Ozkan SPRL

Contactgegevens Ozkan SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ozkan SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ozkan SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Molenbeek 83; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 425 25 47 (+32-02 425 25 47) 02 425 25 47 (+32-02 425 25 47)

Fax (fax): +32 (61) 456-60-18 +32 (61) 456-60-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ozkan SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ozkan SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ozkan SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ozkan SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ozkan SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ozkan SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ozkan SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ozkan SPRL
Products information Ozkan SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09557250976
Ondernemingsnummer: 8208953857
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Ozkan SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ozkan SPRL
(Get full report from official database of BE for Ozkan SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ozkan SPRL
Addition kinds of activities for Ozkan SPRL

6411. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
32979902. Castable refractories, nonclay | Castable refractories, nonclay
51999924. Pruiken | Wigs
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency

Werken bij Ozkan SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ozkan SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ozkan SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ozkan SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de bediening van meerdere machines, maar voornamelijk de brandtafel: o je zorgt voor de goede werking en het basis onderhoud van de machines o je controleert de productieparameters en in geval van problemen stuur je bij o je stelt de machines af en verhelpt eenvoudige storingen Je controleert de kwaliteit Je hebt oog voor orde en netheid en zorgt voor een propere werkomgeving Je leeft de veiligheidsvoorschriften strikt na

  • Monteerder/demonteerder (m/v) (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar GEMOTIVEERDE monteerders/demonteerders (m/v) Heb je een passie voor wagens (nieuwe wagens)? Heb je een opleiding Carrosserie gevolgd of ben je in je vrije tijd veel bezig met auto's bv tuning? Wil je werken in dagdienst? Dan is deze job zeker iets voor jou! Taken: Demonteren en moteren van auto-onderdelen ivm schade herstelling. bv: bumbers, deuren, moterkap,....

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • Administratief onthaalbediende (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Dilbeek - werkzaam in de mobiliteit - zijn wij op zoek naar een administratief bediende / receptionist(e). Volgede taken behoren tot jouw takenpakket Je werkt in een team van 3 - 6 mensen Je hebt telefonische contacten met klanten, maar ook per mail en face to face Je staat in voor de administratieve opvolging en stockbeheer Je zorgt voor het onthaal van klanten en het garanderen van een optimale dienstverlening Je werkt mee aan de groei van je filiaal Je werkt samen met onze andere filialen om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen Je werkt samen met de andere afdelingen binnen de firma

  • Part time medewerker koffiebar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een medewerker in een gezellige koffiebar. Je helpt bij het maken van broodjes, salades en dranken. Een ervaring met het zetten van koffie's, cappucino's, latte's ed. is een plus maar geen vereiste want een opleiding wordt voorzien.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berg - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • SPONTANE LERAREN VOOR BIJLES WISKUNDE (regio MAASEIK-BREE/LIMBURG) (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: MB2018

Zoek naar antwoorden van Ozkan SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Ozkan SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ozkan SPRL. Laat een reactie achter voor Ozkan SPRL. Ozkan SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ozkan SPRL. Leave a respond for Ozkan SPRL. Ozkan SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ozkan SPRL op de google maps. Adres en contacten Ozkan SPRL
Location of Ozkan SPRL on the google maps. Address and contacts of Ozkan SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ozkan SPRL Ozkan SPRL: Helios MPPD BV | FREDDY MATTH? | BRICO | CUISINES UPEC | DE POST

Other related companies as Ozkan SPRL: Helios MPPD BV | FREDDY MATTH? | BRICO | CUISINES UPEC | DE POST

Ozkan SPRL is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ozkan SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09557250976. Het bedrijf Ozkan SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Molenbeek 83; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Ozkan SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ozkan SPRL is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ozkan SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ozkan SPRL, openstaande posities, locatie van Ozkan SPRL op de kaart.

Ozkan SPRL is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ozkan SPRL, company assigned to the tax number BE09557250976. The company Ozkan SPRL is located at the address: Rue de Molenbeek 83; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Grocers. Products created in Ozkan SPRL were not found.
The main activity of Ozkan SPRL is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ozkan SPRL is not available. You also can look at reviews of Ozkan SPRL, open positions, location of Ozkan SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ozkan SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ozkan SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ozkan SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ozkan SPRL, employees, financial statistics.