MTM

Contactgegevens MTM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MTM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MTM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard d'Ypres 25-27; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 217 71 49 (+32-02 217 71 49) 02 217 71 49 (+32-02 217 71 49)

Fax (fax): +32 (4) 410-88-44 +32 (4) 410-88-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MTM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MTM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MTM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MTM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MTM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MTM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MTM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MTM
Products information MTM

BTW identificatienummer (tax): BE01549041748
Ondernemingsnummer: 5512634277
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in MTM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MTM
(Get full report from official database of BE for MTM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MTM
Addition kinds of activities for MTM

14999909. Greensand mijnbouw | Greensand mining
22580107. Kant, breien, nec | Lace, knit, nec
24990000. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
32629903. Gerechten, commercieel of huishoudelijk: glanzend china | Dishes, commercial or household: vitreous china
35650101. Luchtmachines, voor dranken | Aerating machines, for beverages
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
86990000. Lidmaatschapsorganisaties, nv | Membership organizations, nec

Werken bij MTM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MTM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MTM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MTM. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • STUDENTEN 23/09/2018 (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 23/09/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein De Gavers Eikenstraat 131b, 8530 Harelbeke

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Milieucoördinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

  • Logopedist - dringend! (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en psychologie, vormt logopedie een belangrijk onderdeel van onze werking. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een logopedist om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor individuele begeleiding van kinderen, jongeren en ouderen met diverse hulpvragen. Het behandelen van stoornissen en beperkingen op het gebied van communicatie en leerstoornissen om een zo gunstig mogelijk resultaat te bereiken vormt het doel. Je stelt na een uitgebreide anamnese en onderzoek, het behandelingsprogramma op en begeleidt je cliënten tijdens hun behandeling.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

  • Property/Lease Manager - Expansion Management (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    As Property Manager, you will be responsible for the expansion both by optimizing the portfolio through renegotiations, rebuilds and extensions, moves and closures and by finding the best locations and deals for new stores. Description Key Responsibilities of the Property Manager - Retail - Portfolio Management: You will have the chance to be the key contact person in all the Strategic projects You will have the chance to enable long-term growth You will have the opportunity to ensure that the portfolio is commercially competitive You will negotiates lease actions for existing stores You will be in charge of renegotiations, terminations, rebuilding, extensions, etc You will have the chance to ensure the best possible deal You will sets up quantitative and qualitative targets Develops, trains and supports your team Daily contact with Head of Expansion, construction team, maintenance team, store architects and legal team.

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

Zoek naar antwoorden van MTM in sociale netwerken
Look for responds of MTM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MTM. Laat een reactie achter voor MTM. MTM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MTM. Leave a respond for MTM. MTM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MTM op de google maps. Adres en contacten MTM
Location of MTM on the google maps. Address and contacts of MTM

Andere gerelateerde bedrijven als come MTM MTM: Willems A | STIEBEL ELTRON | ECOLE JUDO JEMAPPES | Home Franchimontois | RESIDENCE QUENTIN

Other related companies as MTM: Willems A | STIEBEL ELTRON | ECOLE JUDO JEMAPPES | Home Franchimontois | RESIDENCE QUENTIN

MTM is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MTM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01549041748. Het bedrijf MTM bevindt zich op het adres: Boulevard d'Ypres 25-27; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 612,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in MTM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MTM is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MTM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MTM, openstaande posities, locatie van MTM op de kaart.

MTM is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MTM, company assigned to the tax number BE01549041748. The company MTM is located at the address: Boulevard d'Ypres 25-27; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 612,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in MTM were not found.
The main activity of MTM is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MTM is not available. You also can look at reviews of MTM, open positions, location of MTM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MTM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MTM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MTM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MTM, employees, financial statistics.