MONIQUE COOLSAET

Contactgegevens MONIQUE COOLSAET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONIQUE COOLSAET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONIQUE COOLSAET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAGERSTRAAT 104; 9070; DESTELBERGEN, België

Telefoon (phone): 92302934 (+32-92302934) 92302934 (+32-92302934)

Fax (fax): +32 (12) 609-40-15 +32 (12) 609-40-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONIQUE COOLSAET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONIQUE COOLSAET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONIQUE COOLSAET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONIQUE COOLSAET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONIQUE COOLSAET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONIQUE COOLSAET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONIQUE COOLSAET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONIQUE COOLSAET
Products information MONIQUE COOLSAET

BTW identificatienummer (tax): BE08604736328
Ondernemingsnummer: 1723724365
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MONIQUE COOLSAET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONIQUE COOLSAET
(Get full report from official database of BE for MONIQUE COOLSAET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONIQUE COOLSAET
Addition kinds of activities for MONIQUE COOLSAET

178199. Waterputboren, nec | Water well drilling, nec
07229900. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
50870202. Wasapparatuur en benodigdheden | Laundry equipment and supplies
59320301. Manuscripten, zeldzaam | Manuscripts, rare

Werken bij MONIQUE COOLSAET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONIQUE COOLSAET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONIQUE COOLSAET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONIQUE COOLSAET. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • Student with knowledge of the Belarusian Language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Belarusian language. The job requires to do data quality checks in Belarusian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

Zoek naar antwoorden van MONIQUE COOLSAET in sociale netwerken
Look for responds of MONIQUE COOLSAET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONIQUE COOLSAET. Laat een reactie achter voor MONIQUE COOLSAET. MONIQUE COOLSAET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONIQUE COOLSAET. Leave a respond for MONIQUE COOLSAET. MONIQUE COOLSAET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONIQUE COOLSAET op de google maps. Adres en contacten MONIQUE COOLSAET
Location of MONIQUE COOLSAET on the google maps. Address and contacts of MONIQUE COOLSAET

Andere gerelateerde bedrijven als come MONIQUE COOLSAET MONIQUE COOLSAET: Venda | N. PAREDIS | CALICETTO FR?RES | Inter-Tuning | GILIS & TEUGHELS (USINE DE MEUBLES)

Other related companies as MONIQUE COOLSAET: Venda | N. PAREDIS | CALICETTO FR?RES | Inter-Tuning | GILIS & TEUGHELS (USINE DE MEUBLES)

MONIQUE COOLSAET is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONIQUE COOLSAET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08604736328. Het bedrijf MONIQUE COOLSAET bevindt zich op het adres: MAGERSTRAAT 104; 9070; DESTELBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in MONIQUE COOLSAET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONIQUE COOLSAET is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONIQUE COOLSAET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONIQUE COOLSAET, openstaande posities, locatie van MONIQUE COOLSAET op de kaart.

MONIQUE COOLSAET is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONIQUE COOLSAET, company assigned to the tax number BE08604736328. The company MONIQUE COOLSAET is located at the address: MAGERSTRAAT 104; 9070; DESTELBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in MONIQUE COOLSAET were not found.
The main activity of MONIQUE COOLSAET is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MONIQUE COOLSAET is not available. You also can look at reviews of MONIQUE COOLSAET, open positions, location of MONIQUE COOLSAET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONIQUE COOLSAET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONIQUE COOLSAET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONIQUE COOLSAET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONIQUE COOLSAET, employees, financial statistics.