GB (Super) Partner SA

Contactgegevens GB (Super) Partner SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GB (Super) Partner SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GB (Super) Partner SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Albert I 16; 6820; Florenville, België

Telefoon (phone): 061 31 26 89; 061 32 52 40; 061 32 52 43; 061 32 52 45 (+32-061 31 26 89; 061 32 52 40; 061 32 52 43; 061 32 52 45) 061 31 26 89; 061 32 52 40; 061 32 52 43; 061 32 52 45 (+32-061 31 26 89; 061 32 52 40; 061 32 52 43; 061 32 52 45)

Fax (fax): 061 31 31 37 (+32-061 31 31 37) 061 31 31 37 (+32-061 31 31 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GB (Super) Partner SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GB (Super) Partner SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GB (Super) Partner SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GB (Super) Partner SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GB (Super) Partner SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GB (Super) Partner SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GB (Super) Partner SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GB (Super) Partner SA
Products information GB (Super) Partner SA

BTW identificatienummer (tax): BE01134582519
Ondernemingsnummer: 4785064697
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in GB (Super) Partner SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GB (Super) Partner SA
(Get full report from official database of BE for GB (Super) Partner SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GB (Super) Partner SA
Addition kinds of activities for GB (Super) Partner SA

076199. Landbouwbedrijven, niet inbegrepen | Farm labor contractors, nec
359300. Vloeistofcilinders en actuatoren | Fluid power cylinders and actuators
594600. Camera en fotografische voorraad winkels | Camera and photographic supply stores
671900. Holdings, nv | Holding companies, nec
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
35190103. Marine motoren | Marine engines
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
36489905. Miners 'lampen | Miners' lamps
51989900. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec

Werken bij GB (Super) Partner SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GB (Super) Partner SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GB (Super) Partner SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GB (Super) Partner SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem; - Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid; - Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten; - Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten; - Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Convoyeur/Bijrijder te Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vorst zijn wij opzoek naar gemotiveerde en flexibele bijrijders. Opstarten tussen 06u en 11u00. Taken: Je gaat samen met de chauffeur mee op de baan Je staat in voor het laden en lossen van het materiaal Je werkt met een transpallet Je gaat mee bij de klanten

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Huishoudhulp regio Nevele (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Dan ben jij de kandidaat die wij graag aan het werk zetten! Voor enkele gezinnen in Nevele zijn we op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je krijgt een volledig wettelijk statuut en na 3 maand een contract van onbepaalde duur. Randstad voorziet ook in enkele extralegale voordelen en opleidingen. Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, strijken, ramen lappen,... Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met jouw klanten. Uurrooster bespreekbaar deeltijds of voltijds.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Sales Support & Shipping Professional (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: INNOV AD

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Professional ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve orderprocessing van a-z. Je hebt contact met klanten en partners over de ganse wereld. Je bent een vlot communicatief persoon die overzicht bewaart, nauwkeurig en proaktief werkt en anticipeert op mogelijke probleemsituaties. Volgende punten behoren tot het veelzijdige takenpakket: Maken van offertes en aanname van bestellingen Verwerking en opvolging van de dossiers Briefen van de klanten mbt hun bestelling Afstemmen van tarieven in overleg met de account managers Nagaan van logistieke vereisten en kredietsituaties voor elk order Bekijken van planning en beschikbaarheden met de productieverantwoordelijken Organiseren van verzendingen via de logistieke partners Behandelen van logistieke certificaten (documentaire kredieten, aanvragen van Health certificaten, oorsprong certificaten,...) Problemsolving

  • Dakwerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Dakwerken de Hoon

    Type: Vaste Job

    Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

Zoek naar antwoorden van GB (Super) Partner SA in sociale netwerken
Look for responds of GB (Super) Partner SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GB (Super) Partner SA. Laat een reactie achter voor GB (Super) Partner SA. GB (Super) Partner SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GB (Super) Partner SA. Leave a respond for GB (Super) Partner SA. GB (Super) Partner SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GB (Super) Partner SA op de google maps. Adres en contacten GB (Super) Partner SA
Location of GB (Super) Partner SA on the google maps. Address and contacts of GB (Super) Partner SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GB (Super) Partner SA GB (Super) Partner SA: FORTIS | AMICALE V.B. SOIGNIES | F.C. A.D.I.-A.L.A. | YKK Belgium NV | PATRICK LANCKRIET

Other related companies as GB (Super) Partner SA: FORTIS | AMICALE V.B. SOIGNIES | F.C. A.D.I.-A.L.A. | YKK Belgium NV | PATRICK LANCKRIET

GB (Super) Partner SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GB (Super) Partner SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01134582519. Het bedrijf GB (Super) Partner SA bevindt zich op het adres: Place Albert I 16; 6820; Florenville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in GB (Super) Partner SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GB (Super) Partner SA is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GB (Super) Partner SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GB (Super) Partner SA, openstaande posities, locatie van GB (Super) Partner SA op de kaart.

GB (Super) Partner SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is GB (Super) Partner SA, company assigned to the tax number BE01134582519. The company GB (Super) Partner SA is located at the address: Place Albert I 16; 6820; Florenville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in GB (Super) Partner SA were not found.
The main activity of GB (Super) Partner SA is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GB (Super) Partner SA is not available. You also can look at reviews of GB (Super) Partner SA, open positions, location of GB (Super) Partner SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GB (Super) Partner SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GB (Super) Partner SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GB (Super) Partner SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GB (Super) Partner SA, employees, financial statistics.