Rik en Mia

Particuliere bedrijvenBosbouw • Rik en Mia
Private companiesForestry • Rik en Mia

Contactgegevens Rik en Mia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rik en Mia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rik en Mia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heuleplaats 24; 8501; Kortrijk (Heule), België

Telefoon (phone): 056 35 03 72 (+32-056 35 03 72) 056 35 03 72 (+32-056 35 03 72)

Fax (fax): +32 (19) 788-73-55 +32 (19) 788-73-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rik en Mia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rik en Mia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rik en Mia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rik en Mia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rik en Mia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rik en Mia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rik en Mia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rik en Mia
Products information Rik en Mia

BTW identificatienummer (tax): BE08821166992
Ondernemingsnummer: 3051971435
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 520,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Rik en Mia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rik en Mia
(Get full report from official database of BE for Rik en Mia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rik en Mia
Addition kinds of activities for Rik en Mia

07119905. Bodem chemische behandeling diensten | Soil chemical treatment services
12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie

Werken bij Rik en Mia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rik en Mia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rik en Mia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rik en Mia. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb je een passie voor cijfers, een goed analytisch inzicht en een achtergrond in verzekeringen? Dan is dit jouw kans op een top job! Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate assisteer je bij de ontwikkelijng van de bestaande & toekomstige verzekerings- & onderhoudsactiviteiten, alsook bij de verbetering van verkoop- & operationele processen via workshops & projecten. Jouw verantwoordelijkheden: Opvolgen van projectactiviteiten met de provider(s). Helpen bij het opzetten van incentives voor verkopers / dealers en bonusregelingen. Implementatie van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen en onderhoud, en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing-, communicatie- en campagnevereisten behoren tot jouw takenpakket. Verder voer je regelmatig updates uit over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • CARROSSIER - FIJNE MONTAGE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een carrossier: Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken, zoals distributiekasten, zekeringkasten, leidingen, profielen,… Het betreft hier voornamelijk bankwerk. Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt, ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling. Je werkt in dag (7u36 - 16u15)

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • Huishoudhulp regio Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Voor onze site te Wijgmaal zijn we op zoek naar geschikte huishoudhulpen. U wordt tewerkgesteld in assistentiewoningen op de site. De uren die je wenst te werken zijn bespreekbaar. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

  • Student verkoop sportwinkel (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in de verkoop en heb je een passie voor sport? Lees dan zeker verder! Voor een sportwinkel in Gent, zijn we op zoek naar een student die steeds 1 of meerder dagen tijdens kan werken. Jouw takenpakket: - Meehelpen in de winkel - Klanten advies geven - De winkel op orde houden - Labelen van het materiaal - Prijzen zetten op de producten - De producten voorzien van een alarm

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

Zoek naar antwoorden van Rik en Mia in sociale netwerken
Look for responds of Rik en Mia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rik en Mia. Laat een reactie achter voor Rik en Mia. Rik en Mia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rik en Mia. Leave a respond for Rik en Mia. Rik en Mia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rik en Mia op de google maps. Adres en contacten Rik en Mia
Location of Rik en Mia on the google maps. Address and contacts of Rik en Mia

Andere gerelateerde bedrijven als come Rik en Mia Rik en Mia: Meulenijzer Invest SPRL | C.E.G.I.S. | HUIS PLUM | J. VAN MEERBEECK | N. FRIGO

Other related companies as Rik en Mia: Meulenijzer Invest SPRL | C.E.G.I.S. | HUIS PLUM | J. VAN MEERBEECK | N. FRIGO

Rik en Mia is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rik en Mia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08821166992. Het bedrijf Rik en Mia bevindt zich op het adres: Heuleplaats 24; 8501; Kortrijk (Heule). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 520,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Rik en Mia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rik en Mia is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rik en Mia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rik en Mia, openstaande posities, locatie van Rik en Mia op de kaart.

Rik en Mia is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rik en Mia, company assigned to the tax number BE08821166992. The company Rik en Mia is located at the address: Heuleplaats 24; 8501; Kortrijk (Heule). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 520,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in Rik en Mia were not found.
The main activity of Rik en Mia is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rik en Mia is not available. You also can look at reviews of Rik en Mia, open positions, location of Rik en Mia on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rik en Mia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rik en Mia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rik en Mia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rik en Mia, employees, financial statistics.