Delvallée

Contactgegevens Delvallée: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delvallée: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delvallée

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Leman 121; 7012; Mons (Jemappes), België

Telefoon (phone): 065 82 26 68 (+32-065 82 26 68) 065 82 26 68 (+32-065 82 26 68)

Fax (fax): +32 (58) 824-32-14 +32 (58) 824-32-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delvallée: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delvallée"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delvallée"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delvallée, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delvallée. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delvallée, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delvallée. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delvallée
Products information Delvallée

BTW identificatienummer (tax): BE07397064208
Ondernemingsnummer: 9194152832
Hoofdstad (capital): 752,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Delvallée zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Grocers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delvallée
(Get full report from official database of BE for Delvallée)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delvallée
Addition kinds of activities for Delvallée

10990000. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
22580203. Stapelstoffen, warp of vlakke brei | Pile fabrics, warp or flat knit
26560302. Spijkers, sanitair voedsel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pails, sanitary food: made from purchased material
34960108. Matten en mat | Mats and matting
38410401. Anesthesie apparaat | Anesthesia apparatus
39150204. Juwelen solderen voor de handel | Jewelry soldering for the trade
51491101. Meel | Flour
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij Delvallée: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delvallée: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delvallée. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delvallée. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • Elektrotechnieker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieker sta je in dit bedrijf in voor het analyseren en oplossen van storingen aan hun sterk geautomatiseerd en gerobotiseerd machinepark. Je kent de machines door en door en biedt een klare kijk op verbeteringen/aanpassingen (die je dan ook effectief uitvoert na akkoord). Je staat de ploegchefs bij bij het technische aspect (en geeft hen een grondige uitleg indien nodig). Dit alles doe je met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Stabiliteitsontwerper (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben je iemand die graag stabiliteitsberekeningen maakt? Bekijk dan zeker deze vacature! Als stabiliteitsontwerper wordt er van jou verwacht dat je : In staat bent om stabiliteitsberekeningen te maken en ze achteraf op een heldere manier kan uitleggen aan je BIM-ontwerper. Stabiliteitsplannen opmaakt en deze ook controleert. Op een pro-actieve manier je projectleider op de hoogte houdt van de knelpunten en problemen die je tegenkomt.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

Zoek naar antwoorden van Delvallée in sociale netwerken
Look for responds of Delvallée in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delvallée. Laat een reactie achter voor Delvallée. Delvallée bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delvallée. Leave a respond for Delvallée. Delvallée on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delvallée op de google maps. Adres en contacten Delvallée
Location of Delvallée on the google maps. Address and contacts of Delvallée

Andere gerelateerde bedrijven als come Delvallée Delvallée: MEGEBAT | Training Manag Consultancy SA | DIMAT-PHYWE | V?T?-VID?O | S.B.T.T.I.

Other related companies as Delvallée: MEGEBAT | Training Manag Consultancy SA | DIMAT-PHYWE | V?T?-VID?O | S.B.T.T.I.

Delvallée is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delvallée, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07397064208. Het bedrijf Delvallée bevindt zich op het adres: Rue Leman 121; 7012; Mons (Jemappes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 752,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Grocers. Producten gemaakt in Delvallée zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delvallée is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delvallée is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delvallée, openstaande posities, locatie van Delvallée op de kaart.

Delvallée is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delvallée, company assigned to the tax number BE07397064208. The company Delvallée is located at the address: Rue Leman 121; 7012; Mons (Jemappes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 752,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Grocers. Products created in Delvallée were not found.
The main activity of Delvallée is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Delvallée is not available. You also can look at reviews of Delvallée, open positions, location of Delvallée on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delvallée, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delvallée, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delvallée, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delvallée, employees, financial statistics.