HERMAN VAN MOSSEVELDE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • HERMAN VAN MOSSEVELDE
Private companiesEducational Services • HERMAN VAN MOSSEVELDE

Contactgegevens HERMAN VAN MOSSEVELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERMAN VAN MOSSEVELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERMAN VAN MOSSEVELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AFFLIGEMDREEF 23; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53775340 (+32-53775340) 53775340 (+32-53775340)

Fax (fax): +32 (19) 897-74-21 +32 (19) 897-74-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERMAN VAN MOSSEVELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERMAN VAN MOSSEVELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERMAN VAN MOSSEVELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERMAN VAN MOSSEVELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERMAN VAN MOSSEVELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERMAN VAN MOSSEVELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERMAN VAN MOSSEVELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERMAN VAN MOSSEVELDE
Products information HERMAN VAN MOSSEVELDE

BTW identificatienummer (tax): BE02104400634
Ondernemingsnummer: 9994506835
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HERMAN VAN MOSSEVELDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERMAN VAN MOSSEVELDE
(Get full report from official database of BE for HERMAN VAN MOSSEVELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERMAN VAN MOSSEVELDE
Addition kinds of activities for HERMAN VAN MOSSEVELDE

284199. Zeep en andere wasmiddelen, nec | Soap and other detergents, nec
36430103. Lampen en stopcontacten (elektrische bedradingstoestellen) | Lamp sockets and receptacles (electric wiring devices)
39999935. Zeepautomaten | Soap dispensers
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
58130104. Salon | Saloon
60819901. Agentschappen van buitenlandse banken | Agencies of foreign banks
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
80499908. Naturopath | Naturopath

Werken bij HERMAN VAN MOSSEVELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERMAN VAN MOSSEVELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERMAN VAN MOSSEVELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERMAN VAN MOSSEVELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Asse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van HERMAN VAN MOSSEVELDE in sociale netwerken
Look for responds of HERMAN VAN MOSSEVELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERMAN VAN MOSSEVELDE. Laat een reactie achter voor HERMAN VAN MOSSEVELDE. HERMAN VAN MOSSEVELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERMAN VAN MOSSEVELDE. Leave a respond for HERMAN VAN MOSSEVELDE. HERMAN VAN MOSSEVELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERMAN VAN MOSSEVELDE op de google maps. Adres en contacten HERMAN VAN MOSSEVELDE
Location of HERMAN VAN MOSSEVELDE on the google maps. Address and contacts of HERMAN VAN MOSSEVELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come HERMAN VAN MOSSEVELDE HERMAN VAN MOSSEVELDE: Bonny | Vlaamse Wielerschool | Résidence du Parc | CHARLES ABRASSART | MISTER FLOOR

Other related companies as HERMAN VAN MOSSEVELDE: Bonny | Vlaamse Wielerschool | Résidence du Parc | CHARLES ABRASSART | MISTER FLOOR

HERMAN VAN MOSSEVELDE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERMAN VAN MOSSEVELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02104400634. Het bedrijf HERMAN VAN MOSSEVELDE bevindt zich op het adres: AFFLIGEMDREEF 23; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 814,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in HERMAN VAN MOSSEVELDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERMAN VAN MOSSEVELDE is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERMAN VAN MOSSEVELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERMAN VAN MOSSEVELDE, openstaande posities, locatie van HERMAN VAN MOSSEVELDE op de kaart.

HERMAN VAN MOSSEVELDE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERMAN VAN MOSSEVELDE, company assigned to the tax number BE02104400634. The company HERMAN VAN MOSSEVELDE is located at the address: AFFLIGEMDREEF 23; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 814,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in HERMAN VAN MOSSEVELDE were not found.
The main activity of HERMAN VAN MOSSEVELDE is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HERMAN VAN MOSSEVELDE is not available. You also can look at reviews of HERMAN VAN MOSSEVELDE, open positions, location of HERMAN VAN MOSSEVELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERMAN VAN MOSSEVELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERMAN VAN MOSSEVELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERMAN VAN MOSSEVELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERMAN VAN MOSSEVELDE, employees, financial statistics.