FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA

Contactgegevens FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue De La Verrerie 17-23b 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-70-59-59 32-23-70-59-59

Fax (fax): 32-23-32-24-44 32-23-32-24-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA
Products information FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE03781188964
Ondernemingsnummer: 2936065673
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 391,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hardware, building construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA
(Get full report from official database of BE for FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA
Addition kinds of activities for FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA

2013. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
5033. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
37619903. Geleide raketten, compleet | Guided missiles, complete
54419902. Banketbakkerij | Confectionery

Werken bij FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Shop Manager / BU Manager Ramen en Deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Jouw rol bestaat in het algemeen beheer van de organisatie met 3 verkooppunten. Het algemeen beheer omvat de verkoop, opmeting, plaatsing en service van de winkels in eigen beheer. Je werkt mee aan een gedisciplineerde organisatie, met duidelijke procedures en verantwoordelijkheden. Je volgt dagelijks 8 bedienden en 6 verkopers op, zodat ze op een rendabele manier klanten tevreden kunnen stellen. Jij vindt uitdaging in: 1.Het ontwikkelen van een "best practice" service model voor de shop die kan dienen voor de ganse Groep. 2. Het vinden van een evenwicht tussen het commerciële en de continuïteit van het bedrijf. 3. Het aanbrengen van verbeteringen terwijl je je team ondersteunt en financiële resultaten behaalt.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • PROFESSIONEEL AANKOPER (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PEOPLE PARTNER

    Type: Vaste Job

    Via een gerichte en intensieve opleiding zal je de producten, de klantenbehoeften en de markttendensen leren kennen. Als aankoper word je verantwoordelijk voor een optimaal assortiment aan gebruiksgoederen. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Internationaal opsporen (o.a. via beurzen) van de meest interessante artikelen per productgroep Prijsafspraken onderhandelen met leveranciers Opvolging en beheer van de bestellingen/voorraden, factuurcontrole, opvolging verkoop, opvolging eventuele retour. C orrect communiceren over nieuwe producten, promoties en andere relevante informatie naar de verschillende winkels en/of marketingafdeling Controle op bestellingen Input bij uitwerking van folders en promoties

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • Diëtist(e) zelfstandig (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: DELHEYE-DEQUEECKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    voeding- en diëetadvies binnen paramedische groepspraktijk (kine-logo-psychologie) en erkend obesitascentrum

Zoek naar antwoorden van FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA. Laat een reactie achter voor FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA. FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA. Leave a respond for FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA. FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA op de google maps. Adres en contacten FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA
Location of FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA on the google maps. Address and contacts of FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA: E5 MODE | BANCONTACT-MISTER CASH | Thunus M | LES CORSAIRES | FONTAINE EUGENE

Other related companies as FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA: E5 MODE | BANCONTACT-MISTER CASH | Thunus M | LES CORSAIRES | FONTAINE EUGENE

FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03781188964. Het bedrijf FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA bevindt zich op het adres: Avenue De La Verrerie 17-23b 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 391,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hardware, building construction. Producten gemaakt in FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, openstaande posities, locatie van FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA op de kaart.

FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, company assigned to the tax number BE03781188964. The company FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA is located at the address: Avenue De La Verrerie 17-23b 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 391,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hardware, building construction. Products created in FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA were not found.
The main activity of FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA is not available. You also can look at reviews of FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, open positions, location of FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLATELIERS GUILLAUME VANROY WERKHUIZEN SA, employees, financial statistics.