COOL PAUL EN KINDEREN

Contactgegevens COOL PAUL EN KINDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COOL PAUL EN KINDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COOL PAUL EN KINDEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WERKHUIZENKAAI 112B154; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22426137 (+32-22426137) 22426137 (+32-22426137)

Fax (fax): +32 (50) 191-32-22 +32 (50) 191-32-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COOL PAUL EN KINDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COOL PAUL EN KINDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COOL PAUL EN KINDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COOL PAUL EN KINDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COOL PAUL EN KINDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COOL PAUL EN KINDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COOL PAUL EN KINDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COOL PAUL EN KINDEREN
Products information COOL PAUL EN KINDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE02276062011
Ondernemingsnummer: 4480743408
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in COOL PAUL EN KINDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Groenten and fruit Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COOL PAUL EN KINDEREN
(Get full report from official database of BE for COOL PAUL EN KINDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COOL PAUL EN KINDEREN
Addition kinds of activities for COOL PAUL EN KINDEREN

395199. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
22210405. Nytril breedgeweven stoffen | Nytril broadwoven fabrics
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
28430300. Verwerkende assistenten | Processing assistants
34449904. Het vormen van machinewerk, plaatwerk | Forming machine work, sheet metal
80499908. Naturopath | Naturopath

Werken bij COOL PAUL EN KINDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COOL PAUL EN KINDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COOL PAUL EN KINDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COOL PAUL EN KINDEREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • TIG - LASSER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de chemiesector regio Roeselare, zijn we op zoek naar een ervaren TIG lasser: Je staat in voor het onderhoud, herstellen en opbouw van de filters

  • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent schoonmaak te Turnhout (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak tijdens de de zomervakantie.

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Productie operator 2 ploegen m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Puurs zoeken wij operatoren m/v - optie vast. Ben jij een operator met ervaring en een stabiel cv? Wil en kan je in twee ploegen werken? Dan is deze vacature als operator zeker iets voor jou! Taken als operator Je zal fungeren als lijnoperator: je zorgt ervoor dat een productielijn goed kan blijven lopen: je vult materialen aan, je staat in voor kwaliteitscontroles, je lost kleine storingen op, je zorgt voor orde en netheid van de werkplaats,...

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Vivid Resourcing - PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company   My client located in Brussels are seeking a freelance PHP developer to join them immediately for an initial 6 month contract. The client are a start-up organisation who provide a software service using Big Data to provide analytics.     Role Developer using latest PHP technologies and to be part of the decision making for the technology / framework choice of the client's platform Provide experience to build MicroServices Ability to assist on front end and back end solutions.    Required 3+ years working as a PHP Developer Proven experience working with Symfony and/or Laravel Experience with MicroServices Knowledge of NoSQL / Data processin Fluent in English    Details Location: Brussels Duration: 6 months Start Date: ASAP   If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.   Thanks, Sagar

Zoek naar antwoorden van COOL PAUL EN KINDEREN in sociale netwerken
Look for responds of COOL PAUL EN KINDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COOL PAUL EN KINDEREN. Laat een reactie achter voor COOL PAUL EN KINDEREN. COOL PAUL EN KINDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COOL PAUL EN KINDEREN. Leave a respond for COOL PAUL EN KINDEREN. COOL PAUL EN KINDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COOL PAUL EN KINDEREN op de google maps. Adres en contacten COOL PAUL EN KINDEREN
Location of COOL PAUL EN KINDEREN on the google maps. Address and contacts of COOL PAUL EN KINDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come COOL PAUL EN KINDEREN COOL PAUL EN KINDEREN: BADMINTON CLUB SPORTSA | ALDI | Bichons des Gothes | PNEU VAN DE | AERONAUT AIRBRUSH GRAPH.

Other related companies as COOL PAUL EN KINDEREN: BADMINTON CLUB SPORTSA | ALDI | Bichons des Gothes | PNEU VAN DE | AERONAUT AIRBRUSH GRAPH.

COOL PAUL EN KINDEREN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COOL PAUL EN KINDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02276062011. Het bedrijf COOL PAUL EN KINDEREN bevindt zich op het adres: WERKHUIZENKAAI 112B154; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 367,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Groenten and fruit Gh. Producten gemaakt in COOL PAUL EN KINDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COOL PAUL EN KINDEREN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COOL PAUL EN KINDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COOL PAUL EN KINDEREN, openstaande posities, locatie van COOL PAUL EN KINDEREN op de kaart.

COOL PAUL EN KINDEREN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is COOL PAUL EN KINDEREN, company assigned to the tax number BE02276062011. The company COOL PAUL EN KINDEREN is located at the address: WERKHUIZENKAAI 112B154; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 367,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Groenten and fruit Gh. Products created in COOL PAUL EN KINDEREN were not found.
The main activity of COOL PAUL EN KINDEREN is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COOL PAUL EN KINDEREN is not available. You also can look at reviews of COOL PAUL EN KINDEREN, open positions, location of COOL PAUL EN KINDEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COOL PAUL EN KINDEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COOL PAUL EN KINDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COOL PAUL EN KINDEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COOL PAUL EN KINDEREN, employees, financial statistics.