLEUTERSCHOOL

Other related companies as ALPHONSE VERHOEVEN: FRANCIS HAIR MODE | Graphic Design Citizen Com SPRL | J.A. ' T SERPENT | CLAES-OPTIC | VRIJE KLEUTERSCHOOL

ALPHONSE VERHOEVEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHONSE VERHOEVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01458404541. Het bedrijf ALPHONSE VERHOEVEN bevindt zich op het adres: WALENWEG 67; 1930; ZAVENTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in ALPHONSE VERHOEVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALPHONSE VERHOEVEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHONSE VERHOEVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHONSE VERHOEVEN, openstaande posities, locatie van ALPHONSE VERHOEVEN op de kaart.

ALPHONSE VERHOEVEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHONSE VERHOEVEN, company assigned to the tax number BE01458404541. The company ALPHONSE VERHOEVEN is located at the address: WALENWEG 67; 1930; ZAVENTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groententeelt. Products created in ALPHONSE VERHOEVEN were not found.
The main activity of ALPHONSE VERHOEVEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHONSE VERHOEVEN is not available. You also can look at reviews of ALPHONSE VERHOEVEN, open positions, location of ALPHONSE VERHOEVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHONSE VERHOEVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHONSE VERHOEVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHONSE VERHOEVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHONSE VERHOEVEN, employees, financial statistics.