MARGRIET COLMAN

Contactgegevens MARGRIET COLMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARGRIET COLMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARGRIET COLMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAASRODESTRAAT 131; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52214837 (+32-52214837) 52214837 (+32-52214837)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARGRIET COLMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARGRIET COLMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARGRIET COLMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARGRIET COLMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARGRIET COLMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARGRIET COLMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARGRIET COLMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARGRIET COLMAN
Products information MARGRIET COLMAN

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MARGRIET COLMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARGRIET COLMAN
(Get full report from official database of BE for MARGRIET COLMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARGRIET COLMAN
Addition kinds of activities for MARGRIET COLMAN

804904. Psycholoog, psychotherapeut en hypnotiseur | Psychologist, psychotherapist and hypnotist
30890111. Tubes, kunststoffen (containers) | Tubs, plastics (containers)
35490300. Snijmachines | Cutting and slitting machinery
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
39990815. Straw goederen | Straw goods
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
82310303. Uitleenbibliotheek | Lending library

Werken bij MARGRIET COLMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARGRIET COLMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARGRIET COLMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARGRIET COLMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Student(e) Poetshulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende klanten én locaties zijn we op zoek naar poetshulpen. Je wordt voornamelijk ingezet om kantoren te poetsen (bureau's, gangen, sanitair, ...) en dit in verschillende omgevingen (fabrieken, winkels, kantoren,...)

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Garagist (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij nog op zoek naar een fulltime garagist met enkele jaren ervaring. Uit wat bestaat jouw takenpakket? Je zal instaan voor het onderhoud, de keuring, depannage, ombouw/reparaties van personenvoertuigen & bestelwagens. Na een tijdje zal je ook de tankwagens voor jouw rekening moeten nemen. Wat ga je dus exact moeten doen? Preventief onderhoud van onze wagens. Je zorgt voor een 'voorkeuren' en volgt hierna de keuring van de wagns op. Bij pannes ga je uitzoeken of de bestuurder dit zelf kan repareren of dat er een depannage nodig is. Je werkt in hecht team samen met de collega's en verantwoordelijke. Je zorgt voor de registratie van alle handelingen in de fiche van het voertuig. Op termijn zal dit takenpakket uitgebreid worden naar onze tankwagen.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - West-Vlaanderen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van MARGRIET COLMAN in sociale netwerken
Look for responds of MARGRIET COLMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARGRIET COLMAN. Laat een reactie achter voor MARGRIET COLMAN. MARGRIET COLMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARGRIET COLMAN. Leave a respond for MARGRIET COLMAN. MARGRIET COLMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARGRIET COLMAN op de google maps. Adres en contacten MARGRIET COLMAN
Location of MARGRIET COLMAN on the google maps. Address and contacts of MARGRIET COLMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MARGRIET COLMAN MARGRIET COLMAN: RESTAURANT LOK KWOK | OLYMPIC SPORTSWEAR NV | PAUL BRULET | French Car Parts BVBA | FONDATIONS R?UNIES

Other related companies as MARGRIET COLMAN: RESTAURANT LOK KWOK | OLYMPIC SPORTSWEAR NV | PAUL BRULET | French Car Parts BVBA | FONDATIONS R?UNIES

MARGRIET COLMAN is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARGRIET COLMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf MARGRIET COLMAN bevindt zich op het adres: BAASRODESTRAAT 131; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in MARGRIET COLMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARGRIET COLMAN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARGRIET COLMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARGRIET COLMAN, openstaande posities, locatie van MARGRIET COLMAN op de kaart.

MARGRIET COLMAN is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARGRIET COLMAN, company assigned to the tax number BE06501953125. The company MARGRIET COLMAN is located at the address: BAASRODESTRAAT 131; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Groenten and fruit Gh. Products created in MARGRIET COLMAN were not found.
The main activity of MARGRIET COLMAN is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MARGRIET COLMAN is not available. You also can look at reviews of MARGRIET COLMAN, open positions, location of MARGRIET COLMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARGRIET COLMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARGRIET COLMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARGRIET COLMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARGRIET COLMAN, employees, financial statistics.