FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL

Particuliere bedrijvenWatervervoer • FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL
Private companiesWater Transportation • FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL

Contactgegevens FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Bosquet 50 6200 Chatelet - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-38-22-03 32-71-38-22-03

Fax (fax): 32-71-39-59-67 32-71-39-59-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL
Products information FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01221923828
Ondernemingsnummer: 3059661865
Hoofdstad (capital): 265,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 361,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boilerwork

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL
(Get full report from official database of BE for FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL
Addition kinds of activities for FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL

2085. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
02799900. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
14999905. Diatomaceous earth mining | Diatomaceous earth mining
14999911. Perliet mijnbouw | Perlite mining

Werken bij FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Assemblage m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het monteren op verplaatsing bij klanten.

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Customer Service Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (M/V). Je zaal deel uitmaken van het customer service team, bestaande uit 2 andere collega's. Samen zullen jullie actief zijn op het verre Oosten & Amerika. Je staat in voor het verzorgen van contact met klanten, en met de collega's van het sales team. Takenpakket: Aannemen, invoeren en verweken van boekingen, alsook opvolgen van A tot Z. Behandelen van nodige documenten (o.a. bij gevarengoed). ​Ontbrekende informatie opvragen bij klanten (telefonisch en schriftelijk). Verzorgen van het contact met klanten, en collega's van het sales departement. Door een goede communicatie en samenwerking, een correcte administratieve afhandeling van het dossier verzekeren. Klant tijdig informeren bij problemen of vertragingen.

  • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Musicadans' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL. Laat een reactie achter voor FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL. FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL. Leave a respond for FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL. FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL op de google maps. Adres en contacten FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL
Location of FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL on the google maps. Address and contacts of FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL: CBC | DE VADERLANDSCHE | CARRELAGE CENTER | YVES LABRIQUE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL: CBC | DE VADERLANDSCHE | CARRELAGE CENTER | YVES LABRIQUE | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01221923828. Het bedrijf FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL bevindt zich op het adres: R. Du Bosquet 50 6200 Chatelet - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 265,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 361,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boilerwork. Producten gemaakt in FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, openstaande posities, locatie van FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL op de kaart.

FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, company assigned to the tax number BE01221923828. The company FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL is located at the address: R. Du Bosquet 50 6200 Chatelet - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 265,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 361,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boilerwork. Products created in FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL were not found.
The main activity of FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL is not available. You also can look at reviews of FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, open positions, location of FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLATELIERS CHARLES WEBBER SPRL, employees, financial statistics.