STEVEN PROVOOST

Contactgegevens STEVEN PROVOOST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEVEN PROVOOST: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEVEN PROVOOST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AMMANSWALLESTRAAT 20BA; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58524126 (+32-58524126) 58524126 (+32-58524126)

Fax (fax): +32 (67) 770-70-82 +32 (67) 770-70-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEVEN PROVOOST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEVEN PROVOOST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEVEN PROVOOST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEVEN PROVOOST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEVEN PROVOOST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEVEN PROVOOST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEVEN PROVOOST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEVEN PROVOOST
Products information STEVEN PROVOOST

BTW identificatienummer (tax): BE04125610351
Ondernemingsnummer: 4113250732
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in STEVEN PROVOOST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEVEN PROVOOST
(Get full report from official database of BE for STEVEN PROVOOST)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEVEN PROVOOST
Addition kinds of activities for STEVEN PROVOOST

295200. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
384300. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
10210100. Koperertsmijnen en -bereiding | Copper ore mining and preparation
20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
50910102. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies
59210102. Wijn | Wine
65120300. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters

Werken bij STEVEN PROVOOST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEVEN PROVOOST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEVEN PROVOOST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEVEN PROVOOST. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bidcenter medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Berchem zijn we op zoek naar een Bidsupport medewerker die ons team komt versterken voor 4 - 8 weken, met mogelijkheid tot verlenging. Je hebt de natuurlijke aanleg om effectief te werken in een specialistische rol binnen een gestructureerde omgeving. Je hebt een positieve voorliefde naar zeer nauwkeurige en gedetailleerde taken. Je kan een ondersteunende rol in een team vervullen en je bezit de capaciteit om te reageren op een soms afwisselend, soms routinematige werkdruk. •Je werkt zelfstandig een volledige offerte uit in samenwerking met de Accountmanager; •Je zal publicaties op internet beoordelen en doorsturen naar de accountmanager; •Je werkt bij grote en complexe offerte trajecten samen met de Bidmanager aan het opstellen van de offerte documenten; •Je kwalificeert de aanvraag (RFP, aanbesteding, offerte aanvraag,…); •Je zorgt dat het overzicht aankondiging & opvolging ingevuld en up-to-date blijft. •Je verzorgt het concept voorstel bij offerte trajecten; je maakt het raamwerk voor het voorstel en beantwoordt vragen waar mogelijk; •Je bestudeert de aanvraag goed of de manier van indienen helder is en formuleert vragen om te stellen aan opdrachtgever; •Je stelt het selectiedossier samen voor in de offerte; •Je verzamelt de stalen, fiches, attesten en certificaten en verwerkt deze in het dossier; •Aanmaken/updaten/corrigeren van standaard documenten, brieven, … •Je verwerkt volgens planning de aangeleverde input; •Je communiceert conceptversie volgens planning naar de projectgroep; •Je verzorgt de afronding van het voorstel; •Je vraagt tijdig nieuwe verklaringen aan.

  • Chauffeur C (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde drankencentrale te Aalter zijn we op zoek naar een chauffeur C die instaat voor het rondbrengen van de dranken naar de klanten.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint-gillis -waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

Zoek naar antwoorden van STEVEN PROVOOST in sociale netwerken
Look for responds of STEVEN PROVOOST in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEVEN PROVOOST. Laat een reactie achter voor STEVEN PROVOOST. STEVEN PROVOOST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEVEN PROVOOST. Leave a respond for STEVEN PROVOOST. STEVEN PROVOOST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEVEN PROVOOST op de google maps. Adres en contacten STEVEN PROVOOST
Location of STEVEN PROVOOST on the google maps. Address and contacts of STEVEN PROVOOST

Andere gerelateerde bedrijven als come STEVEN PROVOOST STEVEN PROVOOST: JEAN-PAUL COOLS | ASSURANCES CREUTZ J. | T.C. ESMA-AUVELAIS | MICHA?L GILLIS | KBC

Other related companies as STEVEN PROVOOST: JEAN-PAUL COOLS | ASSURANCES CREUTZ J. | T.C. ESMA-AUVELAIS | MICHA?L GILLIS | KBC

STEVEN PROVOOST is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEVEN PROVOOST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04125610351. Het bedrijf STEVEN PROVOOST bevindt zich op het adres: AMMANSWALLESTRAAT 20BA; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in STEVEN PROVOOST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEVEN PROVOOST is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEVEN PROVOOST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEVEN PROVOOST, openstaande posities, locatie van STEVEN PROVOOST op de kaart.

STEVEN PROVOOST is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEVEN PROVOOST, company assigned to the tax number BE04125610351. The company STEVEN PROVOOST is located at the address: AMMANSWALLESTRAAT 20BA; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in STEVEN PROVOOST were not found.
The main activity of STEVEN PROVOOST is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEVEN PROVOOST is not available. You also can look at reviews of STEVEN PROVOOST, open positions, location of STEVEN PROVOOST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEVEN PROVOOST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEVEN PROVOOST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEVEN PROVOOST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEVEN PROVOOST, employees, financial statistics.