Grande Vitrine (La)

Contactgegevens Grande Vitrine (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grande Vitrine (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Grande Vitrine (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Jardin des Olives 15; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 95 28 (+32-02 512 95 28) 02 512 95 28 (+32-02 512 95 28)

Fax (fax): 02 512 95 28 (+32-02 512 95 28) 02 512 95 28 (+32-02 512 95 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grande Vitrine (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grande Vitrine (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grande Vitrine (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grande Vitrine (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grande Vitrine (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grande Vitrine (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grande Vitrine (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grande Vitrine (La)
Products information Grande Vitrine (La)

BTW identificatienummer (tax): BE01460876464
Ondernemingsnummer: 2584503173
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Grande Vitrine (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grande Vitrine (La)
(Get full report from official database of BE for Grande Vitrine (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Grande Vitrine (La)
Addition kinds of activities for Grande Vitrine (La)

329703. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
20510104. Brood, bruin; | Bread, brown; boston and other (canned)
28990200. zuren | Acids
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
34979904. Gouden folie of blad | Gold foil or leaf
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
72999903. Computer fotografie of portret | Computer photography or portrait

Werken bij Grande Vitrine (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grande Vitrine (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grande Vitrine (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grande Vitrine (La). Looking for open vacancies in other companies

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Elektrotechnieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

Zoek naar antwoorden van Grande Vitrine (La) in sociale netwerken
Look for responds of Grande Vitrine (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grande Vitrine (La). Laat een reactie achter voor Grande Vitrine (La). Grande Vitrine (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grande Vitrine (La). Leave a respond for Grande Vitrine (La). Grande Vitrine (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grande Vitrine (La) op de google maps. Adres en contacten Grande Vitrine (La)
Location of Grande Vitrine (La) on the google maps. Address and contacts of Grande Vitrine (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Grande Vitrine (La) Grande Vitrine (La): VANBILSEN MAURICE BVBA | KBC | BRAINE BOIS | RODE KRUIS OUDENAARDE | Cardoen K

Other related companies as Grande Vitrine (La): VANBILSEN MAURICE BVBA | KBC | BRAINE BOIS | RODE KRUIS OUDENAARDE | Cardoen K

Grande Vitrine (La) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grande Vitrine (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01460876464. Het bedrijf Grande Vitrine (La) bevindt zich op het adres: Rue du Jardin des Olives 15; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Grande Vitrine (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grande Vitrine (La) is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grande Vitrine (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grande Vitrine (La), openstaande posities, locatie van Grande Vitrine (La) op de kaart.

Grande Vitrine (La) is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grande Vitrine (La), company assigned to the tax number BE01460876464. The company Grande Vitrine (La) is located at the address: Rue du Jardin des Olives 15; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Grocers. Products created in Grande Vitrine (La) were not found.
The main activity of Grande Vitrine (La) is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Grande Vitrine (La) is not available. You also can look at reviews of Grande Vitrine (La), open positions, location of Grande Vitrine (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grande Vitrine (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grande Vitrine (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grande Vitrine (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grande Vitrine (La), employees, financial statistics.