MARIO ANZELLOTTI

Contactgegevens MARIO ANZELLOTTI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIO ANZELLOTTI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIO ANZELLOTTI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOORUITGANGSTRAAT 238; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22426085 (+32-22426085) 22426085 (+32-22426085)

Fax (fax): +32 (14) 585-18-51 +32 (14) 585-18-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIO ANZELLOTTI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIO ANZELLOTTI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIO ANZELLOTTI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIO ANZELLOTTI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIO ANZELLOTTI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIO ANZELLOTTI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIO ANZELLOTTI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIO ANZELLOTTI
Products information MARIO ANZELLOTTI

BTW identificatienummer (tax): BE01108489990
Ondernemingsnummer: 7423156738
Hoofdstad (capital): 191,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MARIO ANZELLOTTI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIO ANZELLOTTI
(Get full report from official database of BE for MARIO ANZELLOTTI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIO ANZELLOTTI
Addition kinds of activities for MARIO ANZELLOTTI

10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
20770204. Haringolie | Herring oil
35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
36639913. Zenderapparatuur, radio of televisie | Transmitting apparatus, radio or television
38240204. Elektronische totaliserende tellers | Electronic totalizing counters
39310113. Benen, piano en orgel | Legs, piano and organ
44930000. jachthavens | Marinas
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance

Werken bij MARIO ANZELLOTTI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIO ANZELLOTTI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIO ANZELLOTTI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIO ANZELLOTTI. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Operator 3 ploegen (snijlijn) (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij operator en ben jij werkzoekende? Ben je onmiddellijk beschikbaar en kan je werken in 3 ploegen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant, regio Heule, zijn wij op zoek naar een operator die werkt aan de snijlijn. Jouw taken als operator zijn hoofdzakelijk het instellen van de slijpmachine (je krijgt hier uitgebreid onthaal en opleiding over).

  • Schrijnwerker op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken zeer dringend een schrijnwerker voor op verplaatsing voor onze klant gelegen in Roeselare. Je werkt samen met je collega's aan het binnen- en buitenschrijnwerk van woningen, bedrijven & projecten. Het betreft zowel nieuwbouw als renovatie.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LUBBEEK (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lubbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Lubbeek, Binkom, Holsbeek, Kortrijk-Dutsel en Pellenberg.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Student HR Consultant AGO JOBS&HR (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    AGO Jobs&HR zoekt, vindt én begeleidt mensen met talent. Jaarlijks gidsen wij 25 000 werknemers naar de passende werkgever. Wij? Dat zijn 500 gedreven medewerkers, verspreid over 80 kantoren in België. Want ja, AGO is puur Belgisch. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de juiste match. Die win-winsituatie vormt de sleutel tot duurzame langetermijnrelaties met onze klanten. Want voor minder doen we het niet. Voor ons team in De Panne zoeken wij een gedreven student die zich tijdens het weekend en/ of enkele dagen tijdens de week kan komen versterken. Je zal instaan voor het onthaal van nieuwe uitzendkrachten. Je stelt het bedrijf voor, legt de werking uit en maakt daarbij de nodige documenten in orde. Daarnaast zorg je mee voor het creëren van instroom.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

Zoek naar antwoorden van MARIO ANZELLOTTI in sociale netwerken
Look for responds of MARIO ANZELLOTTI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIO ANZELLOTTI. Laat een reactie achter voor MARIO ANZELLOTTI. MARIO ANZELLOTTI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIO ANZELLOTTI. Leave a respond for MARIO ANZELLOTTI. MARIO ANZELLOTTI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIO ANZELLOTTI op de google maps. Adres en contacten MARIO ANZELLOTTI
Location of MARIO ANZELLOTTI on the google maps. Address and contacts of MARIO ANZELLOTTI

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIO ANZELLOTTI MARIO ANZELLOTTI: ALIZES TRAVEL | DECOQUARTZ | NICOLE DESMET | RIK DECEUNINCK | Philippe Massart

Other related companies as MARIO ANZELLOTTI: ALIZES TRAVEL | DECOQUARTZ | NICOLE DESMET | RIK DECEUNINCK | Philippe Massart

MARIO ANZELLOTTI is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIO ANZELLOTTI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01108489990. Het bedrijf MARIO ANZELLOTTI bevindt zich op het adres: VOORUITGANGSTRAAT 238; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 191,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in MARIO ANZELLOTTI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIO ANZELLOTTI is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIO ANZELLOTTI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIO ANZELLOTTI, openstaande posities, locatie van MARIO ANZELLOTTI op de kaart.

MARIO ANZELLOTTI is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIO ANZELLOTTI, company assigned to the tax number BE01108489990. The company MARIO ANZELLOTTI is located at the address: VOORUITGANGSTRAAT 238; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 191,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Groenten and fruit Gh. Products created in MARIO ANZELLOTTI were not found.
The main activity of MARIO ANZELLOTTI is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIO ANZELLOTTI is not available. You also can look at reviews of MARIO ANZELLOTTI, open positions, location of MARIO ANZELLOTTI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIO ANZELLOTTI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIO ANZELLOTTI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIO ANZELLOTTI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIO ANZELLOTTI, employees, financial statistics.