FRANS CEULEMANS

Contactgegevens FRANS CEULEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANS CEULEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANS CEULEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEEMDENSTRAAT 5; 2235; HULSHOUT, België

Telefoon (phone): 15223622 (+32-15223622) 15223622 (+32-15223622)

Fax (fax): +32 (53) 527-54-82 +32 (53) 527-54-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANS CEULEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANS CEULEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANS CEULEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANS CEULEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANS CEULEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANS CEULEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANS CEULEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANS CEULEMANS
Products information FRANS CEULEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE07314117431
Ondernemingsnummer: 5738403320
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 536,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FRANS CEULEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANS CEULEMANS
(Get full report from official database of BE for FRANS CEULEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANS CEULEMANS
Addition kinds of activities for FRANS CEULEMANS

02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
21319901. Tabak kauwen | Chewing tobacco
59990303. vlaggen | Flags
60350000. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
79930400. Gokautomaten | Gambling machines

Werken bij FRANS CEULEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANS CEULEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANS CEULEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANS CEULEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • ALLROUND BEDIENDE WEEGBRUG BOUW PREVENTIENIVEAU III (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Roeselare Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende; Je zal instaan voor alle administratie omtrent: - Grondbank - Copro - weegbrug - tracimat - en nog andere allerhande administratieve taken.

  • Customer Service Medewerker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVENEKEN/ZAFFELARE (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zeveneken en Zaffelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • JOBSTUDENTEN / MEDEWERKERS AFSLANK- EN SPORTCENTRUM (M/V) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: BODY AND HEALTH CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Voor ons afslank- en sportcentrum Body&Health Concept zijn we op zoen naar een aantal jobstudenten. We combineren EMS ( electro Fitness) met personal training en afslanken. De functie zal voornamelijk bestaan uit het geven van persoonlijke trainingen. Eventueel geven jullie ook wat voedingsadvies of voeren jullie passieve behandelingen uit met afslanktoestellen.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Landmeter (Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: STUDIEBUREAU JONCKHEERE BVBA

    Type: Vaste Job

    Voor ons satellietkantoor te Leuven zijn wij op zoek naar een landmeter. Aanvankelijk kom je 1 of 2 dagen per week in Brugge werken om de bedrijfscultuur te leren kennen, daarna word je voltijds tewerkgesteld in Leuven.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

Zoek naar antwoorden van FRANS CEULEMANS in sociale netwerken
Look for responds of FRANS CEULEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANS CEULEMANS. Laat een reactie achter voor FRANS CEULEMANS. FRANS CEULEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANS CEULEMANS. Leave a respond for FRANS CEULEMANS. FRANS CEULEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANS CEULEMANS op de google maps. Adres en contacten FRANS CEULEMANS
Location of FRANS CEULEMANS on the google maps. Address and contacts of FRANS CEULEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANS CEULEMANS FRANS CEULEMANS: F.C. WALFERGEM HEROP | JOHN BORBOUSE | WONINGBOUW ELITABO | Leclerc H | PHARMACIE FABRY

Other related companies as FRANS CEULEMANS: F.C. WALFERGEM HEROP | JOHN BORBOUSE | WONINGBOUW ELITABO | Leclerc H | PHARMACIE FABRY

FRANS CEULEMANS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANS CEULEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07314117431. Het bedrijf FRANS CEULEMANS bevindt zich op het adres: BEEMDENSTRAAT 5; 2235; HULSHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 536,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in FRANS CEULEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANS CEULEMANS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANS CEULEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANS CEULEMANS, openstaande posities, locatie van FRANS CEULEMANS op de kaart.

FRANS CEULEMANS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANS CEULEMANS, company assigned to the tax number BE07314117431. The company FRANS CEULEMANS is located at the address: BEEMDENSTRAAT 5; 2235; HULSHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 536,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in FRANS CEULEMANS were not found.
The main activity of FRANS CEULEMANS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANS CEULEMANS is not available. You also can look at reviews of FRANS CEULEMANS, open positions, location of FRANS CEULEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANS CEULEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANS CEULEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANS CEULEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANS CEULEMANS, employees, financial statistics.