A LA FERME DE L'EMMANUEL

Contactgegevens A LA FERME DE L'EMMANUEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA FERME DE L'EMMANUEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA FERME DE L'EMMANUEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DREEF NAAR LA BUSSCHE 4; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56556208 (+32-56556208) 56556208 (+32-56556208)

Fax (fax): +32 (4) 771-64-24 +32 (4) 771-64-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA FERME DE L'EMMANUEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA FERME DE L'EMMANUEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA FERME DE L'EMMANUEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA FERME DE L'EMMANUEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA FERME DE L'EMMANUEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA FERME DE L'EMMANUEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA FERME DE L'EMMANUEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA FERME DE L'EMMANUEL
Products information A LA FERME DE L'EMMANUEL

BTW identificatienummer (tax): BE06369567871
Ondernemingsnummer: 2237335205
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in A LA FERME DE L'EMMANUEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groententeelt

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA FERME DE L'EMMANUEL
(Get full report from official database of BE for A LA FERME DE L'EMMANUEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA FERME DE L'EMMANUEL
Addition kinds of activities for A LA FERME DE L'EMMANUEL

357799. Computer randapparatuur, nec, nec | Computer peripheral equipment, nec, nec
799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
35410400. draaibanken | Lathes
50310104. Trim, plaatmetaal | Trim, sheet metal

Werken bij A LA FERME DE L'EMMANUEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA FERME DE L'EMMANUEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA FERME DE L'EMMANUEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA FERME DE L'EMMANUEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Orderpicker voeding met vaste nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Aangekochte goederen sorteren per soort in de juiste frigocel - Bestellingen klaarzetten per klant voor ophaal van de transportfirma - Aanmaken van leveringsbonnen en productlabels op de PC - Algemeen onderhoud van de frigocel

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

  • zelfstandig logopediste (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: WOLLANTS KINESITHERAPIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Wollants zoekt een logopedist(e) om het team te versterken. In onze groepspraktijk werken verschillende kinesisten en twee logopedisten. We zoeken nu een nieuw enthousiast teamlid, een zelfstandige logopedist(e) met affiniteit voor kinderen. Je zal instaan voor onderzoek en behandeling van personen met taal-, spraak en leerstoornissen. PROFIEL: - Diploma professionele bachelor of master in de logopedie - In het bezit van een RIZIV-nummer, ondernemingsnummer en erkenning FOD - Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste - Enthousiast, leergierig, communicatief, affiniteit voor kinderen

Zoek naar antwoorden van A LA FERME DE L'EMMANUEL in sociale netwerken
Look for responds of A LA FERME DE L'EMMANUEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA FERME DE L'EMMANUEL. Laat een reactie achter voor A LA FERME DE L'EMMANUEL. A LA FERME DE L'EMMANUEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA FERME DE L'EMMANUEL. Leave a respond for A LA FERME DE L'EMMANUEL. A LA FERME DE L'EMMANUEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA FERME DE L'EMMANUEL op de google maps. Adres en contacten A LA FERME DE L'EMMANUEL
Location of A LA FERME DE L'EMMANUEL on the google maps. Address and contacts of A LA FERME DE L'EMMANUEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA FERME DE L'EMMANUEL A LA FERME DE L'EMMANUEL: LE BOUTON D'OR | LOTINVEST | VANTOMME & ZN BVBA | CUMA CD AGRI | CONNY MATTHYS

Other related companies as A LA FERME DE L'EMMANUEL: LE BOUTON D'OR | LOTINVEST | VANTOMME & ZN BVBA | CUMA CD AGRI | CONNY MATTHYS

A LA FERME DE L'EMMANUEL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA FERME DE L'EMMANUEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06369567871. Het bedrijf A LA FERME DE L'EMMANUEL bevindt zich op het adres: DREEF NAAR LA BUSSCHE 4; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 603,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groententeelt. Producten gemaakt in A LA FERME DE L'EMMANUEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A LA FERME DE L'EMMANUEL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA FERME DE L'EMMANUEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA FERME DE L'EMMANUEL, openstaande posities, locatie van A LA FERME DE L'EMMANUEL op de kaart.

A LA FERME DE L'EMMANUEL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA FERME DE L'EMMANUEL, company assigned to the tax number BE06369567871. The company A LA FERME DE L'EMMANUEL is located at the address: DREEF NAAR LA BUSSCHE 4; 7784; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 603,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groententeelt. Products created in A LA FERME DE L'EMMANUEL were not found.
The main activity of A LA FERME DE L'EMMANUEL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA FERME DE L'EMMANUEL is not available. You also can look at reviews of A LA FERME DE L'EMMANUEL, open positions, location of A LA FERME DE L'EMMANUEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA FERME DE L'EMMANUEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA FERME DE L'EMMANUEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA FERME DE L'EMMANUEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA FERME DE L'EMMANUEL, employees, financial statistics.