IMPORT EXPORT COOSEMANS

Particuliere bedrijvenBosbouw • IMPORT EXPORT COOSEMANS
Private companiesForestry • IMPORT EXPORT COOSEMANS

Contactgegevens IMPORT EXPORT COOSEMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPORT EXPORT COOSEMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPORT EXPORT COOSEMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOGAERTSTRAAT 12; 1910; KAMPENHOUT, België

Telefoon (phone): 16656914 (+32-16656914) 16656914 (+32-16656914)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPORT EXPORT COOSEMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPORT EXPORT COOSEMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPORT EXPORT COOSEMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPORT EXPORT COOSEMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPORT EXPORT COOSEMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPORT EXPORT COOSEMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPORT EXPORT COOSEMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPORT EXPORT COOSEMANS
Products information IMPORT EXPORT COOSEMANS

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in IMPORT EXPORT COOSEMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPORT EXPORT COOSEMANS
(Get full report from official database of BE for IMPORT EXPORT COOSEMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPORT EXPORT COOSEMANS
Addition kinds of activities for IMPORT EXPORT COOSEMANS

349600. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
34430104. Cryogene tanks, voor vloeistoffen en gassen | Cryogenic tanks, for liquids and gases
38259900. Instrumenten om elektriciteit te meten, nv | Instruments to measure electricity, nec
46139901. Benzinepijpleidingen (gewone dragers) | Gasoline pipelines (common carriers)
50399903. luifels | Awnings
59990602. Communicatie apparatuur | Communication equipment

Werken bij IMPORT EXPORT COOSEMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPORT EXPORT COOSEMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPORT EXPORT COOSEMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPORT EXPORT COOSEMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

Zoek naar antwoorden van IMPORT EXPORT COOSEMANS in sociale netwerken
Look for responds of IMPORT EXPORT COOSEMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPORT EXPORT COOSEMANS. Laat een reactie achter voor IMPORT EXPORT COOSEMANS. IMPORT EXPORT COOSEMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPORT EXPORT COOSEMANS. Leave a respond for IMPORT EXPORT COOSEMANS. IMPORT EXPORT COOSEMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPORT EXPORT COOSEMANS op de google maps. Adres en contacten IMPORT EXPORT COOSEMANS
Location of IMPORT EXPORT COOSEMANS on the google maps. Address and contacts of IMPORT EXPORT COOSEMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPORT EXPORT COOSEMANS IMPORT EXPORT COOSEMANS: VANSEVENANT | DE SPIEGEL (HOTEL) | GARAGE POLIS | MARC CASTADOT | KESTEMAN

Other related companies as IMPORT EXPORT COOSEMANS: VANSEVENANT | DE SPIEGEL (HOTEL) | GARAGE POLIS | MARC CASTADOT | KESTEMAN

IMPORT EXPORT COOSEMANS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPORT EXPORT COOSEMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf IMPORT EXPORT COOSEMANS bevindt zich op het adres: BOGAERTSTRAAT 12; 1910; KAMPENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in IMPORT EXPORT COOSEMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPORT EXPORT COOSEMANS is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPORT EXPORT COOSEMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPORT EXPORT COOSEMANS, openstaande posities, locatie van IMPORT EXPORT COOSEMANS op de kaart.

IMPORT EXPORT COOSEMANS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPORT EXPORT COOSEMANS, company assigned to the tax number BE07286926269. The company IMPORT EXPORT COOSEMANS is located at the address: BOGAERTSTRAAT 12; 1910; KAMPENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Groenten and fruit Gh. Products created in IMPORT EXPORT COOSEMANS were not found.
The main activity of IMPORT EXPORT COOSEMANS is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPORT EXPORT COOSEMANS is not available. You also can look at reviews of IMPORT EXPORT COOSEMANS, open positions, location of IMPORT EXPORT COOSEMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPORT EXPORT COOSEMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPORT EXPORT COOSEMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPORT EXPORT COOSEMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPORT EXPORT COOSEMANS, employees, financial statistics.