LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE

Contactgegevens LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOVEN VRIJLEGEM 30; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24530240 (+32-24530240) 24530240 (+32-24530240)

Fax (fax): +32 (53) 699-33-59 +32 (53) 699-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE
Products information LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE07931549072
Ondernemingsnummer: 6786499023
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE
(Get full report from official database of BE for LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE
Addition kinds of activities for LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE

306914. Rubber automotive producten | Rubber automotive products
353200. Mijnbouwmachines | Mining machinery
799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
14229902. Cement rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Cement rock, crushed and broken-quarrying
24990601. Heersers en regels, hout | Rulers and rules, wood
30899905. Billfold inserts, kunststoffen | Billfold inserts, plastics
34460404. Purlins, lichtmetaalstaal | Purlins, light gauge steel
36299903. Statische eliminatie apparatuur, industriële | Static elimination equipment, industrial
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive

Werken bij LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke,Tielt,Ingelmunster (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Ingelmunster, Oostrozebeke, Tielt. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen, strijken van delicate materialen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

Zoek naar antwoorden van LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE in sociale netwerken
Look for responds of LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE. Laat een reactie achter voor LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE. LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE. Leave a respond for LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE. LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE op de google maps. Adres en contacten LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE
Location of LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE on the google maps. Address and contacts of LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE: Hendrix | RODE KRUIS ZELEM | Moderato | GERARD GALAND | Cardoen K

Other related companies as LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE: Hendrix | RODE KRUIS ZELEM | Moderato | GERARD GALAND | Cardoen K

LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07931549072. Het bedrijf LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE bevindt zich op het adres: BOVEN VRIJLEGEM 30; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, openstaande posities, locatie van LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE op de kaart.

LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, company assigned to the tax number BE07931549072. The company LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE is located at the address: BOVEN VRIJLEGEM 30; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE were not found.
The main activity of LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE is not available. You also can look at reviews of LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, open positions, location of LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIENNE VAN DEN BOSSCHE, employees, financial statistics.