GUI FRANCE PRIMEURS

Contactgegevens GUI FRANCE PRIMEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUI FRANCE PRIMEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUI FRANCE PRIMEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'EGHEZ?E 143; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71787943 (+32-71787943) 71787943 (+32-71787943)

Fax (fax): +32 (12) 974-63-10 +32 (12) 974-63-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUI FRANCE PRIMEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUI FRANCE PRIMEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUI FRANCE PRIMEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUI FRANCE PRIMEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUI FRANCE PRIMEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUI FRANCE PRIMEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUI FRANCE PRIMEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUI FRANCE PRIMEURS
Products information GUI FRANCE PRIMEURS

BTW identificatienummer (tax): BE01880554199
Ondernemingsnummer: 2784454345
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in GUI FRANCE PRIMEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUI FRANCE PRIMEURS
(Get full report from official database of BE for GUI FRANCE PRIMEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUI FRANCE PRIMEURS
Addition kinds of activities for GUI FRANCE PRIMEURS

829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
24290000. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
36799902. Antennes, satelliet: huishoudelijk gebruik | Antennas, satellite: household use
39990103. Haarknipsels voor menselijk gebruik, hand en elektrisch | Hair clippers for human use, hand and electric
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
79991108. Spellen, instructies | Games, instruction

Werken bij GUI FRANCE PRIMEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUI FRANCE PRIMEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUI FRANCE PRIMEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUI FRANCE PRIMEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien 3 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een veelzijdige functie die bestaat uit opsporen en herstellen van defecten, storingen en uitvoeren van montage, demontage, voorbereide werken, herstellingswerkzaamheden in het atelier, elektrische verbeteringswerken, melden van wijzigingen en technische specificaties, ... Je gaat te werk in een 3 ploegenstelsel.

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Varkensklasseerder (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het team van de klasseerders (3 personen) sta je in voor: * Het klasseren van de varkens (toewijzen klassement en klant). * Het verwerken van de administratie rond het klasseren en de slachtgegevens. * Je kunt tevens ingeschakeld worden bij het klaarmaken van de bestellingen en de administratie van de logistieke organisatie.

  • Handlanger Lader-Losser 2-ploegen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Mainfreight, een logistiek bedrijf te Oostende, zoeken wij gemotiveerde medewerkers. Als handlanger sta je in voor het manueel laden en lossen van goederen volgens de opgegeven instructies. Dit met oog voor veiligheid, kwaliteit en rendabiliteit zodat zendingen steeds tijdig op hun bestemming geraken. Na een positieve evaluatie wordt je verder opgeleid tot orderpicker en/of heftruckbestuurder. Je werkt in 2 ploegen.

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

Zoek naar antwoorden van GUI FRANCE PRIMEURS in sociale netwerken
Look for responds of GUI FRANCE PRIMEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUI FRANCE PRIMEURS. Laat een reactie achter voor GUI FRANCE PRIMEURS. GUI FRANCE PRIMEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUI FRANCE PRIMEURS. Leave a respond for GUI FRANCE PRIMEURS. GUI FRANCE PRIMEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUI FRANCE PRIMEURS op de google maps. Adres en contacten GUI FRANCE PRIMEURS
Location of GUI FRANCE PRIMEURS on the google maps. Address and contacts of GUI FRANCE PRIMEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come GUI FRANCE PRIMEURS GUI FRANCE PRIMEURS: Beaujean R | Stockmans E | De Visscher U | VERT? ELS | MEUBELEN DE MEULEMEESTER

Other related companies as GUI FRANCE PRIMEURS: Beaujean R | Stockmans E | De Visscher U | VERT? ELS | MEUBELEN DE MEULEMEESTER

GUI FRANCE PRIMEURS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUI FRANCE PRIMEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01880554199. Het bedrijf GUI FRANCE PRIMEURS bevindt zich op het adres: ROUTE D'EGHEZ?E 143; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 770,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in GUI FRANCE PRIMEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GUI FRANCE PRIMEURS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUI FRANCE PRIMEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUI FRANCE PRIMEURS, openstaande posities, locatie van GUI FRANCE PRIMEURS op de kaart.

GUI FRANCE PRIMEURS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUI FRANCE PRIMEURS, company assigned to the tax number BE01880554199. The company GUI FRANCE PRIMEURS is located at the address: ROUTE D'EGHEZ?E 143; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 770,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in GUI FRANCE PRIMEURS were not found.
The main activity of GUI FRANCE PRIMEURS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GUI FRANCE PRIMEURS is not available. You also can look at reviews of GUI FRANCE PRIMEURS, open positions, location of GUI FRANCE PRIMEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUI FRANCE PRIMEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUI FRANCE PRIMEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUI FRANCE PRIMEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUI FRANCE PRIMEURS, employees, financial statistics.