Valckenier BVBA

Contactgegevens Valckenier BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valckenier BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valckenier BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 35; 9470; Denderleeuw, België

Telefoon (phone): 053 66 75 95 (+32-053 66 75 95) 053 66 75 95 (+32-053 66 75 95)

Fax (fax): +32 (63) 205-87-13 +32 (63) 205-87-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valckenier BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valckenier BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valckenier BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valckenier BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valckenier BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valckenier BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valckenier BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valckenier BVBA
Products information Valckenier BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01902801513
Ondernemingsnummer: 2429870605
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Valckenier BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valckenier BVBA
(Get full report from official database of BE for Valckenier BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valckenier BVBA
Addition kinds of activities for Valckenier BVBA

327401. Bouwkalk | Building lime
13899920. Goed loggen | Well logging
28120000. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
36340205. Immersieverwarmers, elektrisch: huishouden | Immersion heaters, electric: household
82999903. Baton instructie | Baton instruction
94310400. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government

Werken bij Valckenier BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valckenier BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valckenier BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valckenier BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende M/V supermarkt Drongen 30u (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt in Drongen zoekt Adecco een winkelbediende M/V om polyvalent te werken. Jouw takenpakket als winkelmedewerker ziet er als volgt uit: Je wordt op verschillende afdelingen ingezet, waaronder de vlees-, kaasafdeling en de bakkerij. Je bedient de klanten aan de toonbank met charcuterie en kaas. Je helpt mee aan de kassa wanneer nodig. Je vult verschillende afdelingen aan, ook in de koelafdeling en de bakkerij. Je spiegelt de producten en houdt rekening met de houdbaarheidsdata. Je onderhoudt de winkel mee waar nodig. Je volgt de stock op.

  • ICT HARDWARE SOFTWARE // ONDERHOUD ONTWIKKELING (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt actief in de voedingssector zijn wij op zoek naar een ICT VERANTWOORDELIJKE die (1) geen schrik heeft van first line support binnen een firma (2) en zal instaan voor het beheer en onderhoud van de informatica- en telefooninfrastructuur en het oplossen van incidenten, dit voor zowel hard- als software.

  • Enthousiaste thuishulp te Meise (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Strijkster (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijkt u graag alle plooien glad dan is dit de ideale job voor u. U staat in voor het inventariseren, strijken en plooien van de particulier kledij van onze klanten. U heeft zin voor initiatief en gaat zeer zindelijk te werk.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Eeklo 30 uur (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Young Potential Maintenance (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis Engineering is een gespecialiseerde selectiedivisie binnen de ManpowerGroup, die zich focust op ingenieursprofielen op zoek naar een nieuwe job. Bedrijfsomschrijving Voor een internationaal gerenommeerd productiebedrijf in de regio Waregem zijn wij op zoek naar een Young Potential Maintenance. Omschrijving - In een eerste fase word je opgeleid door een ervaren team. - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het volledige machinepark. - Naarmate je een grotere expertise opgebouwd hebt, krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten. - Je stelt het onderhoudsplan op en verzorgt de opvolging van het preventief en curatief onderhoud. - Je dient op proactieve wijze verbeteringsvoorstellen in. - Je stuurt een aantal techniekers aan en maakt een belangrijk deel uit van het productieproces. - Je overlegt op regelmatige basis met belangrijke stakeholders in het bedrijf (process engineering, production, quality,...)

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

Zoek naar antwoorden van Valckenier BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Valckenier BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valckenier BVBA. Laat een reactie achter voor Valckenier BVBA. Valckenier BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valckenier BVBA. Leave a respond for Valckenier BVBA. Valckenier BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valckenier BVBA op de google maps. Adres en contacten Valckenier BVBA
Location of Valckenier BVBA on the google maps. Address and contacts of Valckenier BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Valckenier BVBA Valckenier BVBA: B.M.E BVBA | SLAGERIJ AULA | Belgium Scrapt Terminal NV | GOFFIN | E.P.L. NOTRE DAME

Other related companies as Valckenier BVBA: B.M.E BVBA | SLAGERIJ AULA | Belgium Scrapt Terminal NV | GOFFIN | E.P.L. NOTRE DAME

Valckenier BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Valckenier BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01902801513. Het bedrijf Valckenier BVBA bevindt zich op het adres: Stationsstraat 35; 9470; Denderleeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Valckenier BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Valckenier BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valckenier BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valckenier BVBA, openstaande posities, locatie van Valckenier BVBA op de kaart.

Valckenier BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Valckenier BVBA, company assigned to the tax number BE01902801513. The company Valckenier BVBA is located at the address: Stationsstraat 35; 9470; Denderleeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 296,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in Valckenier BVBA were not found.
The main activity of Valckenier BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Valckenier BVBA is not available. You also can look at reviews of Valckenier BVBA, open positions, location of Valckenier BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valckenier BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valckenier BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valckenier BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valckenier BVBA, employees, financial statistics.