LANDBOUWKREDIET

Contactgegevens LANDBOUWKREDIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANDBOUWKREDIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANDBOUWKREDIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TERVENEN 99BA; 9940; EVERGEM, België

Telefoon (phone): 93735110 (+32-93735110) 93735110 (+32-93735110)

Fax (fax): +32 (19) 277-37-10 +32 (19) 277-37-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANDBOUWKREDIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANDBOUWKREDIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANDBOUWKREDIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANDBOUWKREDIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANDBOUWKREDIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANDBOUWKREDIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANDBOUWKREDIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANDBOUWKREDIET
Products information LANDBOUWKREDIET

BTW identificatienummer (tax): BE01727294921
Ondernemingsnummer: 1227142333
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in LANDBOUWKREDIET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banken and kredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANDBOUWKREDIET
(Get full report from official database of BE for LANDBOUWKREDIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANDBOUWKREDIET
Addition kinds of activities for LANDBOUWKREDIET

7692. Las reparatie | Welding repair
253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
276100. Manifold business formulieren | Manifold business forms
36120307. Ontstekingstransformatoren, bestemd voor gebruik op brandstofbranders | Ignition transformers, for use on domestic fuel burners
38429910. Gynaecologische benodigdheden en toestellen | Gynecological supplies and appliances
50659905. Radar detectoren | Radar detectors

Werken bij LANDBOUWKREDIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANDBOUWKREDIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANDBOUWKREDIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANDBOUWKREDIET. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • Chaufeur C dagritten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportfirma in Diepenbeek zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Je krijgt een vaste regio toegewezen met als doel een goede klantenrelatie op te bouwen. Je staat in voor het vervoer van goederen naar Antwerpen vanuit Genk. Je belevert zelfstandig de goederen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: URTALENT

    Type: Studentenjob

    Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • TEAMLEADER CALLCENTER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Inplannen van de medewerkers: Je bent verantwoordelijk voor de maximale en optimale inplanning van jouw medewerkers volgens talenten, prioriteit en capaciteit (Resourceplanning). Eveneens zorg jij ervoor dat de medewerkers hun planning 3 weken op voorhand kunnen raadplegen. Aansturen van de medewerkers: day-to-day monitoren van de activiteiten van de medewerkers teneinde hen te helpen in het behalen van hun targets/SLA’s. Hen op goede weg zetten in hun dossiers, mee sturen richting het nemen van beslissingen en ervoor te zorgen dat hun agenda goed beheerd wordt. Het opvolgen van de medewerkers: checks uitvoeren naar kwaliteit, klantgerichtheid, performantie, service levels en productiviteit Het coachen van de medewerkers: inplannen en uitvoeren van individuele coachinggesprekken zodat je nauw betrokken bent bij hoe de medewerker zich voelt, mee bent met zijn bezorgdheden/vragen, feedback te geven over zijn/haar prestatie en samen te streven naar een groei van zichzelf en de afdeling Innoverend werken: pro-actief deelnemen aan verbeteringen op de werkvloer zowel naar kwaliteit als performantie Begeleiden en adviseren van de medewerker: beschikbaar zijn voor vragen allerhande zodat de medewerker zijn job met vertrouwen en kennis kan uitvoeren Afnemen van sollicitatiegesprekken: in samenspraak met HR de nieuwe medewerkers screenen Bedrijfsprofiel: Voor een Belgische onderneming gelegen te Gent centrum zijn we op zoek naar een teamleader voor de afdeling van de callagents.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger Medische Sector (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: ERWIN HIMPENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor innovatieve medische apparatuur in de rehabilitatiesector. Onze klanten zijn ziekenhuizen, rehab centers, universiteiten in de Benelux. Movendo is een Italiaanse producent van hoogwaardige medische revalidatierobots. We introduceren de Hunova revalidatierobot in de Benelux. Onze targetklanten zijn revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten. www.movendo.technology

Zoek naar antwoorden van LANDBOUWKREDIET in sociale netwerken
Look for responds of LANDBOUWKREDIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANDBOUWKREDIET. Laat een reactie achter voor LANDBOUWKREDIET. LANDBOUWKREDIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANDBOUWKREDIET. Leave a respond for LANDBOUWKREDIET. LANDBOUWKREDIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANDBOUWKREDIET op de google maps. Adres en contacten LANDBOUWKREDIET
Location of LANDBOUWKREDIET on the google maps. Address and contacts of LANDBOUWKREDIET

Andere gerelateerde bedrijven als come LANDBOUWKREDIET LANDBOUWKREDIET: Gouwy en Soenen BVBA | Witzwart Deli | BAKKERIJ BAETEN | BOULANGERIE NANNAN | LIBRAIRIE DE THEUX

Other related companies as LANDBOUWKREDIET: Gouwy en Soenen BVBA | Witzwart Deli | BAKKERIJ BAETEN | BOULANGERIE NANNAN | LIBRAIRIE DE THEUX

LANDBOUWKREDIET is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANDBOUWKREDIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01727294921. Het bedrijf LANDBOUWKREDIET bevindt zich op het adres: TERVENEN 99BA; 9940; EVERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banken and kredietinstellingen. Producten gemaakt in LANDBOUWKREDIET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LANDBOUWKREDIET is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANDBOUWKREDIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANDBOUWKREDIET, openstaande posities, locatie van LANDBOUWKREDIET op de kaart.

LANDBOUWKREDIET is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANDBOUWKREDIET, company assigned to the tax number BE01727294921. The company LANDBOUWKREDIET is located at the address: TERVENEN 99BA; 9940; EVERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banken and kredietinstellingen. Products created in LANDBOUWKREDIET were not found.
The main activity of LANDBOUWKREDIET is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LANDBOUWKREDIET is not available. You also can look at reviews of LANDBOUWKREDIET, open positions, location of LANDBOUWKREDIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANDBOUWKREDIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANDBOUWKREDIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANDBOUWKREDIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANDBOUWKREDIET, employees, financial statistics.