Vrancken-Thijs Spar

Contactgegevens Vrancken-Thijs Spar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vrancken-Thijs Spar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vrancken-Thijs Spar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkveld 48; 3620; Lanaken (Veldwezelt), België

Telefoon (phone): 089 73 20 50 (+32-089 73 20 50) 089 73 20 50 (+32-089 73 20 50)

Fax (fax): +32 (71) 830-45-92 +32 (71) 830-45-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vrancken-Thijs Spar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vrancken-Thijs Spar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vrancken-Thijs Spar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vrancken-Thijs Spar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vrancken-Thijs Spar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vrancken-Thijs Spar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vrancken-Thijs Spar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vrancken-Thijs Spar
Products information Vrancken-Thijs Spar

BTW identificatienummer (tax): BE03189300537
Ondernemingsnummer: 2147521972
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Vrancken-Thijs Spar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vrancken-Thijs Spar
(Get full report from official database of BE for Vrancken-Thijs Spar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vrancken-Thijs Spar
Addition kinds of activities for Vrancken-Thijs Spar

365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
32530102. Steengroeve, klei | Quarry tile, clay
32720300. Precast terrazo of betonproducten | Precast terrazo or concrete products
33550402. Structurele vormen, gerold, aluminium | Structural shapes, rolled, aluminum
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
39999919. Hosiery kits, naaien en repareren | Hosiery kits, sewing and mending
70410200. Rooming huizen | Rooming houses

Werken bij Vrancken-Thijs Spar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vrancken-Thijs Spar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vrancken-Thijs Spar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vrancken-Thijs Spar. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • vertegenwoordiger Noord-Frankrijk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf in volle expansie ben ik op zoek naar een vertegenwoordiger. Jouw afspraken worden ingepland door een commercieel bediende en je zal in jouw toegewezen regio verantwoordelijk worden voor de aan jou toegewezen klanten. Je staat in voor het demonstreren van het toestel aan de klant zowel B2B als B2C samen met de commercieel bediende sta je in voor het uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de medische & sportwereld je volgt jouw bezoeken administratief en commercieel op je neemt actief deel aan netwerkactiviteiten en beurzen je denkt creatief mee om de sales van de onderneming naar een hoger niveau te brengen

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Informanten Autosalon 2019 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Altijd al willen werken op het autosalon? Dan is dit JOUW KANS! Voor onze klant Renault zijn we op zoek naar tweetalige informanten die enthousiasme uitstralen en commerciële feeling hebben! Als informant ben je verantwoordelijk voor het informeren van klanten over de verschillende Renault en Dacia voertuigen. Denk jij dat je de geschikte kandidaat bent? Laat dat vandaag nog jou gegevens na! Taken Potentiële klanten benaderen met de nodige informatie om aan hun behoeften te voldoen. Leads genereren Zorgen voor een super sfeer in het Renault en Dacia team! Profiel Je hebt interesse en affiniteit met wagens Je bent in het bezit van een rijbewijs Je bent perfect tweetalig (NL/FR) Je bent een echte teamplayer Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent klantgericht, commercieel, communicatief vaardig, enthousiast en proactief Je bent vrij voor een training tijdens de eerste weken van Januari (3-5 dagen)  Alsook alle dagen beschikbaar van het autosalon (17 tot 27 januari) Wij bieden jou Een onvergetelijke werkervaring! Een zeer aantrekkelijk loon Betaalde opleidingsdagen Km-vergoeding Dagelijks: ontbijt, heerlijke lunch én avondeten (nocturnes) Een outfit die je nadien ook nog kan aantrekken

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Electro Mechanical Engineer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De elektromechanische ingenieur is verantwoordelijk voor het volgende: • Handel als de Electronic Development-vertegenwoordiger in een multidisciplinair ontwerpteam. • 2D- en 3D CAD-ontwerp van verschillende milieu elektronica-producten zoals kabels, rekken, kasten, dozen met elektronica, aansluitdozen, verbindingsplaten, achter panelen en controller PCB's. • Genereer TPD (technische product documentatie) van verschillende milieu producten. • Bijdragen tot uitsplitsing van het werk en planning voor de verschillende producten voor milieuelektronica aangepast met andere belanghebbenden. • Handelen als een interface naar externe leveranciers. Overdracht van kennis naar productie- en service-ingenieurs. ">• Bijdragen aan analyse en oplossing van betrouwbaarheidsproblemen.

  • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

  • zaalmedewerker - flexijob/student (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Flexijob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

Zoek naar antwoorden van Vrancken-Thijs Spar in sociale netwerken
Look for responds of Vrancken-Thijs Spar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vrancken-Thijs Spar. Laat een reactie achter voor Vrancken-Thijs Spar. Vrancken-Thijs Spar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vrancken-Thijs Spar. Leave a respond for Vrancken-Thijs Spar. Vrancken-Thijs Spar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vrancken-Thijs Spar op de google maps. Adres en contacten Vrancken-Thijs Spar
Location of Vrancken-Thijs Spar on the google maps. Address and contacts of Vrancken-Thijs Spar

Andere gerelateerde bedrijven als come Vrancken-Thijs Spar Vrancken-Thijs Spar: PIETER NUYTTEN | GEKRI | FEDERALE POLITIE | WILLY BRIEVENBUSSEN | WTCM Oppervlaktebehandeling

Other related companies as Vrancken-Thijs Spar: PIETER NUYTTEN | GEKRI | FEDERALE POLITIE | WILLY BRIEVENBUSSEN | WTCM Oppervlaktebehandeling

Vrancken-Thijs Spar is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vrancken-Thijs Spar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03189300537. Het bedrijf Vrancken-Thijs Spar bevindt zich op het adres: Kerkveld 48; 3620; Lanaken (Veldwezelt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Vrancken-Thijs Spar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vrancken-Thijs Spar is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vrancken-Thijs Spar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vrancken-Thijs Spar, openstaande posities, locatie van Vrancken-Thijs Spar op de kaart.

Vrancken-Thijs Spar is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vrancken-Thijs Spar, company assigned to the tax number BE03189300537. The company Vrancken-Thijs Spar is located at the address: Kerkveld 48; 3620; Lanaken (Veldwezelt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Grocers. Products created in Vrancken-Thijs Spar were not found.
The main activity of Vrancken-Thijs Spar is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vrancken-Thijs Spar is not available. You also can look at reviews of Vrancken-Thijs Spar, open positions, location of Vrancken-Thijs Spar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vrancken-Thijs Spar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vrancken-Thijs Spar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vrancken-Thijs Spar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vrancken-Thijs Spar, employees, financial statistics.