MAISON COTE D'IVOIRE

Contactgegevens MAISON COTE D'IVOIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON COTE D'IVOIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON COTE D'IVOIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Léopold 33; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 232 07 58 (+32-04 232 07 58) 04 232 07 58 (+32-04 232 07 58)

Fax (fax): 04 232 07 59 (+32-04 232 07 59) 04 232 07 59 (+32-04 232 07 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON COTE D'IVOIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON COTE D'IVOIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON COTE D'IVOIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON COTE D'IVOIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON COTE D'IVOIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON COTE D'IVOIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON COTE D'IVOIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON COTE D'IVOIRE
Products information MAISON COTE D'IVOIRE

BTW identificatienummer (tax): BE05094604492
Ondernemingsnummer: 4669158935
Hoofdstad (capital): 713,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MAISON COTE D'IVOIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON COTE D'IVOIRE
(Get full report from official database of BE for MAISON COTE D'IVOIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON COTE D'IVOIRE
Addition kinds of activities for MAISON COTE D'IVOIRE

2257. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
35650201. Zak open, vullen en sluiten machines | Bag opening, filling, and closing machines
37699903. Behuizingen, raketten en raketcomponenten: opslag | Casings, missiles and missile components: storage
50850701. touwwerk | Cordage
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories
51530104. Rijst, niet gepolijst | Rice, unpolished
72990900. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services

Werken bij MAISON COTE D'IVOIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON COTE D'IVOIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON COTE D'IVOIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON COTE D'IVOIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Gent (Gent en Lochristi) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Projectleider Elektriciteit (PERVIJZE)

    Regio: PERVIJZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider elektriciteit staat u (na een grondige inwerkperiode) in voor de coördinatie en opvolging van uitdagende projecten van aanbesteding tot oplevering. Dit behelst o.a.: de volledige voorbereiding van het project de uitwerking van elektrische schema's de organisatie en het halen van de deadlines per afwerkingsfase de aankoop van materialen de opvolging van de werken in samenwerking met de werfleider en techniekers de deelname aan werfvergaderingen en de dagelijkse communicatie met alle betrokken partijen (studiebureaus aannemers klanten leveranciers...) tot aan de indienststelling en oplevering U rapporteert rechtstreeks aan de projectmanager en zaakvoerder. Tevens staat u in voor de projectorganisatie van de jouw toegewezen werven zowel commercieel technisch als administratief.

  • Storingstechnieker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij als storingstechnieker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een ervaring storingstechnieker om flexibel te werken waar nodig. Je staat in voor het algemeen onderhoud van de productiemachines en installaties Dit zowel preventief als curatief Gezien de diversiteit van de installaties is ook kennis van koeling, perslucht en stoom nodig De klemtoon van de werkzaamheden ligt vnl op elektrisch vlak, maar ook mechanisch moet je je plan kunnen trekken Je werkt met PLC S7, kennis van programmatie is niet nodig

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Runkst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • Teamleader / Coach / Scrum Master (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten te Antwerpen, bekend uit de mediasector, ben ik op zoek naar een Team Leader/Coordinator/Scrum Master.     Bedrijf   Binnen dit team focussen ze zich op de digitale platformen en wordt gezorgd voor een optimale gebruikservaring van zowel anonieme surfers als trouwe abonnees. Dit doen ze op een pragmatische en gedreven manier, met veel aandacht voor de gebruiker en innovatie. Het doel is om de bezoekers te converteren tot loyale en tevreden klanten, en klanten tot ambassadeurs.   Het team is cross-functioneel samengesteld en bestaat uit een 12-tal mensen. Het team vervult een erg centrale rol binnen de organisatie en staat voor een aantal stevige uitdagingen, zowel op business-vlak als technisch.     Taakomschrijving  Samen met de Product Owner en de andere teamleden werk je mee aan de verdere uitbouw en de continue verbetering van onze producten, voor onze verschillende titels. Je ondersteunt het team in hun evolutie, op het vlak van samenwerking, product en proces. Je coacht de individuele teamleden Je faciliteert de nodige teamrituelen Je helpt het team om zaken die blokkeren uit de weg te ruimen. Je maakt je snel vertrouwd met het business domein en begrijpt daarnaast ook wat de vereisten zijn op technisch vlak. Je denkt klantgericht en streeft mee naar de beste gebruikerservaring. Je denkt met de team coaches uit de andere teams mee na over hoe we ons als afdeling verder kunnen verbeteren. Je schrikt niet terug van analyse- en/of product owner-taken, indien het op een bepaald moment nuttig zou zijn om dergelijke taken op te nemen.   Profiel  Je bent analytisch ingesteld en hebt oog voor detail. Je kan autonoom aan de slag, maar je bent ook een echte teamplayer en hebt ervaring in het werken met externe partijen. Je hebt een solide ervaring als teamcoach/teamlead. Je bent gemakkelijk aanspreekbaar en communiceert vlot. Werken in een complexe omgeving ervaar je als een uitdaging. Je bent positief ingesteld en zoekt steeds naar (betere) oplossingen. Je benoemt op een constructieve manier de dingen zoals ze zijn. Je bent pragmatisch, stressbestendig en hebt een Agile mindset. Je bent iemand met een startup-mentaliteit je ziet zaken die van tafel dreigen te vallen en doet het nodige opdat we producten leveren waar we oprecht fier over mogen zijn! Je hebt interesse in de mediasector   Details   Budget : 500-580 euros Flexibiliteit Duur: 1 jaar minstens, met extensiemogelijkheden tot 2 jaar   Indien u nog vragen heeft aarzel niet en SOLiCITEER via de knop hieronder!

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van MAISON COTE D'IVOIRE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON COTE D'IVOIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON COTE D'IVOIRE. Laat een reactie achter voor MAISON COTE D'IVOIRE. MAISON COTE D'IVOIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON COTE D'IVOIRE. Leave a respond for MAISON COTE D'IVOIRE. MAISON COTE D'IVOIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON COTE D'IVOIRE op de google maps. Adres en contacten MAISON COTE D'IVOIRE
Location of MAISON COTE D'IVOIRE on the google maps. Address and contacts of MAISON COTE D'IVOIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON COTE D'IVOIRE MAISON COTE D'IVOIRE: LIBERALE MUTUALITEIT | FRITUUR DE EETHOEK | EVA LANGEROVA | ARMANNI-MARTENS INDUSTRIE | GILBERT DEWILDE

Other related companies as MAISON COTE D'IVOIRE: LIBERALE MUTUALITEIT | FRITUUR DE EETHOEK | EVA LANGEROVA | ARMANNI-MARTENS INDUSTRIE | GILBERT DEWILDE

MAISON COTE D'IVOIRE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON COTE D'IVOIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05094604492. Het bedrijf MAISON COTE D'IVOIRE bevindt zich op het adres: Rue Léopold 33; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 713,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 488,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in MAISON COTE D'IVOIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON COTE D'IVOIRE is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON COTE D'IVOIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON COTE D'IVOIRE, openstaande posities, locatie van MAISON COTE D'IVOIRE op de kaart.

MAISON COTE D'IVOIRE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON COTE D'IVOIRE, company assigned to the tax number BE05094604492. The company MAISON COTE D'IVOIRE is located at the address: Rue Léopold 33; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 713,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 488,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Grocers. Products created in MAISON COTE D'IVOIRE were not found.
The main activity of MAISON COTE D'IVOIRE is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON COTE D'IVOIRE is not available. You also can look at reviews of MAISON COTE D'IVOIRE, open positions, location of MAISON COTE D'IVOIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON COTE D'IVOIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON COTE D'IVOIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON COTE D'IVOIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON COTE D'IVOIRE, employees, financial statistics.