FRUITCENTRALE 'T POORTJE

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • FRUITCENTRALE 'T POORTJE
Private companiesNondepository Credit Institutions • FRUITCENTRALE 'T POORTJE

Contactgegevens FRUITCENTRALE 'T POORTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRUITCENTRALE 'T POORTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRUITCENTRALE 'T POORTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 16; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56419746 (+32-56419746) 56419746 (+32-56419746)

Fax (fax): +32 (53) 702-46-20 +32 (53) 702-46-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRUITCENTRALE 'T POORTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRUITCENTRALE 'T POORTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRUITCENTRALE 'T POORTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRUITCENTRALE 'T POORTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRUITCENTRALE 'T POORTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRUITCENTRALE 'T POORTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRUITCENTRALE 'T POORTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRUITCENTRALE 'T POORTJE
Products information FRUITCENTRALE 'T POORTJE

BTW identificatienummer (tax): BE08083709716
Ondernemingsnummer: 5139099121
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FRUITCENTRALE 'T POORTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRUITCENTRALE 'T POORTJE
(Get full report from official database of BE for FRUITCENTRALE 'T POORTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRUITCENTRALE 'T POORTJE
Addition kinds of activities for FRUITCENTRALE 'T POORTJE

7335. Commerciële fotografie | Commercial photography
225803. Net- en nettingproducten | Net and netting products
866100. Religieuze organisaties | Religious organizations
30890106. Kruiken, kunststoffen | Jars, plastics
51690700. Chemische additieven | Chemical additives
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding

Werken bij FRUITCENTRALE 'T POORTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRUITCENTRALE 'T POORTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRUITCENTRALE 'T POORTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRUITCENTRALE 'T POORTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kunststofverwerking zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur, de rechterhand van de ploegchef: je bent verantwoordelijk voor het overzicht over 23 machines. je waakt over de orde, netheid en veiligheid. Je staat in voor het aanvullen van de borden aan elke machine. afvoeren een aanvoeren van paletten en containers, karton, grondstoffen, kleurstoffen,... aflossing van de pauzes. voorbereiden en uitvoeren van de ploegwissels. printen van etiketten en registeren in Axapta. uitvoeren van kleurwissels samen met operator.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Telefonisch enquêteur Bijverdienste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco zoekt Nederlandstalige, Franstalige en perfect tweetalige studenten die vanaf begin april als enquêteur vanuit Gent en op iets langere termijn van thuis uit willen werken. Je werkt voor een gerenommeerd marktonderzoekbureau. Dit kan zowel voltijds of deeltijds, in de week of op zaterdag. Je neemt contact op met particulieren en bedrijven en neemt telefonisch enquêtes af. Hiervoor krijg je de nodige opleiding en een script dat je dient toe te passen. De antwoorden registreer je via de computer correct in het systeem. Je plant jouw dagen zelf in.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van FRUITCENTRALE 'T POORTJE in sociale netwerken
Look for responds of FRUITCENTRALE 'T POORTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRUITCENTRALE 'T POORTJE. Laat een reactie achter voor FRUITCENTRALE 'T POORTJE. FRUITCENTRALE 'T POORTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRUITCENTRALE 'T POORTJE. Leave a respond for FRUITCENTRALE 'T POORTJE. FRUITCENTRALE 'T POORTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRUITCENTRALE 'T POORTJE op de google maps. Adres en contacten FRUITCENTRALE 'T POORTJE
Location of FRUITCENTRALE 'T POORTJE on the google maps. Address and contacts of FRUITCENTRALE 'T POORTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come FRUITCENTRALE 'T POORTJE FRUITCENTRALE 'T POORTJE: KAREL DESLEE | VAN HASSEL | CHASSART | VANDAMME B. | Undatim sa

Other related companies as FRUITCENTRALE 'T POORTJE: KAREL DESLEE | VAN HASSEL | CHASSART | VANDAMME B. | Undatim sa

FRUITCENTRALE 'T POORTJE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRUITCENTRALE 'T POORTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08083709716. Het bedrijf FRUITCENTRALE 'T POORTJE bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 16; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in FRUITCENTRALE 'T POORTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRUITCENTRALE 'T POORTJE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRUITCENTRALE 'T POORTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRUITCENTRALE 'T POORTJE, openstaande posities, locatie van FRUITCENTRALE 'T POORTJE op de kaart.

FRUITCENTRALE 'T POORTJE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRUITCENTRALE 'T POORTJE, company assigned to the tax number BE08083709716. The company FRUITCENTRALE 'T POORTJE is located at the address: ROESELARESTRAAT 16; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in FRUITCENTRALE 'T POORTJE were not found.
The main activity of FRUITCENTRALE 'T POORTJE is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FRUITCENTRALE 'T POORTJE is not available. You also can look at reviews of FRUITCENTRALE 'T POORTJE, open positions, location of FRUITCENTRALE 'T POORTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRUITCENTRALE 'T POORTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRUITCENTRALE 'T POORTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRUITCENTRALE 'T POORTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRUITCENTRALE 'T POORTJE, employees, financial statistics.