'T VITAMIENTJE

Contactgegevens 'T VITAMIENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T VITAMIENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T VITAMIENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 136; 3400; LANDEN, België

Telefoon (phone): 11832442 (+32-11832442) 11832442 (+32-11832442)

Fax (fax): +32 (53) 670-50-42 +32 (53) 670-50-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T VITAMIENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T VITAMIENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T VITAMIENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T VITAMIENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T VITAMIENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T VITAMIENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T VITAMIENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T VITAMIENTJE
Products information 'T VITAMIENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE04719146728
Ondernemingsnummer: 5208862304
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in 'T VITAMIENTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): GROENTEN AND FRUIT

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T VITAMIENTJE
(Get full report from official database of BE for 'T VITAMIENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T VITAMIENTJE
Addition kinds of activities for 'T VITAMIENTJE

6221. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
251101. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
508202. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
23710100. Bontjassen en andere bontkleding | Fur coats and other fur apparel
83220700. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped

Werken bij 'T VITAMIENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T VITAMIENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T VITAMIENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T VITAMIENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Schrijnwerker (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Scherpenheuvel zijn we op zoek naar een schrijnwerker. Je staat in voor het fabriceren van houten buitenschrijnwerkerij, trappen, binnendeuren en kasten. Daarnaast sta je ook in voor het fabriceren van lijmbalken, plafondribben, dakspanten, ...  

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student - monteur/mecanicien - projecten - regio Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Lebbeke op zoek naar een student - monteur/mecanicien. Binnen de firma zijn voornamelijk lassers, monteurs, mecaniciens... aan de slag. Er wordt hoofdzakelijk projectmatig gewerkt, dus vertrekken doe je vanuit het hoofdkantoor te Lebbeke. Hierna ga je samen met je collega\\\'s aan de slag bij een klant, waar je instaat voor het uitvoeren van montage- of onderhoudswerken.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Sijsele (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van 'T VITAMIENTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T VITAMIENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T VITAMIENTJE. Laat een reactie achter voor 'T VITAMIENTJE. 'T VITAMIENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T VITAMIENTJE. Leave a respond for 'T VITAMIENTJE. 'T VITAMIENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T VITAMIENTJE op de google maps. Adres en contacten 'T VITAMIENTJE
Location of 'T VITAMIENTJE on the google maps. Address and contacts of 'T VITAMIENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T VITAMIENTJE 'T VITAMIENTJE: L. DAEMS | Big Blue NV | NICOLAAS VINCKIER | Suzuki Center Neeroeteren | DIMECO

Other related companies as 'T VITAMIENTJE: L. DAEMS | Big Blue NV | NICOLAAS VINCKIER | Suzuki Center Neeroeteren | DIMECO

'T VITAMIENTJE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T VITAMIENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719146728. Het bedrijf 'T VITAMIENTJE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 136; 3400; LANDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is GROENTEN AND FRUIT. Producten gemaakt in 'T VITAMIENTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T VITAMIENTJE is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T VITAMIENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T VITAMIENTJE, openstaande posities, locatie van 'T VITAMIENTJE op de kaart.

'T VITAMIENTJE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T VITAMIENTJE, company assigned to the tax number BE04719146728. The company 'T VITAMIENTJE is located at the address: STATIONSSTRAAT 136; 3400; LANDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 465,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is GROENTEN AND FRUIT. Products created in 'T VITAMIENTJE were not found.
The main activity of 'T VITAMIENTJE is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T VITAMIENTJE is not available. You also can look at reviews of 'T VITAMIENTJE, open positions, location of 'T VITAMIENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T VITAMIENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T VITAMIENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T VITAMIENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T VITAMIENTJE, employees, financial statistics.