ALIDA PERDIEUS

Contactgegevens ALIDA PERDIEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALIDA PERDIEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALIDA PERDIEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELDSTRAAT 14; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16651530 (+32-16651530) 16651530 (+32-16651530)

Fax (fax): +32 (81) 810-82-58 +32 (81) 810-82-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALIDA PERDIEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALIDA PERDIEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALIDA PERDIEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALIDA PERDIEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALIDA PERDIEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALIDA PERDIEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALIDA PERDIEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALIDA PERDIEUS
Products information ALIDA PERDIEUS

BTW identificatienummer (tax): BE07165252685
Ondernemingsnummer: 7999938964
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ALIDA PERDIEUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALIDA PERDIEUS
(Get full report from official database of BE for ALIDA PERDIEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALIDA PERDIEUS
Addition kinds of activities for ALIDA PERDIEUS

0174. Citrus vruchten | Citrus fruits
27410205. Gidsen: uitgeverij en drukwerk | Guides: publishing and printing
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
35230410. Feed grinders, breekmachines en mixers | Feed grinders, crushers, and mixers
35599942. Vibratory parts handling equipment | Vibratory parts handling equipment
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
50990304. Reflecterende wegmarkers | Reflective road markers

Werken bij ALIDA PERDIEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALIDA PERDIEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALIDA PERDIEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALIDA PERDIEUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Back Office Medewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Puurs (commerciële binnendienst) zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de opvolging van onze kmo-klanten (tot september). Je staat dagelijks telefonisch en per mail in contact met de klanten om hen te informeren of adviseren aangaande vragen over onze dienstverlening (extra ophalingen, nieuwe aanvraag, wijzigingen,…). Je maakt de offertes op en registreert alle gemaakte afspraken in het crm systeem. Je behandelt binnenkomende klachten en coördineert de afhandeling met de betrokken interne afdelingen (backoffice, planning, sales). Je zorgt voor een duidelijke feedback naar je klant toe aangaande hun vraag, klacht of klantendossier.

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

    Regio: KAGGEVINNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP-onmiddellijk te starten : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Bijverdienste nachtverpleegkundige klinische studies data entry (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken nachtverpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Tijdens de nacht ben je verantwoordelijk voor de patiënten die verblijven. Je volgt eventueel de nodige parameters op, maar in tussentijd doe je de data input van de gegevens die overdag verzameld zijn. Dit doe je zeer nauwkeurig en volgens het afgesproken protocol van de studie. Dit is een bijverdienste die afhankelijk is van het aantal studies. We zoeken verpleegkundigen die zich een 4 à 5 nachten per maand beschikbaar willen/kunnen stellen. Je krijgt een doorgedreven opleiding on the job.

  • Flexi/ Extra voor de middagen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: NJAMM

    Type: Flexijob

    Voor het “Mister Spaghetti” restaurant in Aalst zijn wij op zoek naar een bar/zaalmedewerker. Voor de middagen op te vangen. Beperkte ervaring mag (2-tal jaar). Onze ideale kandidaat is goed georganiseerd, stressbestendig, dynamisch en kan heel goed om met klanten. Je zal helpen bij de bediening door het opnemen van bestellingen, het brengen van eten en drinken naar de klanten afrekenen en het afruimen van tafels. Verder sta je ook in voor de bar, het onderhoud ervan en de afwas. Als Bar - en Zaalmedewerker bezorg je de klanten een aangenaam bezoek aan de zaak in een losse sfeer. Je draagt bij tot een vlotte service en kijkt vooruit op de noden van de gasten.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

  • kelner (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: RESTO CLASH

    Type: Flexijob

    Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van ALIDA PERDIEUS in sociale netwerken
Look for responds of ALIDA PERDIEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALIDA PERDIEUS. Laat een reactie achter voor ALIDA PERDIEUS. ALIDA PERDIEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALIDA PERDIEUS. Leave a respond for ALIDA PERDIEUS. ALIDA PERDIEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALIDA PERDIEUS op de google maps. Adres en contacten ALIDA PERDIEUS
Location of ALIDA PERDIEUS on the google maps. Address and contacts of ALIDA PERDIEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALIDA PERDIEUS ALIDA PERDIEUS: LA ROTONDE | PETRUS SCHILLINGS | La Vieille Abbaye S.A. | CENTRUM VOOR FUNKTIONELE REVALIDATIE VZW | Bagtrade

Other related companies as ALIDA PERDIEUS: LA ROTONDE | PETRUS SCHILLINGS | La Vieille Abbaye S.A. | CENTRUM VOOR FUNKTIONELE REVALIDATIE VZW | Bagtrade

ALIDA PERDIEUS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALIDA PERDIEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07165252685. Het bedrijf ALIDA PERDIEUS bevindt zich op het adres: VELDSTRAAT 14; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in ALIDA PERDIEUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALIDA PERDIEUS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALIDA PERDIEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALIDA PERDIEUS, openstaande posities, locatie van ALIDA PERDIEUS op de kaart.

ALIDA PERDIEUS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALIDA PERDIEUS, company assigned to the tax number BE07165252685. The company ALIDA PERDIEUS is located at the address: VELDSTRAAT 14; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Groententeelt. Products created in ALIDA PERDIEUS were not found.
The main activity of ALIDA PERDIEUS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALIDA PERDIEUS is not available. You also can look at reviews of ALIDA PERDIEUS, open positions, location of ALIDA PERDIEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALIDA PERDIEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALIDA PERDIEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALIDA PERDIEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALIDA PERDIEUS, employees, financial statistics.