CHIQUITA BANANA COMPANY

Particuliere bedrijvenLegale diensten • CHIQUITA BANANA COMPANY
Private companiesLegal Services • CHIQUITA BANANA COMPANY

Contactgegevens CHIQUITA BANANA COMPANY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHIQUITA BANANA COMPANY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHIQUITA BANANA COMPANY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJKSWEG 1; 2870; PUURS, België

Telefoon (phone): 38904444 (+32-38904444) 38904444 (+32-38904444)

Fax (fax): +32 (53) 514-25-77 +32 (53) 514-25-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHIQUITA BANANA COMPANY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHIQUITA BANANA COMPANY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHIQUITA BANANA COMPANY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHIQUITA BANANA COMPANY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHIQUITA BANANA COMPANY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHIQUITA BANANA COMPANY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHIQUITA BANANA COMPANY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHIQUITA BANANA COMPANY
Products information CHIQUITA BANANA COMPANY

BTW identificatienummer (tax): BE03351623535
Ondernemingsnummer: 9893707275
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in CHIQUITA BANANA COMPANY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh; Vrachtvervoer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHIQUITA BANANA COMPANY
(Get full report from official database of BE for CHIQUITA BANANA COMPANY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHIQUITA BANANA COMPANY
Addition kinds of activities for CHIQUITA BANANA COMPANY

259900. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
393102. Strijkinstrumenten en onderdelen | String instruments and parts
733800. Secretariële en gerechtelijke rapportage | Secretarial and court reporting
20480110. Gerolde haver, bereid als diervoeder | Rolled oats, prepared as animal feed
30890300. Plastics hardware en bouwproducten | Plastics hardware and building products
35499902. Merkmachines, metaalbewerking | Marking machines, metalworking
35520114. Schaafmachines | Shearing machinery
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment

Werken bij CHIQUITA BANANA COMPANY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHIQUITA BANANA COMPANY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHIQUITA BANANA COMPANY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHIQUITA BANANA COMPANY. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • HUISHOUDHULP VOOR SCHELLEBELLE (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving van Schellebelle.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Tielt (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Brand Ambassador Telecom (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Ben jij gedreven, communicatief sterk, enthousiast en heb je interesse in al wat mobile en multimedia betreft? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors die actief zullen zijn in eigen regio. BESCHRIJVING Als Brand Ambassador zal je actief zijn bij Media Markt. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van (potentiële) klanten en het demonstreren van telecom producten met als doel de verkoop van deze fantastische producten te stimuleren. Je bent proactief en gaat zelfstandig aan de slag om klanten te informeren, te adviseren. Je werkt voor één van de populairste A-merken in de wereld! PROFIEL Jij vindt al wat mobile en multimedia betreft geweldig en je bent altijd geïnteresseerd in de nieuwste gadgets op dit gebied. Van nature beschik jij over een bepaalde energie en heb je de kracht om mensen te overtuigen. Zelf krijg je een enorme voldoening wanneer een tevreden klant de deur uit stapt met het product waar hij naar op zoek was. Je bent regelmatig beschikbaar op vrijdag en/of zaterdag Je bent commercieel en klantgericht Je hebt een volwassen houding en representatieve look Enige telefonische en/of retail verkoopervaring is een + Je bent minimum 18 jaar. Je beheerst het Nederlands en/of het Frans WAT BIEDEN WIJ? Een leuke, zelfstandige en ondernemende functie De kans om jezelf goed te ontwikkelen in een sales functie binnen een sterk groeiend bedrijf in de mobile sector Producttraining Een marktconform salaris + Kilometervergoeding Een eerste commerciële ervaring die steeds goed is meegenomen op je CV! Zin in deze leuke vakantiejob... stuur snel je CV

  • Student herfstvakantie | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een drukkerij te Herentals zijn we op zoek naar enkele studenten om tijdens de herfstvakantie te werken. Je zal aan de slag gaan in de productie en vooral fijn handwerk uitvoeren. We zoeken studenten om te werken van maandag 29 oktober tot en met woensdag 31 oktober. Je werkt in dagdienst tussen 8u en 16u.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van CHIQUITA BANANA COMPANY in sociale netwerken
Look for responds of CHIQUITA BANANA COMPANY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHIQUITA BANANA COMPANY. Laat een reactie achter voor CHIQUITA BANANA COMPANY. CHIQUITA BANANA COMPANY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHIQUITA BANANA COMPANY. Leave a respond for CHIQUITA BANANA COMPANY. CHIQUITA BANANA COMPANY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHIQUITA BANANA COMPANY op de google maps. Adres en contacten CHIQUITA BANANA COMPANY
Location of CHIQUITA BANANA COMPANY on the google maps. Address and contacts of CHIQUITA BANANA COMPANY

Andere gerelateerde bedrijven als come CHIQUITA BANANA COMPANY CHIQUITA BANANA COMPANY: VICOGNE TENNIS CLUB | Image "In" | VERBRUGGHE L | PHILIPPE H.C.G. ALBERTYN | De Wulf Begrafenisonderneming BVBA

Other related companies as CHIQUITA BANANA COMPANY: VICOGNE TENNIS CLUB | Image "In" | VERBRUGGHE L | PHILIPPE H.C.G. ALBERTYN | De Wulf Begrafenisonderneming BVBA

CHIQUITA BANANA COMPANY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHIQUITA BANANA COMPANY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351623535. Het bedrijf CHIQUITA BANANA COMPANY bevindt zich op het adres: RIJKSWEG 1; 2870; PUURS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groenten and fruit Gh; Vrachtvervoer. Producten gemaakt in CHIQUITA BANANA COMPANY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHIQUITA BANANA COMPANY is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHIQUITA BANANA COMPANY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHIQUITA BANANA COMPANY, openstaande posities, locatie van CHIQUITA BANANA COMPANY op de kaart.

CHIQUITA BANANA COMPANY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHIQUITA BANANA COMPANY, company assigned to the tax number BE03351623535. The company CHIQUITA BANANA COMPANY is located at the address: RIJKSWEG 1; 2870; PUURS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groenten and fruit Gh; Vrachtvervoer. Products created in CHIQUITA BANANA COMPANY were not found.
The main activity of CHIQUITA BANANA COMPANY is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHIQUITA BANANA COMPANY is not available. You also can look at reviews of CHIQUITA BANANA COMPANY, open positions, location of CHIQUITA BANANA COMPANY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHIQUITA BANANA COMPANY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHIQUITA BANANA COMPANY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHIQUITA BANANA COMPANY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHIQUITA BANANA COMPANY, employees, financial statistics.