J.P. MAZIERS

Contactgegevens J.P. MAZIERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.P. MAZIERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.P. MAZIERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA GIRAFE 40; 6832; BOUILLON, België

Telefoon (phone): 61467865 (+32-61467865) 61467865 (+32-61467865)

Fax (fax): +32 (2) 459-87-49 +32 (2) 459-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.P. MAZIERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.P. MAZIERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.P. MAZIERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.P. MAZIERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.P. MAZIERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.P. MAZIERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.P. MAZIERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.P. MAZIERS
Products information J.P. MAZIERS

BTW identificatienummer (tax): BE09356750488
Ondernemingsnummer: 3849029541
Hoofdstad (capital): 500,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in J.P. MAZIERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.P. MAZIERS
(Get full report from official database of BE for J.P. MAZIERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.P. MAZIERS
Addition kinds of activities for J.P. MAZIERS

267504. Voedselcontainerproducten en -delen, van die-cut papier | Food container products and parts, from die-cut paper
35969904. Industriële weegschalen | Industrial scales
36440100. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
51120502. Bestandsmappen | File folders
92210103. Staatspolitie | State police
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij J.P. MAZIERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.P. MAZIERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.P. MAZIERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.P. MAZIERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker-ster Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor in Eeklo Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Je bent beschikbaar van maandag tot vrijdag van 6u tot 10u en zaterdag van 13u tot 17u (24u/week)

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • DRINGEND STEWARDS GEZOCHT!! 25/08 RAFC (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITZUJOBS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn wij momenteel dringend op zoek naar een aantal stewards voor evenementen in de regio Antwerpen. Je gaat aan de slag op verscheidene evenementen (voornamelijk zal dit op RAFC zijn). Je zal instaan voor de beveiliging en het goede verloop van het evenement.

  • Jobstudenten (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    - Winkels binnen stappen en winkeliers aanspreken - Informatie over het product kunnen geven  - Klanten proberen te overtuigen om zich aan te sluiten bij het bedrijf

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Machinebediener atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: WYCOR

    Type: Vaste Job

    Als machinebediener bedien je twee hout- of plaatbewerkingsmachines. Je werkt in een rotatiesysteem van drie weken, waar je per week afwisselend werkt tussen de eerste machine, de tweede machine en een week in de afmontage. Je hebt voeling met massiefhout en/of plaatmateriaal, snijgereedschappen, aanvoersnelheden en afstelling van machines.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van J.P. MAZIERS in sociale netwerken
Look for responds of J.P. MAZIERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.P. MAZIERS. Laat een reactie achter voor J.P. MAZIERS. J.P. MAZIERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.P. MAZIERS. Leave a respond for J.P. MAZIERS. J.P. MAZIERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.P. MAZIERS op de google maps. Adres en contacten J.P. MAZIERS
Location of J.P. MAZIERS on the google maps. Address and contacts of J.P. MAZIERS

Andere gerelateerde bedrijven als come J.P. MAZIERS J.P. MAZIERS: Ducavo | Rousseau Géraldine | Vos logistieks Tessenderlo NV | DIRK DENTURCK | Bekov

Other related companies as J.P. MAZIERS: Ducavo | Rousseau Géraldine | Vos logistieks Tessenderlo NV | DIRK DENTURCK | Bekov

J.P. MAZIERS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.P. MAZIERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356750488. Het bedrijf J.P. MAZIERS bevindt zich op het adres: RUE DE LA GIRAFE 40; 6832; BOUILLON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 500,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in J.P. MAZIERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.P. MAZIERS is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.P. MAZIERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.P. MAZIERS, openstaande posities, locatie van J.P. MAZIERS op de kaart.

J.P. MAZIERS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.P. MAZIERS, company assigned to the tax number BE09356750488. The company J.P. MAZIERS is located at the address: RUE DE LA GIRAFE 40; 6832; BOUILLON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 500,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is GROENTEN AND FRUIT; Groenten and fruit Gh. Products created in J.P. MAZIERS were not found.
The main activity of J.P. MAZIERS is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.P. MAZIERS is not available. You also can look at reviews of J.P. MAZIERS, open positions, location of J.P. MAZIERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.P. MAZIERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.P. MAZIERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.P. MAZIERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.P. MAZIERS, employees, financial statistics.